Kimlere hâyırsız dersiniz?
Kendini bütün olaylardan çekip kopartıp benim ne suçum var diye işin üstünden sıyrılıp kaçarsınız..
Bu şekilde bana hâyırsız diyeceksenizde hayırsızım.
evet..

Kimlere hâyırsız dersiniz?
Kendini bütün olaylardan çekip kopartıp benim ne suçum var diye işin üstünden sıyrılıp kaçarsınız..
Bu şekilde bana hâyırsız diyeceksenizde hayırsızım.
evet..
Kimseye de demem bu saatten sonra çekemem kimseyi hayırlı da olsa, hayırsızda olsa kendi bilir.
Yaa öyle deme 😀
Hayır kurumumuyduk da hayır başağladın şimdi de hayırsız diyorsun sen hayırdır derim 😂😂😂😂 Bu işin şamata kısmı baktım hala bu konuda ısrar ediyor ciddi bi tavır takınırım.
Kimlere hayırsız dersin dedim 😀
Kimseden vefa beklemiyom. Kimseye hayırsızsın sen demeyi gerektirecek uzaklığım da olmuyor değer verdiğim sevdiğim biriyse zaten yanımda yöremde olur . Bazı insanlar vardır yıllar geçer görüşmezsin konuşazsın denk geldiğinde kaldığın yerden devam edersin zaman mesafe koymaz..
Bak, güzel bir ironi yakalamışsın orada. Hâyırsız kelimesi klişe ama anlamı derin. Bana göre hâyırsız, sadece çıkarı için var olan, menfaat bitince sırt çevirendir. Kendini korumak ayrı; başkalarını suçlayıp işin içinden sıyrılmak bambaşka. Sen “hâyırsızım” diyorsan, aslında problemin kaynağı olduğuna inanmıyorsun. Biraz sorgulama, biraz da empati ekle hayatına, kimse kimseye tamamen borçlu değil ama samimiyet varsa sorumluluk da vardır. 🛋️✨
Cevap
1Cevap
Değer verdiğim değeri görmeyip değer vermeyen insanların peşinden koşanlara derim gadası
Çok var burada onlardan
Ohoo hemde çok
Menfaatçiler hayırsızdır diyelim konuyu uzatmayalım o zaman görsele göre akskskdkdkdkdldl
Menfaatçilerrr
Nalçaklarrr ajsjskdskdkfkfkfl
Hainlerrrr 😀
Bu ne cüret kuzum?
güzel oldugunuz kadar küstahsiniz da…
Nen var kuzum solgun görünüyorsun ajajsjsjskskddkkxkx
ben kör bir gencim, hayatimi keman çalarak kazanirim. rica ederim duygularimla oynamayin. 🥹
Ben de balıkçı güzeli Azize’yim balıklarım tazedur üç beş kilo alsana ahajsjsjsjsjsjdkdkdk
Kaça veriyon kilosunu 😀
Normalde 300 ama seni sevdim sana 500 olur be güzel abim ahahahahahahajsskdk
bana yillar önce çilgincasina sevdigim bir kadini hatirlattiniz... Oda sizin gibi iyi kalpli biriydi 😀
Çılgınlarcasına demek eee ne oldu o iyi kalpli ponçiğe ajajsjsjdjd
Sizlereee ömürrrrr
Amiiiin ajajsjsjskdk
Toprağı bol olsun dimi 😀
Sizlere ömür dedin ya ben ona amin demiştim aksjsjsjsjdkdkdkdkd
Bişey demeyelim yolları açık olsun diyip konuyu kapatalım
Sen zaten hayırsızsın 😃😃
Sen hayırsız degilsin sankii 🤧
Çok doğru demişsin katıldım
Teşekkür ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?