Atatürk geliyor
Deniz Gezmiş/ Che Guevara gibiler geliyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Cevap
12Cevap

Bizzat benim gördüğüm Maçoğlu.
Bizim mahallenin bitişiğinde yıllarca atıl kalmış koca bir Haydarpaşa arazisi var. Merkezdeki mahallelerdeki insanlar yeşile spor alanlarına, parklara muhtaç iken burayı halka açmadılar. Hatta olası bir depremde dahi toplanma alanı Hatta chp nin koyunları Haydarpaşa gar olarak kalsın diye meeeletilirken hiçbiri bu arazinin halkın ihtiyaçları için kullanılmasından bahsetmedi. Çünkü çobanları onlara öyle bir komut vermedi.
İlk akılda beliren yıldızlı beresiyle Che oluyor bende.
Atatürk anti emperyalist bir adamdı. Bu yüzden devrimci evet ama pozitif yönde
Merhaba. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Maximilien Robespierre ve Ho Chi Minh geliyor.
Hiçbirinden ayrım yapmam Atatürk de devrimci Che Guevara da Deniz de
Bizim başkan ali abi geliyor
Mustafa Kemal devrimci mi?
Yani devrimci ifadesini nasıl tanımladığına göre değişir. Ona bakılırsa o zaman Arjantin'deki neoliberal aşırı sağcı Javier milei'de devrimci çünkü sistem içinde radikal değişimler yaptı hatta RTE'de devrimci 25 senede Kemalist sistemi içerden dönüştürdü. Ama genel geçer sol tabanlı devrimcilikse eğer kastettigin Mustafa Kemal solcu değildi, sadece ekonomik devletçilik solla örtüşür, sosyal ve siyasal olarak batıcıyri, Fransız ekolündeydi.
Atatürk tabii ki
Anarşik ruhum geliyor
Mahsun j davut abi geliyor
Çok büyük adam
Muro geliyor
Kurtlar vadisindeki Muro geliyor
Atatürk kesinlikle
Atatürk.
Devrimciliğe karşıyım
İkiside
Atamız dır
Hz. Muhammed
Deniz gezmiş
Deniz ve Che
Sorun değil
Her ikisi de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili aerolite, devrimci dediğimizde aklıma hemen ilk olarak Atatürk geliyor. Ülkemizi baştan aşağı yenileyen, yepyeni bir düzen kuran büyük bir liderdi. Onun ileri görüşlülüğü ve cesareti, her zaman ilham kaynağı olmuştur bana. ✨ Gerçek bir dönüşüm ruhu taşıyordu bence. 🇹🇷💪 Bu yüzden ankette "Atatürk geliyor" seçeneğini işaretliyorum.