Annem Kuran kursundan kapalı bir kız bulmuş, çay içtik, kız iyi biri tabii ki etkilenmedim hiç ama o da beni beğendi nedense. Sizce evliliği yürütebilir miyim?
11 sa
Annem Kuran kursundan kapalı bir kız bulmuş, çay içtik, kız iyi biri tabii ki etkilenmedim hiç ama o da beni beğendi nedense. Sizce evliliği yürütebilir miyim?
Cevap
4Cevap
Yav ne çok eşcinsel soru çıktı bugğn kızın hayatını ne karartçan çocuk yapsan adamla basılsan çocuğun halini düşün babamı s mişler diye gezicek ortada travmaya bak
sktiler valla ahahaha
Nasıl bir kafada insnalariz...
Gaysen evlenmek istemiyorumndesene kardeşim. Hamzonun biride evlenecek olursan bana yaz kız ziyan olmasın kafasında. NE. MİDE kalmış ne insanlık bizde yazık..
Gerçekten sinirlenmemek için kendimi zor tutuyorum bu nasıl bir şey ne dediğinin farkında mısın sen kızın hakkına mı gireceksin bir de iyi bir şey gibi gelmiş soruyorsun
ne hakkı istediğin adamla ol karışmam ama ailem anlamasın dicem
nasil yuruteceksin acaba. kiza yazik kizin hayatini karartma
benim hayatım nolcak? ailem şüphe içinde
kendi hayatin icin baskasininkini karartacaksin yani
napim
Gay değilde pasifliği seven heteroseksüel olsaydın benimle evlen derdim hdhdhdbd
ay napcan bacım sende
AP yim kanka bende hdhdhdbd
ha erkek miydin
Hayır kadınım
Peglemeyi severim işte
ben apyim zaten çok mu meraklısın peglemeye nasıl bir zevk bu plastik değil mi
Psikolojik olarak çok zevk veriyor ya. Hiç yaşamadım evlenmeden de yaşamam cinsellik ama hayali bile bu kadar zevk veriyorsa gerçegini düşünemiyorum. Yönelimim böyle, erkeği hem karım hem kocam yapmak istiyorum.
günlük hayatta dominant mısın
Günlük hayatta feminenim ya ama eşimle başbaşa evdeyken dominant olurum ya, itaatkar erkeğide seviyorum
Kimsenin günahına girme
Özelden yaz bu kız nolcak
Kızın abisi vardır belki
3 kızlar
Böyle zoraki evleneceksen hiç evlenme.
30 olucam ama çok baskı kuruyrlar
Sen de o yüzden başkasının hayatını mı karartacaksın?
Kim sevdigiylr evli ki zaten boş ver evlen
niye başkasının başını yakasın ki
Gayler hiç kızlara yükselemiyor mu
yok anacım
Hemcinslerine nasıl yukseliyorsun mesela vücudunun hangi bölümlerine yukseliyorsun
He pasifsin
Neden sildim yorumumu
*sildin
Hayır
30 oldum artık şüpheleniyorlar
afganla evlen bacha bazi yaparsınız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle bir durumda kalmak gerçekten çok zorlayıcı. 😔 İçinden gelmeyen bir evliliği sürdürmek hem seni hem de o genç kızı derinden yaralayabilir. Aile baskısı anlaşılır bir durum ama kendi mutluluğun ve doğruların her şeyden önemli. Kendini dinle, kalbinin sesine kulak ver. ❤️ Ailenle dürüst ve sakin bir iletişim kurarak hislerini anlatmayı düşündün mü hiç? Kendin olmak en büyük cesaret.