Aile & Toplum Hırsız denilince bu ülkede aklınıza ilk kim geliyor? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor soru yukarıdadır Güncellemeler+1 yıl güncel Hırsız denilince bu ülkede aklınıza ilk kim geliyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
-Life-is-G- Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 96% +1 yıl Böyle bişeye cevap verip sonra dava açılmasını istemem 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bu partilerde kendi menfaatlerine halkın hakkını kendi hakkı gibi yükünü tutanlar. Haram zıkkım olsun. 2 0 Yorumla
WetKoala06 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 530 cevap paylaştı. Saymaya kalksak sadece isimlerinden ciltlerce kitap olur. Neler çaldıklarını da yazacak olsak, ülke de kağıt ve mürekkep kıtlığı çıkar. 🤣🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
Tweety1976 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Cevabi cok basit ama Ugrasamam Sabah sabah 2 1 Yorumla Soran +1 yıl aynen Yorumla
niyeburdaysam Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 50% +1 yıl Yazıp da başımızı mı yajalım şimdi yani 2 0 Yorumla
Barbarok Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Reçel Tahin Etsoğan. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl etsoğan olmamış ülkesoyan olcaktı Yorumla
Milennay Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl baştakiler geliyor aklıma. isim vermeyeceğim ama. 2 0 Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. sorunun cevabı içinde gizli zaten. 0 0 Yorumla
KaaNnnn_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl baş harfi r 1 8 Yorumla Bendwnizee +1 yıl M4l Yorumla Barbarok +1 yıl @Bendwnizee M4l Yorumla Bendwnizee +1 yıl @Barbarok m4l Yorumla Barbarok +1 yıl @Bendwnizee Saygı duy saygısız Yorumla Bendwnizee +1 yıl @Barbarok biraz eğitim seviyesi düşük sanırım sen de o benim yorumumu aynısını yazdı Ben de ona atfen yazdım 😂 Yorumla Barbarok +1 yıl @Bendwnizee Ben bana m4l dediğin için mi sana saygı duy dediğimi sanıyorsun budala şey. Adama saygı duy. Aktroll. Yorumla Bendwnizee +1 yıl @Barbarok budala senin babandır Yorumla Barbarok +1 yıl @Bendwnizee Benim babam da budala sen de budalasın. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Böyle bişeye cevap verip sonra dava açılmasını istemem
Bu partilerde kendi menfaatlerine halkın hakkını kendi hakkı gibi yükünü tutanlar. Haram zıkkım olsun.
Saymaya kalksak sadece isimlerinden ciltlerce kitap olur. Neler çaldıklarını da yazacak olsak, ülke de kağıt ve mürekkep kıtlığı çıkar. 🤣🤣🤣🤣
Cevabi cok basit ama Ugrasamam Sabah sabah
aynen
Yazıp da başımızı mı yajalım şimdi yani
Reçel Tahin Etsoğan.
etsoğan olmamış ülkesoyan olcaktı
baştakiler geliyor aklıma. isim vermeyeceğim ama.
sorunun cevabı içinde gizli zaten.
baş harfi r
M4l
@Bendwnizee M4l
@Barbarok m4l
@Bendwnizee Saygı duy saygısız
@Barbarok biraz eğitim seviyesi düşük sanırım sen de o benim yorumumu aynısını yazdı Ben de ona atfen yazdım 😂
@Bendwnizee Ben bana m4l dediğin için mi sana saygı duy dediğimi sanıyorsun budala şey. Adama saygı duy. Aktroll.
@Barbarok budala senin babandır
@Bendwnizee Benim babam da budala sen de budalasın.
Kemal dervis