- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
1 yılşimdi bu ikiye ayrılır fiziksel olarak mı yoksa karakter olarak mı ikisinden de ikişer tane örnek vereyim madem karakter olarak sakin böyle oturmuş bir karaktere sahip olması olgun olması beni en çok çeken şeylerden bir tanesi olabilir ikincisi de böyle ıssız bir şey olursa ayrıca düşerim serseri Değil ama böyle sakin sessiz içten içe yaşayan her şeyi dışa vurmayan insan beni çeker dış görünüş olarak da esmer sakallı çok uzun olmazsa tamamdır djdjjd
02 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılZeka, karizma, duygusal olgunluk, sadakat ve maneviyat bir erkekte beni en çok cezbeden şeylerdir, bu niteliklere sahip olduğunda o erkek tamamlanmıştır ve onun sağlamlığına ve hem zihninde hem de kalbinde ve vicdanında bir uyanış ve berraklık bilincinde olduğuna ve hem iç hem de dış çevresini anladığına ve her şeyi en adil şekilde ve herhangi bir gerçeğe en yakın ölçüde nasıl analiz edeceğini bildiğine güvenebiliriz. Elbette bu, hem erkekler hem de kadınlar için, ince bir mizah dokunuşu ve etkileşimlerde zaman zaman biraz oynamayı bilmek, iyi niyetli ve kendinize sadık kalmak gibi arkadaşlıklar için de geçerlidir. Entelektüel, sezgisel ve duygusal zeka ile ilgili olan her şeyi gerçekten seviyorum, ancak her bir kişiye nasıl uyum sağlanacağına ve başkalarını incitmemeye dair bir ustalık ve algı ile.
00 Yorumla
1 yılAyy aynısı beni de çok etkiliyor sesi güzel erkek her zaman öndedir. Öyle biri vardı bana şarkılar söyleyip gönderirdi sonuç ayrıldık ama o şarkıları silmeye kıyamıyorum 🥹
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÇağımızda her genç kadının aynı anda idare ettiği üçer dörder tane sevgilisi var. Azzgın kadının beşinci metresi olacağıma asil yalnızlığın biricik savunucusu olurum.
117 Yorumla- 1 yıl
Her kadın aynı değil hatırlatiyim erkekler daha beter
Cevap sahibi1 yılHerkese sevdiğiyle mutluluklar bana huzurlu yalnızlıklar...
- 1 yıl
Ben yalnız bırakmam
- 1 yıl
Seni😉
Soran1 yılUmarım hayalindeki gibi bi insan olur hayatında
Cevap sahibi1 yılDestekleriniz için teşekkürler hepinize idealinizde en zengin en uzun boylu en kaslı erkek ile mutluluklar...
Soran1 yıl1 kez ciddi ilişkim oldu o da fakirdi ama umrumda bile değildi çünkü kalbi güzeldi abicim anladın mı? Evet cidden dediğin gibi kadın çok ama öyle olmayanlarda çok ☺️
- 1 yıl
Ne kadar naif bir söz olmuş
Cevap sahibi1 yılHerkes sevsin sevilsin sevinsin benim hiçbir şeyde gözüm yok...
- 1 yıl
Gel ben seveyim seni üzülme daha fazla
Cevap sahibi1 yılSen 18, ben 38... Sana yaşıtın gençler yakışır...
- 1 yıl
O yas doğru değil ki
- 1 yıl
Ahhaha ama yinede fazla yas var
Cevap sahibi1 yılAllah gönlüne göre versin.
- 1 yıl
Seninde
- 1 yıl
@endoplazmikkul bu arada erkekler daha beter değil, kadın da erkekte daha beterleri var. Tek bir cinsiyet daha kötü denilemez.
- 1 yıl
Senin öyle kızlara denk gelmen ya da tek erkekle konuşanın ilgini çekmemesinden de olabilir öylesinden hoşlanmıyorsunuz belki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kendi ayakları üzerinde durabilen güçlü kadınlar.. Bütün bu hayatın zorluğuna rağmen dişiliğinden ödün vermeden, cilveli olabilenler... Bu çok önemli.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Çekmiyor! 😅
Hepsi yalancı, insan evladı çiğ süt emmiş nankör her şey beklenir! 😅02 Yorumla- 1 yıl
pıkacuu
- 1 yıl
Yıldırım şoku 😅cızzz bızzzz
1 yılBeni anlayabilecek, zeka ve mizahıyla dikkat çeken kişiler ilgimi çeker. Sıradanlıktan uzak, kendi tarzını ve karakterini ortaya koyan, derin düşünebilen ama aynı zamanda hayatı hafife alabilen biri beni etkiler. Gösterişten uzak, samimi ama aynı zamanda duruşuyla saygı uyandıran bir insan aradığım kişilik özelliklerini taşır. Dış görünüş tabii ki önemli ama asıl kalıcı olan, ruhun çekiciliğidir.
