Güncellemeler
20 dk
Anneme babama da acıyorum sadece vicdanlı biri olduğum için yoksa başkası olsa tekme basardı o abim yüzünden 2 ev parası borçlarına gitti 15 yıl çalıştı 15 yıllık para orta da yoktu utanmiyordu asla ailem böyle yetiştirdi erkek o diye al başlarına bu çıktı umrumda bile değil artık hapise girsin dedim ödemeyin borcunu akillansin dedim annem kendini yırtıyor ağlıyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Helal olsun sana vallahi, böyle bri aileye rağmen okuyup çalışıp meslek sahibi olmuşsun. Güçlü kadın imajı tam sana uyuyor. Abini silsen haklısın bence.
üzüldüğüm nokta ne biliyor musun annemin beni başkaları ile karşılaştirmasi kuzenim doktor ne güzel doktor sürkeli onu övüyor sürekli ben zor şartlar altında geldim kendi odam olmadı kendi yatağım dolabım olmadi annemin dolabında olurdu giysilerim evde istediğim zaman banyo yapamadım abim var diye işe gidiyor diye o girsin ilk diye ise gidince yapabilirdim doğru dürüst giysilerim olmadı arkadaşlarımla dışarı çıkıp kahve icemedim şimdi çok şükür ülke bile gezdim en kaliteli en güzel şeyleri alıp giyiyorum yardım da yapıyorum Allah'ım inşallah hayatım düzelir diye yaptığım yardımlara bile karışan ailem var herzaman yardım yapılmaz diye kurban bayram zamani yapılır diyorlar bana
Sen artık kendi hayatını idame ettirebilen hür bir birey olmuşsun. Başkalarının gölgesi altında yaşamını şekillendirdiğin günler geçti. Şimdi hayat senin hayatın, para da senin, zaman da senin istediğini yapmakta özgürsün. Sen yoklukla geldin buraya evlatların senin o tattığın yokluğu işnallahı tatmayacaklar senin azmin ve çalışkanlığın sayesinde. Annen çok övüyorsa kuzenini o versin bakalım onlara para iki üç ay verme para da bak nasıl birden değere biniyorsun seyret.
En güzelini yapmışsın. Tebrik ederim. 30 yaşındaki adam bozuntusu nelerle uğraşıyor ya.
direk verme bahaneye gerek yok. sana opuluk yapıyon diyor ordan yüklü miktar para versen aferin dicek sana şerefsizlere bir kuruş verilmez
Asla kendi alın terimle kazandım kendim komşuya gidip ağladım intarnet için üniversite hayatı yaşamadım hem çalıştım hem okudum 1 kere bile para istemedim onlardan kendim ayakta durdum şimdi bana ne diyor abim sevmiyorum onu da hapise girsin akillansin 5 6 yıldır böyle değişmedi
Sen maaşını arabaya veya bir krediye bağla kızım bunlar yalanı bırakmaz
Her ay bankadan altın alıp oraya bırakıyorum 1 ay sonra Karadağ gidicem tatile umrum da değiller yoruldum çünkü sürekli Sürekli burada anlatmadigim çok şey var benim yerime başkası olsa kötü yola düşerdi ailesiyle iletişimi keserdi benim vicdanım el vermiyor işte
Kesinlikle artık kendini düşün
Ağlarsa ağlasın annen. Sen doğrusunu yapmışsın. Evlat ayıran anneye acıma
Vicdanım çok temiz benim yemin ederim anneme çalışma diyorum intarnetten sebze meyve siparişi verip eve yolluyorum acıyorum sürekli aklım kalıyor hep milletin ailesine bakıyorum iş yerindeki arkadaşım ailesiyle beraber tatile gitti ya bende gelin götüreyim diyorum orada kavga çıkıyor rezil ediyorlar tatili acimasam keşke bende
Hayırlı evladı sömür, hayırsız adam etmeye çalış şaka gibiler ya. Ben senin yerinde olsam 1 kurus vermem. İsterse hapise girsin abin. Hiç olmazsa madde zararı olmaz millete. Ailene resti çekmen iyi olmuş haklısın sonuna kadar. Gez dolaş kendi kazandığını kendin harca
verme kumarı bıraktırmaya çalışın
Hapishaneye soksunlar borcu odemesinler akillanir
Verme vursunlar iti
Keşke
Erkek o diye büyüttüler beni eve kapattılar beni cahil büyüttüler kendi şehrimde hangi otobüs nereye gidiyor bilmiyordum AVM bile gidemiyordum park harici bir yere gidemedim kitap almak istedim boş para diyip cahil büyüttüler ben kendimi geliştirdim şimdi bunları söylüyorlar
İlahi adalet onlara tecelli etmiş ne diyim
Evet artık ne yapıyorlarsa yapsınlar kredi kartını da 15bine indirdim limitini kaç yaşına gelmiş hayırsız ben onlara hep söyledim bunun yarıri olmaz size hiç dinlemediler
Neyse abini yakında vururlar sorun yok sen de tek varis yoluna devam edersin
Vermeyin