Öğretmenim ve benim karmaşık ilişkimiz?

Arkadaşlar öncelikle şunu soyliyim ben yaşıtlarıma göre her zaman olgun ve ağır başlı bir kız oldum ve cevremdeki herkeste bunu söyler zaten. Lisemin daha ilk yılında dersimize girmeyen bir hocamla flörtlesmeye başlamıştık. Haklı olarak bana tam olarak daha güvenmiyordu. Fakat bir kere evine gitmemden sonra (hic bisey olmadı) bana güvenmeye başladı. Snapten her akşam konuşurduk bana mesajlar atardı bazen üstsüz fotografını atardı kaslarını filan. birbirimize güvenmemizde tam olarak böyle başladı. hatta mezun olduktan sonra yapicaklarımızi planliyoduk. Bana kendisi de SENINLE SIRF BU OLGUNLUGUN sayesinde konuşuyorum demişti. hersey çok güzel giderken kendisi arkadaşlarının tanıştırmis olduğu kendi gibi bir matematik öğretmeni kızla sevgili olduğunu öğrendim. Bir anda aramızdaki alev resmen söndü ve benimle konuşmadı birdaha. Buda benim çok ağırıma gitti ve bana attığı üstsüz fotolarini ve konuşmalarımızı sevgilisine yolladım bende öğrencisi olduğumu da belirterek. Bunlar ayrıldılar sonra doğal olarak. Ben ise okulumu değiştirdim lise2 de. 1 senem böyle normal geçerken.11. sinifta bazı nedenlerle eski okuluma tekrar geri gelmek zorunda kaldım. Dersimize ise bu sene o giriyor. Ben ise tekrar eskisi gibi olmak istiyorum onunla aradan 2 yıl geçti nede olsa. Bazen de ona karşı birseyler hissettigimi bile düşünüyorum hatta. Fakat o artık bana hiç guvenmiyor ve eski halimizden zaten eser yok. Hatta bu sene iliskimizi gidip birilerine anlattığımi duymuş. anlatmadim diyorum ama bana guvenmedigi için inanmiyor bana anlatmissindir diyor. ve daha da soğuk davranıyor. Benim tek sorum ben bu adamın tekrar nasıl güvenini kazanırım? ilk zamanlardaki gibi nasıl olurum onunla ve nasıl etkilerim tekrar onu? mezun olucam zaten az kaldı ve aramizda yaş farkı çok değil oda 25 falan zaten. Çok takıyorum bu durumumuzu kafaya ve cidden duzeldigimi ona asla ihanet etmiyecegimi BANA ESKISI GIBI GUVENEBILECEGINI anlamasını sağlamak istiyorum. Nasıl başarırım bunu yardım edin lütfen? :(
Öğretmenim ve benim karmaşık ilişkimiz?