Babamla birkaç gün önce konu açıldı kuzenım okudu lakin şimdilik kasiyer olarak bir yere girdi ve çalısıyor paranın 2500 veriyormus teyzem dedı neyse babamda bizde dirliği bozan sevda dedi yani ben bende dedimki her ay 1300 veriyordum eksık aldıgımda bile yarısından cogunu alıyordu ben para vermek istemediğimde ise sen hayırsız evlatsın diye benle kavga ediyo bi sekılde yine veriyordum stajda bile 400 liranın 300 lirasını veriyordum sonra işte alın yiyin icin diyo ama 20 kira fazla olsa biseyde yarısını bırak der mesela Şu an calısmıyorum ünv okudugum icin ama part time veya uygun bi is arıyorum açıkcası çünkü cidden cebinde insanın para olmaması çok kötü ve eziliyor insan heryere gidemiyorum bile birinde verseler birinde vermiyorlar neyse bende dedimki baba 1 ev 1 araba neyine yetmıyor dedım yarın birgün 1700 mass alcam emeklı olumca dedı o parayla gecınemem o yuzden dedı ama bi yandandan yine calısır öyle biri sizce napmalıyım bir is bulursam ne demeliyim ben acıkcası para vermek istemiyorum icimde o kadar ukte kalan sey varki birini alsam birini alamıyom maas kazanıp cidden kendime bakma biseyler almak istiyorum fikirlerinize ihtiyacım var?
Güncellemeler
+1 yıl
var mı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar