İlk defa kuzenlerimin kıskanç olduğunu farkettim nasıl diyim
sizdeki iyi gelişmeleri çekemeyen kuzenleriniz mevcut mu ?
İlginç cidden yahu...
sizdeki iyi gelişmeleri çekemeyen kuzenleriniz mevcut mu ?
İlginç cidden yahu...
olmaz mı bebeğim..
teyzemin nikahı vardı halam halamın kızıda bizimle gelicekti..
Neticede o halaım kızı diğeri teyzem yani taşıklıkları annem sayesinde var akrabalık yok..,
elbisemi giydim saçımı yaptırdım halamlara uğradık onları almak için ordan teyzemi alamaya gidip konvoy felan yapcaktık halamın kızı beni görünce ben gelmicem dedi şok olmuştum bir dehazırlanmış falan bir bahane uydurdu o an şaşırmıştım..
benden 2 yaş büyük bu arada
Hiç yok tam tersine hep uyarırız birbirimize sen benden daha çirkin olmuşsun benden güzel ol, ben derim sen daha güzel ol :))) kuzenimin düğününde kuzenim dedi benden (gelinden) güzelsin valla yakışır falan. Yok öyle kıskançlıklar =)
kuzenimin bir arkadaşı aslı ya feci şekilde sempati duyuyorum her aradığında aslı yı ayarladınmı kuzi diyorum -- yaaaağ kaaız nöşaaağnlıııııı yaaağğ. diyor bana bence kıskanıyor nişanlı falan değil taş gibi gerçi nişanlı olsa bile nişanı atması için elimden geleni yaparım <3
Hangi iyi gelişmeyi çekemedi kuzenlerin? Ve bunu nerden anladın? Belki sen yanlış anlamışsındır, senin yanlış yaklaşımından dolayı kuzenlerin sana mesafeli davranıyor olabilir.
Cevap
17Cevap
Benim bir tane yaşıt kuzenim var diğerlerinin hepsi benden 5-10 yaş küçük. Baba tarafından kuzenim. Benim annem çok zengin babamda onun babasından çok daha zengin. Ben genelde ailenin serseri çocuğuyum. Her gün nerdeyse başka başka mekanlarda kızlarla geziyorum dersleri falanda pek sallamam. Ama o tıp okuyor ve neredeyse başını bile kaldıramıyor. Küçükken böyle sıkıntılar yaşamıyoduk çünkü küçük yaştayken bu farklar pek anlaşılmıyor çünkü aynı şeyleri yapıyorduk. Ama o hep çok kızskançtı bende umursamazdım. Ama artık 23 yaşımıza geldik ikimizde. Benim boyum ondan daha uzun oldu ve bunu çok kompleks yapıyo. Sürekli beni kendisiyle kıyaslıyo. Geçenlerde birisi kaza geçirmiş onun hakkında konuşuyoduk ve bana doktor olduğunu ve ben doktor olmadığım için insan hayatının değerini anlayamazmışım falan salladı baya. Sonra ben sigara içiyorum o içmiyo bana dediki zaten sigaradan ölceksin ben yaşmaya devam edicem falan 1 ay hiç konuşmadım sonra arayıp özür diledi saatlerce. Sadece bu da değil barışsak bile sürekli kızlar yüzünden benimle kavga ediyo. Kızları o çağrıyo ama kızlar benimle buluşmak istiyo. Bende de delikanlılık varya söylüyorum ona kızlar beni çağrıyo napiyim diye. Hemen babasına şikayet edip kızlarla benden habersiz konuşmuş falan diyo oysaki ben hiçbişey yapmıyorum zaten kızlarla onsuz buluşmak istesem haberi bile olmaz ayrıyetten buluşurum. Bebekliğimden beri beraber büyüdüğüm kardeşim sandığım birisinden bunları görmek cidden çok koyuyo bana bu yüzden artık arama ciddi mesafe koydum. Ne arıyorum ne soruyorum kafam rahat. Size tavsiyem her kim olursa olsun anneniz babanızda dahil kıskandığını hissettiğiniz anda hemen konuşmayı kesin hayatınızdan çıkarın. Unutmayın kıskanç birisi elinde sonunda size zarar vermek için elinden geleni yapacaktır. Sonunuz ezeldeki ömer gibi olmasın herkesin hayatında cengiz gibi bi kıskanç vardır kuyunuzu kazan. Ha arada bide bu canım ders çalışırken arayıp kızlarla yaptıklarımı falan anlatıyorum kıskanması eğlenceli geliyo yavşağın. Sonra amcam anlatıyo sinirden duvarları falan tekmeliyomuş. Amcam derslerden dolayı olduğunu söylüyo ama ben gerçeği biliyorum tabi.