13 Yorumla
Soran1 yılVayy çok iyii☺️
- 1 yıl
Evet😅
Soran1 yılAllah gönlüne göre versin 🤭🎀
- Aşk İlişkileri konusunda 449 cevap paylaştı.
1 yılİlgisini korkmadan gösterebilen, eril dişil enerjiyle kafayı bozup beklentiye girerek beni baskılamayan, ilgilendiği erkeği savunmak için illa ilişki içinde olmaya gerek duymayan, hareketli neşeli pozitif... Düşündüm de ben Marin Kitagawa tarzı bir kızı gerçekte görsem dibim öyle düşer ki yerden kaldıramam galiba.
10 Yorumla
1 yılAynı şeylere güldüğümüz, kibar, düşünceli, romantik, eli açık olsun ve çoğu kızın aksine ben trip atan erkek seviyorum🤣, görünüş olarak da ütülü kiyafet temiz güzel kokulu olması yeterli. Birazda fit olsun. Ama en önemli şey sohpetin akıp gitmesi yani takılı kalmaması. Katlanamam isterse kral Faysal olsun dayanamam 🤣
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Ne yazık ki senin gibiler yüzeysel şeylere aşık olup daha sonrasında pişmanlık mesajı paylaşıyorlar.. Ne oldu karaktere? Ne oldu hoşgörüye? Ne oldu sadakate? Ne oldu yaptığı işe?
Ağına kız düşüremeyen biri, gitar çalmayı öğrenip senin gibileri kandırırsa ne olacak peki?
Kendine gel ve Şahsına münhasır ol. Kimliğin karakterin olsun!
Olmazsa "Berkecan beni kullandı attı ve terk etti" diye ağlamaya devam edersin00 Yorumla
1 yılSesim guzeldir 😀gitar calamiyorum ama istesem iki ayda kralini calarim 😅yanlis anlasilmasin soruda gectigi icin yazdim bunu 😀Yesil gozlu kisilerr ilgimi cekiyor, enerjik, eglenceli ortama gore giyinip davranan merhametli kisilerle de iyi iletisim kurabilirim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılSpor yapan kızlar, spor kıyafetlerini giyen kızlar. Tayt vs.
Dans eden kızlar. Salsa, pool dance, heels dance vs vs.
Aşırı seksi ve de dekolteli kızlar. Gögüs dekoltesi efsanedir. Çıkıntılı kalça ve mini şort giyen kız candır. Heyecandır.
Çalışkan kadınlar. Mesleği olup, çalışmayı sevenler...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılŞöyle görünümde kişiler ama kadın ruhuna aşkla ilgi ve müzikle hitap eden özellikle sadık kişiler. Tabii bizim ülkede ve günümüzde ne gezer odun bu ırk
01 Yorumla
Soran1 yılAhshshs
- Aşk İlişkileri konusunda 27,3b cevap paylaştı.
1 yıl
25 Yorumla
Soran1 yıl😅😅
- 1 yıl
Var mı çekicin
Soran1 yılYokk👉🏻👈🏻
- 1 yıl
Puhh kaybol gözüm görmesin
Soran1 yılPeki...
- Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.
1 yılNerede nasıl davranması gerektiğini bilen, sosyal ama cıvık olmayan, ağırbaşlı, kibar, çekici, esmer, biraz kıskanç, trip atmayan , eğlenceli, merhametli , empati yapabilen, azıcık da uzun boylu oldu mu olur :)
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılIyi olaylara deli gibi sevinenler ve kötü olayları kısa süre de hazmedebilip, yoluna dimdik devam edenler. Duygularını yaşabilen, duygularını bastırmayan ve içindeki heyecan ve yaşama sevincini kaybetmemiş insanlar diyelim.
00 Yorumla Merhabalar gizemli hanım, evet ilgini çeker kısa süreliğine ona aşık olduğunu onsuz yapamayacağını düşünürsün bir bakmışsın bu sefer, ilgini çeken başka bir şeyin peşindesin.
01 Yorumla
Soran1 yılAşk değil zaten ilgi duyma diyelim☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılKendi ayakları üzerinde durabilen cesur zeki ve aynı zamanda eylemi ve söylemi bir olan net ne istediğini bilen insanlar ilgimi çeker boş insanlar ise ilgi alanım dışı
10 Yorumla Amatör olarak çalıyordum ama tekrardan ders alıcam hatta iyi ki bu soru önüme geldi biraz klavye çalışayım
01 Yorumla
Soran1 yılNe mutlu
1 yılHmmm çok güzel soru sanırım yurtdisi gemilerini seven, kültürlü eğitime açık komik olan birazda olsa sanattan kültürden anlayan birisi.
01 Yorumla
Soran1 yılHoooşş cevap
1 yılgitaristim sesimde güzel gitarı etkilemek için değil çok sevdiğim için öğrendim ama sokakta çalmadım hiç
01 Yorumla
Soran1 yılZaten sokakta çalanlardan söz etmedim.
1 yılİçten, espri yeteneği yüksek ama sırf milleti güldürmek için kaliteyi düşürmeyen.. zeki. Pozitif.
10 Yorumlabirey olabilmiş kendi işi hobisi olan eğlenceli kişiler muhabbeti güzel olan insanlar ve de merhamet şefkat duygusu olanlar)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 yılBen dış görünüşe çok önem veriyorum 180 ve üzeri boyu olmalı esmer kara kaş kara gözlü kaslı yakışıklı
00 Yorumla
1 yılEskiden bende gitar çalan erkeklere hayrandım sadece hayran :)
01 Yorumla
Soran1 yıl☺️☺️
1 yılAklı selim, g*tü başı ayrı oynamayan, yeteneklerini bulmak için hevesli enerjisi yüksek yanımda çocuklaşabilen bir adam.
00 YorumlaNeden böyle bilmiyorum ama psikolojik problemleri olan kişiler paratoner gibi çekiyorlar beni.
00 Yorumla
1 yılBöyle ciddi ama çocuk ruhlu insanlar sakin fazla konuşmayan
01 Yorumla
Soran1 yılHmm eyii
Kadınlara ne garip şeyler hoş geliyor 😃 demek ondan anlaşamıyoruz
02 Yorumla
Soran1 yıl😅😅
1 yılDış görünüş olarak ince belli karakter olarak da sadık, anlayışlı, dürüst, dominant, iyi bir sevgili olur bundan diye düşündüğüm kadınlar ilgimi çeker
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Saygılı aklı başında olsun iyi bir aylık geliri olsun yeter
025 Yorumla
Soran1 yılMantıklı ilerliyorsunuz belli ki
Soran1 yılHmm anladım bence doğru bi karar.
Soran1 yılRica edwrim
Soran1 yılEdepli, zeki ve kadınlara, annesine özellikle saygı duyan
Soran1 yılTeşekkürler senin de inşallah
Soran1 yıl18 yaşındayım
Soran1 yılAhjaaj evet erkekler 20 den sonra oturuyor biraz
Soran1 yılOlsun ya bişi olmaz
Soran1 yılÖnemli olanda bu değil mi
Soran1 yılHm hmm
Soran1 yılÇok cevap var onları okuyup en iyisini seçemezdim😂
Soran1 yılTeşekkür ederiiiim
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben hırçın olanı çok beğeniyorum böyle kızınca birşeyleri kırıp dökecek 😂
01 Yorumla
Soran1 yılJsjdkd değişik
1 yılses değil de net bir kişiliği net bir duruşu olan kişiler aşırı çekici
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 873 cevap paylaştı.
1 yılKimse ilgimi çekmiyor artık bende hiç şans yok
10 Yorumla
1 yılSaygılı, ağırbaşlı, efendi bide yakışıklı olsun 😹
11 Yorumla- 1 yıl
bu ben
Hiç kimse ilgimi çekmiyor bena dokunmayın çok fenayım AKŞLDSAKLFDADFFA
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
1 yılBen de beğenmiştim ilgimi çekmişti. Belli ettim saf gibi. Sonra bir tarafları kalktığı için gitti 😂
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılSaygılı vicdanlı merhametli insanlar direk ilgimi çeker.. güzel olup olmaması önemli değil
00 Yorumla
1 yılsarışınn ela gözlü karadeniz tarafından olsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
1 yılMüzisyen insanlar gerçekten bir adım öndedir bendede
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılKendinden emin, aklı başında, dobra, anlayışlı, saygılı biri.
00 Yorumla
1 yılBiraz marjinaal we sofistike. yılda bir çıkıyo.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 813 cevap paylaştı.
1 yılEgoist narsist bencil kibirli birini gördüm mü direkt aşık olup 4 sene peşinden koşuyorum
00 Yorumla
1 yılMerhametli saygılı nezaket sahibi sahiplenici erkekler dikkatimi çeker
00 Yorumla
1 yılNerde nasıl davranacağını bilen insanlar ilgimi çeker
00 YorumlaUzun boylu ve karizmatik erkeklere düşüyorum genelde
01 Yorumla- 1 yıl
O ben olabilirim
- Aşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı.
1 yıldizi/film izlemeyi seven, çocuk ruhlu kişiler ilgimi çeker.
03 Yorumla- 1 yıl
Ne tür film seversiniz
- 1 yıl
bilim kurgu filmlerini seviyorum
- 1 yıl
Beraber izlememiz dileğimle
AkdeniZzzzz aksamlariiii.. ufff cok banal harbiden ya
00 Yorumla
1 yılBirsürü fırsatı varken sadece benden etkilenen kadın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ben çalışkan cama tırnak kakan emegiyle biryerlere gelmiş zeki çalışkan insanı severim.
20 Yorumla
1 yılZeki ve ince düşünceli olanlar çok etkiliyor beni ya. Düşünsenize size gelip seni düşündüm aldim veya seni düşündüm yaptım diyerek biseyler veriyor. Rahatsız olmayasın diye ona göre davranıyor.. aşırı iyi değil miii
00 Yorumlakızların aradığı özellik 💸, erkeklerin aradığı özellik 👩❤️👨
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBir defa söyledi iki defa söyledi. Ondan sonra ne olacak
02 Yorumla
Soran1 yılBen söylerim o çalar 😅
Cevap sahibi1 yılSonra bir yerlerde çıkmaya başlarsınız 😛
1 yılMerhamet ve empatı kurabilen insanlar ilgimi çekiyor herkes zeka demıs ama zekadan çok bunlar önemli bence
11 Yorumla
Soran1 yılHmm evet buda çok hoş
- Aşk İlişkileri konusunda 20,9b cevap paylaştı.
u 1 yılKimse ilgimi çekmiyor benim
00 Yorumla
1 yılTek bir kişi ilgimi çekiyor. 6 senedir bir başkasına bakmam. Değil 6 bi 46 sene daha geçse yine bir başkasına bakmam.
09 Yorumla
Soran1 yılÇok güzel peki kim bu hanım?
- 1 yıl
Maalesef bu sevgi tek taraflı
Soran1 yılOnun sevdiği var mı?
- 1 yıl
Yokluğuna dahi sadık kaldığım bir hanımefendi var. Fakat ben onun tarafında aynı değerde değilim gibi
- 1 yıl
Bildiğim kadarıyla yok. Fakat daha farklı durumlar söz konusu. Bir imkansıza tutuldum. Umudumu yitirmiş değilim.
- 1 yıl
Bir dönem birliktelik olmuştu. Fakat onun istemiyle ve haklı bir gerekçe karşısında son buldu.
Soran1 yılUmarım o kız senin için hayırlı olur ve o da seni sever. sevgin karşılıksız kalmaz ve en güzel biçimde aşkınızı yaşarsını. Âmin☺️ içten ettim bu duayı.
- 1 yıl
Ne kadar teşekkür etsem az. Umarım sizin içinde maddi manevi her şey gönlünüzce gerçekleşir
Soran1 yılTeşekkür ederim umarım🖤
1 yılGitar çalıyordum bende elektro gitarım vardı barlarda falan söylemek istiyordum (herkes sesimi beğeniyordu) ailem izin vermedi benimde
06 Yorumla
Soran1 yılÜzüldüm..🫂
- 1 yıl
Yapacak bir şey yok:(
Soran1 yılher şey gönlünce olsun bundan sonra
- 1 yıl
Sağol teşekkür ederim canım umarım seninde her şey gönlüne göre olur
Soran1 yıl☺️☺️
- 1 yıl
Yaşın kaç kanka
Gizli Üye(18-24)1 yılYakisikli özgüvenli nazik ve sportif (kaslı değil sportif) beyefendilwwr
00 YorumlaÖncelikle merhametli saygılı ve karşısındakinin kıymetini bilmesi değer vermesi karakteri oturmuş biri çeker dikkatimi...
10 YorumlaTerbiyeli hiç küfür etmeyen hafif yakışıklı ve kaslı 1.75 boy üstü dürüst kibar sadık
27 Yorumla- 1 yıl
Baban da kaslı mıydı haspam
- 1 yıl
@Rtyunsss Hocam haklıyım ama
- 1 yıl
@Rtyunsss hakaret yok ki
1 yılKara kaşlı kara gözlü döşü kıllı sesi egitimli kolu damarlı 😅😅 kitap okumayı seven sağlığıra önem veren temiz kişiler
00 YorumlaBana yalan söyleyen ama o yalanların merkezinde, ufak bir gerçeklik alanında bana cenneti yaşatacak her kadının bende bir karşılığı var.
00 Yorumla
1 yılCadaloz olmayan ince sesli güler yüzlü kızlar ilgimi çeker
01 Yorumla
Soran1 yılGüzel
1 yılzeki pozitif olgun herkesle samimi olmayan kişiler ilgimi çeker
10 Yorumla- Devamını Gör (86)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem