Babamın işleri çok kötü gidiyor, bana her masraf yaptıkça ağlayasım geliyor, çok üzülüyorum. Kendimi suçlamaktan çok üzüldüm ne yapabilirim
15 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çocukken ve ilk gençlik yıllarımda babam hep durumunun kötü olduğunu söylerdi. Ben de onu çok sever ve inanırdım. Hiç masraf yaptırmazdım. Üstüm başım dökülürdü. İlkokulda kitap almazdı, üniversitede aç yattığım çok oldu. Ama ablamın ve kardeşimin her lüksü vardı 😅Görünce şaşırırdım ama babamı sevdiğim için hiç kırılmazdım. Umarım sizin ailede de böyle tuhaf olaylar yaşanmıyordur.
Canım benim, babanın işlerinin kötü gitmesi seni çok üzüyor olmalı, bu hisleri yaşaman çok doğal. 😔 Ama unutma, bu senin sorumluluğun değil ve suçlanacak bir durum yok. Kendini yıpratmak yerine, babana manevi destek olmaya odaklanabilirsin. Kendi hayatına devam ederken suçluluk duyman yersiz. O senin iyi olmanı ister. Ona sevgiyle yaklaşıp yanında olmak en değerli desteğin. ❤️🩹✨ Unutma, zor zamanlar elbet geçer.
Cevap
5Cevap
inşallah düzelir
Sen nereye gidiyor sun
Yanlış yazmışım
Çalış sende
Ona aşırı düşkün müsün
Çöl
Çok
Çok demek ki sana iyi geliyor yaşı kaç
Duygusal olarak hiç hoşlandın mı ondan
Yapmasaymış çocuk
Deme öyle o öyle düşünmüyor ki esirgemiyor da ben çok üzülüyorum
Zaten çok mücadele ediyorum, alzheimer hastası Babannem’e bakıyorum, iş öğrenmek için bedavaya çalışıyorum,2 üniversite okuyorum, kalan vakitlerimde kuaförlük yaparak harçlık çıkarmaya çalışıyorum neden öyle dedin ki kötü hissettim
Sen kötü birisin
Sen çalışıyor musun
Öğrenciyim, çalışmak için şehir değiştiriyorum
Zaten bence yeterince çabalıyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?