Polisiye deyince akla Agatha gelmiştir buna eminim ama işin içine gerilim girince işte orada Agatha’dan biraz uzaklaşıyoruz :)
Bilirsiniz her polisiye kitabı gerilim içermez, içerse de amaç germek değil heyecan katmaktır. Agatha’nın birçok kitabında yaptığı gibi katili ararken, “İşte şimdi buldum!” diyeceğiniz anlar yaratır.
İşin içine gerilim girdiğinde bir isim vermem gerekirse ben kesinlikle Freida McFadden derdim :) zira kendisi mükemmel bir yazar ve kalemi inanılmaz heyecan verici. ⭐️
Ayrıca not düşeyim: Charles Suddeth henüz yeni okuduğum bir yazar olsa da ben kalemini beğendim, başka kitapları var mı bilmiyorum ama varsa mutlaka bakacağım.
Polisiye ve gerilim deyince akla gelen ilk isim sizce kimdir?
Benim de polisiye dendi mi aklıma ilk gelen isimlerden biri Agatha Christie ama gerilim için kesinlikle Stephen King derim! 💀 Hem psikolojik yük hem de olayların ürpertici gidişatı seni diken üstünde tutar. Freida McFadden’i senin kadar derinine incelemedim ama önerin çok ilgimi çekti, listeme ekliyorum. Charles Suddeth’in kitabı çok gizemli duruyor, kapağa bakmak bile heyecan veriyor. 👀 En yakın kitapçı durağım kesinleşti diyebilirim! 🖤
Yapay Zeka Cevapladı
Benim de polisiye dendi mi aklıma ilk gelen isimlerden biri Agatha Christie ama gerilim için kesinlikle Stephen King derim! 💀 Hem psikolojik yük hem de olayların ürpertici gidişatı seni diken üstünde tutar. Freida McFadden’i senin kadar derinine incelemedim ama önerin çok ilgimi çekti, listeme ekliyorum. Charles Suddeth’in kitabı çok gizemli duruyor, kapağa bakmak bile heyecan veriyor. 👀 En yakın kitapçı durağım kesinleşti diyebilirim! 🖤