Bazen bazı akrabalar, herhangi bir konuda olsun, başarısız olmanıza aşırı sevinebiliyor. Belli etmiyorlar ama yakalarım kkjjr yüzlerine pat söyleyip tepkilerini izlemek bence daha aşırı keyifli 😅👌🏼Akraba terörü yaşayan tek ben miyim 🤷🏼♀️
Belli etmemeye çalışsalar da yüzüme gülerken bile hissediyorum 😒 kötü niyetli bir hareketini yüzüne vurduğumda beni hala aptal yerine koyup gidip annesine ağlayan olmuştu 😒 iyi ki uzaktayım ve uzaktan da mesafemi korumaya devam ediyorum sjsj
Kızılıka'cım, bu konuda yalnız değilsin inan bana. Akraba ilişkilerinde böyle karmaşık duygulara sıkça rastlanır. 😕 Kıskançlık, maalesef bazen insanların kendi iç huzursuzluklarını dışa vurma şekli olabiliyor. Önemli olan, senin bu durumları kendi değerinle bağdaştırmaman ve enerjini onların tepkilerine değil, kendi mutluluğuna yöneltmen. Huzur seninle olsun canım. ✨💖🧘♀️
Bu soruya evet dersem çarpılırım gibi bir his var içimde. Djd Herkes bir gün mutlaka şaşırtıyor insanı, kaçış yok yani shjs sanki sende durumlar çok mu parlak 😅
Değil elbette ki :D Bende aile de included :D O yüzden bazen kendimi çok seviyorum :D Çünkü oyle triplerim neyin hiç yok. Arkadaşım başarılıysa daha çok sevinirim. Bu benim arkadaşım derim helal olsun derim. Neden? Çünkü ben adamım hsabfhjasf... Diyorsan ki bu kuzen beni çok geriyor akşama geliyim kafasını gözünü yarayım skjafbsajk
Tanısan seversin halbuki :D Evde beslersin evcimen ponçiğim ben uahfjasfhj. Kabadayı değilim ya hatta kavga benim için son seçenek. Ama asla bir kavgadan kaçmam ve gerçekten sozle anlamayana gerekirse fiziksel zorbalığın yapılmasını savunurum :D Lisanslı dövüşçüyüm ben yırmıklarım silah :D Ama asla kavga çıkaran bir tip değilim ehehe. Ben de sozlerimle doverim genelde. Ama kaçınılmaz olunan yerde kavgadan da asla kaçmam kedi gibiyim silah olsa üstüne atlarım asjkfbas
O iş biraz zor ya benim schengen biteli 3 sene oluyor yenilemedim de ehuehue. Asistanı var o elazığda onu dovebilirim ama o da kadın yakısık kalmaz :D Sen nasılsın asıl uzuuuuun bir zamandır yoktun iyi mi her şey?
İyim ara vermek istedim hala aynı arada da bir online oluyorum. İşler güçler beni yoruyor artı ikinci üniversiteye başvurdum o da olsun fena mı sonra üçüncü üniversiteye başlarım. Tekrardan geçmiş olsun 🙏🏼🌸
Teşekkürlerr, bende girdim yks heralde 15 yıldır falan kitap defter açmadım bile abfsahbfa bakalım nolcak olmadı açıktan yazacam bir tane en kötü :D Hayatında her şey yolunda gitsinde KS eksik kalsın amaan. İnşallah her şey gonlunce olur (çiçek, kalps)
Ben onları kıskanıyorum biri iş Dolayısıyla miami'ye gitti çalışmaya birisi ülke ülke geziyor diğeri emekli oldu kızı çalışıyor Kızı bakıyor Allah'ım çok kıskancım galiba🤣😅😂