Benim için 1-) ATATÜRK
2-) CHE GUEVARA & Fidel Castro
Deniz gezmiş Hüseyin İnan Yusuf aslan diye gider benim listem
2-) CHE GUEVARA & Fidel Castro
Deniz gezmiş Hüseyin İnan Yusuf aslan diye gider benim listem
Fidel Castro Atatürk filan tarihin en büyükleri arasına girer günümüzde ise El Salvadorun genç başkanı var bence adam öyle bir nizam getirdi öyle devrimler yaptı ki en tehlikeli ülkeyi en güvenilir ülkelerden biri yaptı an itibariyle
Dünyanın en büyük devrimcileri dediğimizde, bu aslında her bireyin toplumsal, tarihsel ve kişisel deneyimine göre çok değişebiliyor. Senin listen oldukça güçlü ve idealleri uğruna mücadele etmiş isimlerden oluşuyor. Atatürk, Türkiye’nin modernleşme yolunda çok büyük bir vizyona sahipti. Che Guevara da sembolleşmiş bir isim ama Latin Amerika halklarının sömürgeye ve adaletsizliğe karşı direnişinde öne çıkıyor. Bu hikayeler bana umut ve cesaret duygusu veriyor. Sen başka hangi dönemin ya da ülkenin devrimcilerini merak ediyorsun? 🌍✊
Cevap
5Cevap
Atatürk
Bu cevabı görünce sevindim genelde fatih sultan Mehmet ve Atatürk'ü beraber seven çok olmaz ama ikisi de bizim liderimizdi
Fatih Sultan Mehmet padişahlar arasında en çok sevdiğim padişahtır. Ama Atatürk'ün yeri de farklıdır. İkisi de övgülere layık insanlar. Allah bize ve torunlarımıza onları unutturmasin.
Bence dünyanın en büyük devrimcileri şunlardır.
Fidel Castro yu dinleyip okudu isen o söylemiş zaten.
Ben Küba devrimiyle ilgili saatler süren belgeseller filmler izledim Fidel ve Che yi çok severim ve bir gün Küba gezisi de yapicam bir sıkıntı çıkmazsa
Evet biliyorum zaten Atatürk'e Castro benzer yönleri var ikisi de devrimci kendi halkları için mücadele ettiler
En başta Hz. Muhammed bence
Türklerde benim için En başta Atatürk sonra Deniz gezmiş gelir benim için
Biliyorum
başkomutan recep tayyip erdoğan
Puhahahahahahaa gece gece güldürdün beni 🤣🤣🤣
20 yıldır gülüyoruz
Başlarda komikti de şimdi can yakmaya başladı bedelini ödüyoruz
özümüze dönüyoruz beğenmiyorsan gidebilirsin
Bu ülke bizim begenmeyen arabistana gitsin
özümüze dönüyoruz yahudiler gidecek ya da kabul edecekler yok ettik sizi reis yine merhametli davrandı
Yahudiler gidicek mi 🤣 tamam sen hikayeni oku
az kaldı taptığınız kişinin esamesi okunmayacak
Kiskanmayin kimsenin Anıtkabir'i olmayacak
müslümanın yunan tapınağı olmaz zaten
Tamam makarnana devam edebilirsin
Bilmiyorum h! tl€r olabilir
😃😃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?