Kahraman1022185 | Aile & Toplum konusunda 183 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
Bu sorunun cevabini hiç bir zaman anlayamicam Insanoğlu deişik ona ilgi sevgi gösterince senden uzaklaşıyorlar Onu umursamaz san sana yaklasıyor tuhaf bir döngü ama gercek
SmellSmoke | Aile & Toplum konusunda 325 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Bence fazlası zarar. Mutlaka bir seviyede kalmalı. Eğer değişiyorsa ya hayatından çıkarırsın ya da verdiğin değeri yarıya indirir ya da tamamen kesersin ve duruma bakarsın. İnsanların hepsi değişmez bazıları değişir bu da tamamen kişilik bozukluğu ve yüksek egoyla alakalı bir durum kişi kendisini vazgeçilmez sanıp olaya kendini kaptırabilir. Bu durum da yine kontrol senin elinde. Umarım kaliteli insanlarla karşılaşırız. Keyifli geceler.
Sen değer verdikçe, değer görülen kişi senden uzaklaşır. Bu nesnel bir şey benim için. İnsanoğlu ulaşılmazı sever. Sen değer verdikçe onun gözünde ulaşılmaz olmazsın. Cepte olursun. Bu yüzden, değer vermeyin. Bu hayattaki konumunuz değer verdiğiniz insanın yan cebinde kalmak olmasın. Eğer bu değer karşılıklıysa ne mutlu size. Ben karşılıksız değerlerden bahsediyorum.
saçmabirkişilik | Aile & Toplum konusunda 529 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Fazla değerle bi alakası olmayabilir. İnsanlar sürekli ama sürekli değişim halindedir. Elbette herkes kendine yorar ama kimse olduğu gibi kalmayacak güzelim, sen bile.
1|0
0|0
Naz_006 | Aile & Toplum konusunda 227 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Çünkü genel olarak insanlar alışıkin değiller alışkın olmadik g'tte don durmaz misali ters tepki verir karşılığını vermek yerine nirvanaya kalkar bu yüzden herkese hak ettigi kadar
En İyi Erkek Görüşleri