Ailem ve kumar borçlu abim sürekli benden para isteyince ne yapmalıyım?

Abim kumar oynadı, borcu vardı. Sınav zamanı bilgisayar, her şeyimi sattık, internetim yoktu. Komşuya gidip ağladım, ders için kullanacağım dedim, interneti aldım. Kitap bile alamadım, sınavda 87 alıp atandım ve birikim yapıp geziyorum. Babama ve anneme kart verdim, 30 bin limitli kredi kartı harcasınlar, ben öderim her ay dedim. Şimdi sürekli yine abimin borçları yüzünden para istiyorlar. Eve gittim vermeyeceğim dedim. Abim 30 yaşında, bir de bana bir sürü küfür etti. Sen o sun dedi, o luk yapıyorsun, harcıyorsun o dedi bana. Ben de bağırdım çağırdım. Kendisi asgari ücret alıyor, kendini geliştirmedi. Hiçbir kız ona da bakmıyor, bakımsız pis biri çünkü. Hepsiyle iletişimi kestim, bir daha evime gelmeyin dedim, geldiğiniz an başka bir yere taşınırım dedim, iş yerimi de değiştiririm, bulamazsınız beni dedim. Sıkıldım artık.

Güncellemeler
20 dk
Anneme babama da acıyorum sadece vicdanlı biri olduğum için yoksa başkası olsa tekme basardı o abim yüzünden 2 ev parası borçlarına gitti 15 yıl çalıştı 15 yıllık para orta da yoktu utanmiyordu asla ailem böyle yetiştirdi erkek o diye al başlarına bu çıktı umrumda bile değil artık hapise girsin dedim ödemeyin borcunu akillansin dedim annem kendini yırtıyor ağlıyor
Ailem ve kumar borçlu abim sürekli benden para isteyince ne yapmalıyım?