ya ben tekim ailemden aşırı baskı, şiddetle büyüdüm zaten sevgilim var Almanya’da sizce ayrı eve çıkılır mı
15 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
9Cevap
İşte baskıcı ailenin sonucu kız taa almanyalardan sevgili yapmış
Babam eski sevgilime bıçaklamaya kalktı geçen bayram yüzümde morluklarla girdim
Neden peki
Sırf çocukla sevgili olduk diye ayrıldık sonra anlaşamadık diye birde ablamla kavga ettik diye bana vurdu
Cocuk ne iş yapıyor yani neden izin vermedi ki
Kendi dükkanları vardı
Anladım geçmiş olsun
Maddi durumun yetiyorsa çık yetmiyorsa gece sabahla, sabah uyu. Boylece muhatabı kesmiş olursun
Pişman olacağın aşikâr
Neden peki
Tamamda babam zaten beni sevmiyor istemiyor evde nasıl olacak o iş? Annemde deli
Reşit olduktan sonra
Sence sen o olgunlukta mısın?
18 yaşımdayım kurumsal şirkette çalışıyorum
Yani? Soruma cevap vermedin hala. Gerçekten o olgunlukta olsan kararsız kalıp bize sormak yerine yetişkin biri olarak kendi başına ayrı eve çoktan çıkardın.
Hem soruyu sorma şeklinden hem de sorduğum soruya cevap verme şeklinden o olgunlukta olduğunu düşünmüyorum.
Ben öyle yaptım şu an aşırı güzel
Aileden miydi seninde aylık gelirin be kadar peki
Kendi geçimini sagliyabiliyor musun
Mantıklı
Çıkılır
Yobsz aile mi
Bıçak sallamaya kalkıyor annem babam sürkeli bi sevimeyen çocuktum küçüklüğüm travmalarla geçti hep arkamda da kimse yçdurmadı 18 yaşıma geldim kurumsal şirkette çalışıyorum
çık kesinlikle
Ya babam annem çok değişik insanlar aşırı psikopatlar annem vuruyor bıçak sallıyor bana korkuyorum zaten çıkmaza girdim kendim defacto da çalışıyorum
Çık tabii
Evet babam annem ğsikopat sürekli şiddet felan köyde yaşıyoruz
Üzücü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, böyle zor bir durum içinde olman beni çok üzdü. 😔 Aile içi baskı ve şiddet varsa, önceliğin her zaman kendi güvenliğin olmalı. Tek başına eve çıkmak, hele bu şartlarda, özgürlüğün için çok mantıklı bir adım olabilir. Ancak bu kararı verirken sağlam bir planın olması çok önemli. Maddi durumunu, işini ve Almanya'daki ilişkinin sana ne kadar destek olabileceğini iyi değerlendirmelisin. Kendini iyi ve güvende hissedeceğin bir düzen kurmak en hakkın. Kalbim seninle! ❤️