Benim kuzenim tam bir bacım çocuğu geçen kendime bir gümüş zincir kolye aldım kıskançlıktan ortalığı ayağa kaldırdı bende istiyorum diye sonra ben PUBG denen oyunda royale pass almıştım sonra bunlar bizim eve geldi hüngür hüngür ağladı bende istiyorum diye sonra annesi onada aldı falan tabi ben diğer sezon tekrar alıcam hesapta hala para var ama bu kardeşim harca diğer sezon daha pahalı olcak paran yetmez diye bende mal gibi inanıp harcadım 2 gün sonra arayıp ben aldım indirim geldi sen aldın mı diyor kıskandırmaya çalışıyor bacım çocuğu
ya bacım çocuğu diye düzeltiyor anladınız siz
:)bu tür tahminler,yorumlar yapmaktan çekiniyorum aslında..
ona karşı soğumamak için,kıskanç insanı sevmem çünkü
varsa da yoksa da eyvAllah diyelim;)
benim kuzanlerimin hepsi ya ilkokula ya da anasınıfına gidiyor hiç kıskanmıyolar beni o yüzden, hatta biyere gittiğimizde benim çocuğum sanıyolar onları :)
biz birbirimize yardımcı oluruz ne alsak birbirimizede alırız aynısından filan :D senin kuzenler fesat demekki
Kuzenlerimi isim ve sima disinda tanimadigim icin problem yok no kuzen no sikinti:)
hayır benim kuzenlerim destekleyicidir aksine ama ara sıra gıcıklık yapıolar bir kere omzunu morartmıştım sinirlenip bir anlık sinir işte :D
Ailemdeki bütün değer verdiğim bayanları kıskanırım !
Kuzenlerimin hepsiyle çok iyidir aram..Böyle bişey var sa da henüz farketmedim :)
Olmaz mı yahu bu kıskanç kuzenler özellikle baba tarafı akrabalarıdır bu zamana kadar anne tarafı kuzenlerimden asla böyle bişey görmedim ama baba tarafı dudak ısırtır o derece her zaman en iyisi benim olsun karşı tarafın olmasın ister en azından benimkiler öyle benim aldığım şey her zaman en kötü şeydir ama ne hikmetse bir haftaya kalmaz aynısını oda alır iyi gibi görünürler ama arkadan kuyu kazarlar o yüzden sır vermemek lazım böylelerine
benm kuzenm de öyle yaa kapıdan girerm baştan aşağı süzer bir beni..
evt var benden epey küçükler ama çekemezler çaktırmazlarda :D
kendimize en yakın hissettiğimiz dostlardır ama sırf bu sorun yüzünden yanlarında duramıyorum. Farkında mı değil mi onu da çözemedim..
benim kuzenler facede durumlarımı hep sabote eder nımıssızlar :) ne çektim onlardan :(
Var keşke olmasa cok komik ve bir o kadarda üzücü durum
abimin benimle alakasi yoktur ama kuzenim cidden sanki gercek abim gibidir kiskanctir sahip cikar kizar sever ilgilenir felan.
O kıskançlıktan bahsetmiyor hasetlikten bahsediyor
kuzenlerimi sevmem ve beni çok kıskanırlar bu arada kıskanç inanlarıda sevmem.
Ne çektin be evladım kuzenlerinden sen. Ne çektin yazık yazık :) vah vah vah :)
Anten taktırasım var hayrına.
Bizde de var o mutantlardan , tek değilsin :)
hiçbiriyle görüşmem piçlerin
İlginçmiş agresiflik varmı
Olmaz mı ya :D bende çok var öyle kuzen :)
Evet ya. Kuzenimi çok seviyorum. Onu kıskanırım..
çok ilgilenmem ne yaparlarsa yapsınlar
Evet var. Zaten görüşmüyorum onlarlada.
bizde de aynı analarına çekmişler herhal:D
Hemen hemen herkeste oluyor boyle seyler
Var anam var gördükleri yerde selam vermiyorlar
Bazıları evet.
Olmaz mı...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar