en kral feminist bile ataerkil toplumun her zaman olduğunu olucağını anlıyo ama yok hala ben feministim gibi yeni şeyler üretip durursa 60 yaşında yalnız bir kadın olur erkek doğuştan egemendir.

Erkek ve kadının güç yarışına girmesi üzülünesi bir durum. Feminizmin en temelde mantığı yok zaten, kadın = erkek mi yok öyle saçmalık. Eşitlik aynı olmayı gerektirir, öyle olsaydı her insan tek cinsten doğardı. Buradakiler zaten aklını bağışlamış 😂
feministliği erkek düşmanlığı olarak lanse etmeleri üzücü aslında... en güzel örneği olarak avukat feyza altun var mesela feminist kadın haklarının ateşli bitr savunucusu ve evli üstelik bir oğlu var gerçek feministlik bu fotoğraftaki gibi değil
Femistler saçma sapan işlerle uğraşıyor. Lan madem özgürlük diyorsun evine ekmek götürmek için hayatı mahvolan erkekleride gör, bir kadın için dünyası kararmış erkekleri gör. Ezilmiş, dışlanmış erkekleri gör.
ona göre bunları göz önüne alın biraz cinsinize sahip çıkın kadınların egosunu tatmin etmeyin.
Bir tane kadının egosunu tatmin etmedim. Parası neyse verdim işimi gördüm annem hariç hiç bir kadın umrumda bile değil bunların anladığı dil bu eğer erkekler benim yaptığımı yapsa feminizm diye s. kimsonik bir sey olmaz
Cevap
4Cevap
Bunlar feminist değil, feminist erkek düşmanı demek değil kadın erkek eşitliğini savunanlara denir. Bunlar kör cahil.
Bunlar troll paylaşımlardır gerçekten böyle düşünen birileri yoktur bence
madem erkek çocuğunu emzirmek istemiyorsun o zaman erkek oldugunu ogrendigin zaman git aldır niye bakıyorsun ki?
buna göre karşı cinse olan tavrınızı koruyun egolarını tatmin etmeyin kadınlara karşı öregütlenin kadınların çoğu lez ve erkek düşmanı.
koyu feministim dünya tatlısı bir oğlum var ikinci oğlumda karnım da hiç bir düşmanlık yapmıyorum ne laka bunlar feminist değil feminizm erkek düşmanlığı değil kadın erkek eşitliğidir !
Kadınlar olmasa erkekler olamazdı hala erkekler doğuştan egemendir diyosun komik
daha kocayı bulmamış olmalarından kaynaklı bunlar
kusküyü yedim mi kendilerine gelirler
tam böyle feministlik olmaz deyip sana katılacaktım ki orkok dogoston ogomondor yazısını görene kadar
feminist olmayı yanlış anlamışlar
ama erkek doğuştan egemendir görüşüne katılmıyorum
kusura bakma ama bunun adına yobazlık denir
kesinlikle !
@Esméralda_Esméralda ister katıl ister katılma sonuç olarak erkek egemenliği mevcut acı sizin için ama gerçekler ;)
hiç avrupayı gezdiniz mi? ben avrupa da yaşıyorum ve burada ki toplum tamamen ana erkil :D bu sadece orta doğuda böyle
@Esméralda_Esméralda orasıda öyle farkında değilsiniz
tabi canım kadınlar ölsün birbirinizden çocuk yaparsınız
birbirinize baba dersiniz
ama anne yok ne güzel
biz kadınlar olmasak dünyaya dahi gelemezsiniz nedir bu misojinist lik anlamış değilim :D ayrıca burada erkek çocujkları annelerinden izin almadan hiç bir şey yapamazlar yıllardır avrupada yaşayan bir insan olarak söylüyorum ;)
aynen tam bir mallar bu feministler
biz erkekler acilen örgütlenmemiz lazım
Feministlik bu değil.
Allah akıl fikir versin
Bazıları da aşırı abartiyor
Feministlik bu değil bunlar cahil
Bunlar ciddi değil dimi ya. İgrençler
buna feministlik denilmez. bu resmen saçmalık
Faşizme dönmüş bunlar annne olmasın
Trollsün.
Bu saçma.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?