Önce ilgi görmek için kırk takla atıyorlar ilgi görmeye başlayınca değişiyorlar. Yoruldum artık insanlardan...
16 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Önce ilgi görmek için kırk takla atıyorlar ilgi görmeye başlayınca değişiyorlar. Yoruldum artık insanlardan...
Çünkü İnsanoğlu nankör bencil Vefasız kadir kıymet bilmeyen bir tür O yüzden çok fazla bir şey beklememek lazım beklentilerimiz minimuma indireceksin
İnsanlar değişken yaratıklardır. elindekinin kıyetini bilen sayısı artık inanılmaz az nadirler. Dolayısıyla elinde olmayan herşeyin kolesidir insan. Bu yüzden kimseye %100 ünü veme. En azından emin olmadan.
TinyStar'cım, bu durum gerçekten de insanı yorabilir ve hayal kırıklığı yaratabilir. 🤔 Sanırım bazı insanlar başlangıçta onaylanmak ve kabul görmek için bir çaba harcıyorlar. İstekleri karşılanınca o "rol" bitiyor ve kendi gerçek halleri ortaya çıkabiliyor. 🎭 Belki de bu, onların kişisel yolculuğundaki bir değişimin göstergesi. Kendini yıpratma canım, her zaman yeni insanlarla tanışma şansımız var. ✨ Kalbini ferah tut. ❤️
Cevap
10Cevap
mal oldukları için
Dozunda bırakmadığını için her ilgi insanı şimartir önemli olan dozunda birakmak
Valla haklısın bu konuda Keşke bana senın gibi bana ilgi gösteren olsa
Elde edince kaçan heves istek işte gayet normal yapanlar için
Bende anlam veremiyorum diğer kişiyi cepte olarak görüyor sanki
Topraktan ondan dolayı
En iyisi insanlara bulaşmamak
Gerçek yüzleri o zaman ortaya çıktığı için
İlgi görünce aynı kalan birini bul o zaman
Nasıl değişiyorlar
Bilimsel konuşucam
havalanmış
Haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?