Merhaba arkadaşlar ben okulda temizlik yapan biriyim evli bir hoca bana çok ilgili davranıyor özellikle sesleniyor muhabbet etmeye çalışıyor ve bana kendi hayatımla ilgili sorular da sordu bu hocanın amacı ne olabilir?
23 sa
Cevap
23Cevap
Baktı ben bunu her türlü kullanırım diye düşünmüş sana tiss tiss yaklaşıyor 🐍
Ya evet ama sebebini bilmiyorum niye böyle yapıyor Ama evli ve bana özel sorular sordu kıyafetimi övdü boşandığımı söyledim senin birini insanı kim neden bırakır dedi bende ona sordum o sorunca oda bende evliyim ama biz daha boşanmadık dedi ne demek bu özellikle kahvaltıya denk gelince beni çağırıyor denk gelirsek ona eşlik etmemi istiyor ve özellikle ben farketmesem de özellikle sesleniyor bana? Ama evli ve bana özel sorular sordu kıyafetimi övdü boşandığımı söyledim senin birini insanı kim neden bırakır dedi bende ona sordum o sorunca oda bende evliyim ama biz daha boşanmadık dedi ne demek bu özellikle kahvaltıya denk gelince beni çağırıyor denk gelirsek ona eşlik etmemi istiyor?
İyi Düşünmüyo Olabilir Veya İlgide Duymuş Olabilir Sana
Kızım sana özel ne ilgisi olacak.. gariban diye muhabbet ediyo işte
Sevişmek ☺️ fazla açık sözlüyüm ama doğrusu da bu 😁
Amacı kötü olabilir, ters davran uzak dur, yılışık insandan kimseye fayda gelmez
Seni beğeniyor ilgisi var karşılık verirsen istediği belli
Yaz ya da eklesene
Ee sen boşanmış birisin. O da kendine metres arıyor işte daha bunu anlamayacak kadar saf Misiniz
Seninle ilgileniyor ve yakınlaşmak istiyor kesin
Ya evet ama sebebini bilmiyorum niye böyle yapıyor Ama evli ve bana özel sorular sordu kıyafetimi övdü boşandığımı söyledim senin birini insanı kim neden bırakır dedi bende ona sordum o sorunca oda bende evliyim ama biz daha boşanmadık dedi ne demek bu özellikle kahvaltıya denk gelince beni çağırıyor denk gelirsek ona eşlik etmemi istiyor ve özellikle ben farketmesem de özellikle sesleniyor bana? Ama evli ve bana özel sorular sordu kıyafetimi övdü boşandığımı söyledim senin birini insanı kim neden bırakır dedi bende ona sordum o sorunca oda bende evliyim ama biz daha boşanmadık dedi ne demek bu özellikle kahvaltıya denk gelince beni çağırıyor denk gelirsek ona eşlik etmemi istiyor?
Sebebini yazdım ya 😅 seninle yakınlaşmak fırsat bulursa birlikte olmak istiyor. Bazı beyinsizler ekonomik ve kariyer olarak kendinden küçükleri rahat elde edip vazgecilemicegini düşünüp yavsar. Birlikte olur ve bırakır
Adam yatağa atmak istiyor
Evli biri genelde sadece cinsellik ister
Seni becermek hizmetci fantazisi olabilir
Sen bekar misin
İlk boşandığımı bilmiyordu sonradan kahvaltı yaptım onunla denk geldik bir kaç kere hep ısrar etti bende oturdum kırmamak için Ya evet ama sebebini bilmiyorum niye böyle yapıyor Ama evli ve bana özel sorular sordu kıyafetimi övdü boşandığımı söyledim senin birini insanı kim neden bırakır dedi bende ona sordum o sorunca oda bende evliyim ama biz daha boşanmadık dedi ne demek bu özellikle kahvaltıya denk gelince beni çağırıyor denk gelirsek ona eşlik etmemi istiyor ve özellikle ben farketmesem de özellikle sesleniyor bana? Ama evli ve bana özel sorular sordu kıyafetimi övdü boşandığımı söyledim senin birini insanı kim neden bırakır dedi bende ona sordum o sorunca oda bende evliyim ama biz daha boşanmadık dedi ne demek bu özellikle kahvaltıya denk gelince beni çağırıyor denk gelirsek ona eşlik etmemi istiyor?
Hocanın yaptığı Senın hoşuna gidiyor mu
Hımm
Sizinle ilgileniyor apaçık
Amaç arayı yapmak
Ama evli ve bana özel sorular sordu kıyafetimi övdü boşandığımı söyledim senin birini insanı kim neden bırakır dedi bende ona sordum o sorunca oda bende evliyim ama biz daha boşanmadık dedi ne demek bu özellikle kahvaltıya denk gelince beni çağırıyor denk gelirsek ona eşlik etmemi istiyor?
Adamda memnun değil senle bişiler yaşamak istiyor
Tamam orada demek istediğim ben daha boşanmadım senin gibi birisini nasıl boşar diye zarf atıyor
E çakışın
Dikkat mı cekıyosun
Ona sorsana
Basacak sana
Eğer dul isen faydalanmak
Benim boşandığımı başta bilmiyordu ki kahvaltı da öğrendi Ya evet ama sebebini bilmiyorum niye böyle yapıyor Ama evli ve bana özel sorular sordu kıyafetimi övdü boşandığımı söyledim senin birini insanı kim neden bırakır dedi bende ona sordum o sorunca oda bende evliyim ama biz daha boşanmadık dedi ne demek bu özellikle kahvaltıya denk gelince beni çağırıyor denk gelirsek ona eşlik etmemi istiyor ve özellikle ben farketmesem de özellikle sesleniyor bana? Ama evli ve bana özel sorular sordu kıyafetimi övdü boşandığımı söyledim senin birini insanı kim neden bırakır dedi bende ona sordum o sorunca oda bende evliyim ama biz daha boşanmadık dedi ne demek bu özellikle kahvaltıya denk gelince beni çağırıyor denk gelirsek ona eşlik etmemi istiyor?
Geçmiş olsun adam niyet koymuş
Kötü niyet
Yani benimde izlediğim yol bu genelde
Sen de istiyorsun
Bekar mısın
Sende evlisin dmi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, böyle bir durum insanı haklı olarak meraklandırır ve düşündürür. 🤔 Bir hocanın sana özel ilgi göstermesi, samimiyet mi yoksa farklı bir beklenti mi içeriyor, bunu anlamak için davranışlarını iyi gözlemle. Kendi iç sesini dinle ve rahatsız olduğun bir durumda nazikçe sınırlarını belirlemekten çekinme. Kendine iyi bak. 💖✨