Ailem Hakkında Tavsiyeleriniz Var Mi?

Ailevi konuları anlatmak iyi gelir mi bilmiyorum 21 yaşındayım

16 yaşımda saçma sapan bir fabrikaya yollandım kazandığım parayı ailem saçma sapan istemediğim mesleklerin kurslarına verdi öğrendin yapsaydın falan dedi kurs bitince ben yapmadım devam etmek istemedim gitmek de istemiyordum zaten

Hep dışarıdan gelen sözleri dinlediler başkalarının fikirlerini el ne der el şöyle diyor böyle diyor deyip tavsiye aldılar
17 yaşımda e-ticarete atıldım bir nebze olsa para kazandım dükkan açmayı düşünüyordum teyzemler kalkıp daha bu çocuktur işte parasını alın elinden yok işte şöyle yapmayın bunu dolandırırlar falan filan dedi ailem tabii ki onları dinledi gene çocuk muamelesi gördüm 18-19 yaşlarımda para biriktirdim 500.000 TL bandında en azından araba alayım dedim kenara altın attım sonra bir de ne öğreneyim ailem habersiz paramı harcamış aylar sonra söylediler biz ev aldık falan diye benim hiç mi geleceğim yok hayallerim yok neden istediğim şeylerde destek olmayıp hep bana böyle haksızlık yapıyorlar babam inşaat işçisi ama beni böyle yönlendirmesi çok saçma ailemle anlaşamıyorum eve gelmiyorum bu sefer ayrı bir tartışma oluyor sonra biz size düşkündük şöyle yaptık böyle yaptık diyorlar yediğiniz önde yemediğiniz arkada diyorlar 1 gün sonra elin çocuklarına bak araba almış iş kurmuş siz bir şey yapmıyorsunuz diyorlar şu an zaten işsizim falan filan işte

Bu arada ailem Atatürk düşmanı Atatürk bu ülkeyi kurtarmadı yıktı Osmanlı’yı falan diyorlar malum partililer bilmiyorum anlaşamıyoruz şeriatçılar ama ben şeriatçı değilim

Birçok hevesim hayalim kursağımda bırakıldı

Birini çok sevdim benim için farklı şehirden geldi yanıma kadar ailem gene saçma sapan konuştuğu için o kişiyle aram bozuldu asla düzelmeyecek artık yani bilmiyorum bundan 3-4 sene sonra ne yapacağız kimle evleneceğim neyim olacak ne iş yapacağım artık kestiremiyorum bu gidişle hiç hayalim kalmayacak 3-4 sene sonra da çalışmıyorsun evde yatıyorsun şunu yapıyorsun vb diye üstelerlerse vallaha kafama sıkarım yani zaten kaldıramıyorum milletin babası kalkıp oğullarıyla onu bunu yaparken bizimkiler beni hiç dinlemiyor hep akrabalar hep işte millet şöyle der yok işte akraba şunu önerdi hepsinden nefret eder oldum

Normalde reklamcılık ve yazılımla ilgileniyorum reklam uzmanıyım aynı zamanda yazılım

Bilgisayarımı bile onlar almadı yazılım biliyorum demiştim ilgilenmediler yani okulunu okuyacaktım ama okuyamadım ailem yüzüne gene tabii ki sonra dediler ki millet okudu siz okumadınız ben okumamazlık yapmadım ki burs bile kazandım yollamadılar ne diyeyim ki

Ha eniştem vardı şey demişti ya bu ne anlar işte onu kandırıyorlar oyunlardan falan filan diyordu o zamanlar ChatGPT yok oyun hileleri yaparak başlamıştım yazılıma da zaten
Hiç bir şey yapma hevesim yok başka çocuklar şöyle böyle siz böylesiniz yapmadınız etmediniz deyip de elimdeki tüm imkanlar alındı ya ben de bir şey demek istemiyorum ya
Artık aileme sevgim kalmadı gerçekten hallerine üzülmüyorum yaşlı olsalardı şahsen bakmazdım haksız mıyım bilmiyorum haksızsam sertçe yüzüme vurabilirsiniz içimi dökmek istedim

Bu konular açılıp tartışılınca da işte sen haklısın sus diyorlar anlaşamıyoruz beni hiç anlamıyorlar ben de kendimi bu durumlardan dolayı şahsen sanal kumara attım

Güncellemeler
1 gü
şahsen asla desteklemediler hep engel oldular hep değersiz hissettim babam bir gün bile şahsen hiç sormadi nasilsin oglum bi derdin var mi diye hiç ilgilenmediler.
insan şahsen ölünce kıymeti biliniyor banada oyle olmasin istiyorumda işte.
Güncellemeler
1 gü
Haksızsam veya sorularınız varsa sorabilirsiniz anlatmak istedim teşekkürler.
Ailem Hakkında Tavsiyeleriniz Var Mi?