Kendisi bana Kuran okumayı öğretti, yaklaşık 6 yıldır ayrılmaz bir birlikteliğimiz var, samimiyiz ve birbirimize çok yakınız. Ona karşı hislerim olduğunu fark ettim, ilk başlarda onu çok seviyordum ama bu sevgi başka bir şeye dönüştü, 1 yıldır bu durumdayım, onunla bir seyahate gittik, ona daha çok bağlandım, beni çok seviyor ve ilgi gösteriyor ama hangi anlamda bilmiyorum... umredeydik, evet kulağa garip gelebilir ama bir araya geldik, aynı odada kaldık, çift kişilik yatakta yattık, birbirimize çok yakındık, onu ne kadar sevdiğimin farkında... Medine'ye gittik, orada bir kadın odasız kaldı yer olmadığını görünce ona üç yataktan birini verdi, şirket sahibine benimle onun aynı yatakta yatacağımızı söyledi, aynı yastığı kullandık, ona sarıldım ve öyle uyudum, birbirimize çok yakındık, bana çiçek verdi ve aşkımızın simgesi olduğunu söyledi, sizce ilgisi var mı? Kadına iyilik yapmak için mi üç kişilik yataktan birini verdi yoksa fırsatı mı değerlendirmek istedi aynı yatakta uyumamız için? Yatağa girdiğimizde bana hayalin gerçek oldu demişti nereden biliyordu hayalim olduğunu? Ayrıca benden büyük, ben 21 yaşındayım, o 46 yaşında. Hisleri olabilir mi ki? Bazen o helali haramı biliyordur diyorum öyle bir şey olamaz diyorum ama yakınlığı ilgisi şüphelendiriyor beni…
Kızı gibi seviyor olabilir, ben yeğenimle uyurum 18 yaşında. hatta sarılırız kızım gibi , sen abartıyor olabilir misin, zaten aynı yatakta iki kez uyumuşsun öyle bir düşüncesi olsaydı çoktan harekete geçmişti. Bu düşünceleri bir tarafa bırak bu şeytanın verdiği vesveselerden başka bir şey değil
14 Yorumla
Soran1 yılEvet, aynı yatakta yattık ama tek kişilikti. Kızıyla olan yakınlığını da gördüm. Onunla aynı yatakta yatmanın benim hayalim olduğunu nereden biliyor? Bana hayalimin gerçekleştiğini söyledi. Ayrıca öğrencilerinden hiçbirine bana olduğu kadar yakın değildi. Orada tanıştığımız başka bir kadın ona ne kadar bağlı olduğumu fark etti. "Onu tutkuyla seviyorsun." dedi. Hatta gidip benimkine söyledi. "Seni tutkuyla seviyor ve sana bağlı." ilgilendiğimi anladığı halde bana yakın davrandığını düşünüyorum
Soran1 yılhatta ona bir gün demiştim ki içimdekileri bir bilsen sana karşı yani o an orada ona olan hislerimden aşkımdan bahsettim o da bana aynısını dedi sende bir bilsen demişti
- 1 yıl
Çok saçmalıyorsunuz bilmem farkında mısınınız? Hani deseniz ki ben lezbiyenim kadınlardan hoşlanıyorum o zaman sizi anlarım ama tek bir kişiye duyduğunuz sevgi, ilgi, bağlılık gibi kıstaslar gayet normal şeyler, sevgiye ve ilgiye aç bir yapınız var fazlasıyla duygusalsiniz, mutluluğu bu tarz ilişkilerde ararsanız eğer mutsuzluğa mahkûm olursunuz. Hayatınızın yönetimini elinize alın çünkü:yokuş aşağı gidiyorsunuz..!
Soran1 yılSen sanırım birden fazla kişiye ilgi duyuyorsun, tabi ki ben sadece bir kişiye karşı hissedeceğim. Bu duygular 11 yaşımda başladı. İlki okulda öğretmenime karşıydı. Sonra iki kez daha oldu. Şu an 21 yaşındayım ve bu kadını 5 yıldır tanıyorum. Erkeklerle konuştum ama aşık olmadım. Kadın beni şüphelendirdi, yalan yok. Hem ilgileniyor hem de benimle birlikte olmaktan mutlu yaşıtlarıyla bile takılmıyor benim yanıma geliyor. Benim için de aynı şey geçerli. Yaşadıklarım sadece anlattıklarım değil, daha fazlası var ama detaylı yazmaya gerek duymadım. Yine de özetledim, fikrinize saygı duyuyorum.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılcanım bunu anlamanın en iyi yolu arada lezler hakkında fikirlerini sor kesnlikle olumsuz bakıorsa yani günah vb şeyler diyorsa kızı gibi görüyor çyada mesele onunla konuşurken falan çok yakınlaş ona mesela bonuna yakın biir hizada dur öp falan rahatsız falan olursa şakalaşıyodum de ümidi kes en iyi böyle anlarsın canım hissettiğin duyguları çok iyi anlaıyorum bende işe yaradı hadi bakalım merak ettim bizzede haber ver
12 Yorumla
Soran1 yılOnunla aynı yatakta uyuduk koynunda uyudum rahatsız olmadı lezler hakkında o bana bir şey anlatmıştı kızından hoşlanıyormuş arkadaşı
Cevap sahibi1 yılKiz senin yerinde olsam durmam sen nasil duruyorsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,5b cevap paylaştı.
u 1 yılhayır alakası yok
00 Yorumla
1 yılBence aradaki yas farki çok büyük ve cidden helal ve haramı biliyordur belki seni kızı gibi goruyo bu yüzden bu kadar seviyor ve senin de onu annesi veya ablası gibi sevdiğini düşünüyor bilse bence asla böyle bir şeye müsade etmez
154 Yorumla
Soran1 yılHelali haramı bilse o kadar yakın olur mu bana yatakta birbirimize çok yakındık çoook
- 1 yıl
Erkek mi kadın mı onu anlamadım hemcinsim demissin ya kadın algıladım
Soran1 yılKadın ya erkek değil hemcinsim işte… bana ilk yatağa girdiğimde hayalin gerçek oldu demişti nerden biliyor peki onunla uyumak hayalim olduğunu
- 1 yıl
Kadınla dini aktiviteler yapmışsınız bence imkansız ya kadın senin hislerini bence iyi niyetli anlıyor başka bisi olmaz
Soran1 yılAşık olduğumu söylüyordum ona benim psikolojimi bozdun bu haldeysem senin yüzünden demiştim gülmüştü hatta onun Yemen’iyle uyuyordum yastığında uzanıyordum yatağında duruyordum bana benim yastığımdan ne istiyorsun diyordu sinir ediyordu bilerek o öyle yapınca üzülüyordum ciddi misin diyordum rahatsız mı oluyorsun diyordum gülüyordu seni sinir etmek hoşuma gidiyor diyordu bide şu çiçeği verirken aşkımızın simgesi falan demesi ay ne bileyim
- 1 yıl
Yok ya vallahi bence o da garip hissetmiştir kadın neye uğradığını sasirmistir
Soran1 yılNasıl ya of ilgim onun hoşuna gitmiyor mu sence ya da ilgim olduğunu anlamamış mıdır
Soran1 yılNormalde helali haramı biliyorsa neden benimle aynı yatakta yatmak istesin birbirimize çok yakındık tensel olarak bide şu hayalin gerçek oldu demesi
- 1 yıl
Anlamamistir netttt koskoca kadın öyle bir hissi olsa senelerdir olurdu senin hissin var diye senden mi etkilendi yani yol yakınken dön
Soran1 yılKalbinde olmak yeter bana demişti cidden bu dedikleri normal mi yaa Cem Karacanın Bekle beni şarkısını dinletmişti bunu yapar mı hoca talebesine
- 1 yıl
Bence hislerinin farkında ama yanlış olduğunu biliyor ve küçüklüğüne veriyor
Soran1 yılAz önce öyle demedin? oda arkadaşım ona mesaj atmıştı o seni tutkuyla seviyor bağlanmış sana diye hatta yanında atmıştı o mesajı o da kadın görevliydi onu ne kadar çok sevdiğimi biliyordu o gün odalarımızı ayırmak zorunda kalmıştık onunla iki günlüğüne bende bu kadının başının etini yemiştim onu özledim diye o da gidip ona mesaj attı senin bu kız benim başımın etini yedi diye… o da bazen onu anlıyorum bazen anlamıyorum demiş o mesajına cevap olarak.. yani benim sevgi şeklimi kastetmiş Çünkü bazen ona darılıyordum uzak kalıyorum konuşmuyordum onunla
- 1 yıl
E sen böyle şeyler anlatınca fikrimi degistiriyorsun bence farkında ama yanlış olduğunu biliyor
Soran1 yılBildiği halda yakın davranıyor o zaman? Yanımda bir şarkı söylemişti ama sesi o kadar güzel ki sesine aşık oldum demiştim gülerek bacağıma vurmuştu o günden sonra hep şarkı mırıldanıyordu karşısına geçip dinliyordum o da söylemeye devam ediyordu hatta bu Bekle Beni şarkısını dinlettiği gün yerde oturmuş yatağa yaslanmıştı bende yatakta uzanıktım tam arkasında ona bakıyordum şarkı da arkada çalıyordu bana karşıma niye geçmiyorsun o şekilde beni daha iyi seyredebilirsin demişti… hatta o konuşurken hayran hayran hayran bakıyordum
- 1 yıl
Çok garip duygular ama güzel bir şey değil keşke kendinden yaşca büyük bir erkeğe hissetseydjn bunları
Soran1 yılElimde değil ve ne yapacağımı bilmiyorum o ne hissediyor bi yandan bunu merak ediyorum bir taraftan beni hislerim
- 1 yıl
Yanlış yoldasın hislerine hakim olmalısın
- 1 yıl
Ya da açıkça hislerini söyle tepkisine göre yol ciz
Soran1 yılO ne düşünüyor sence benimle ilgili? Aşkımızın simgesi diyor kadın bunu söylemesi normal mi? Ben mi ilgim var diye yanlış anlıyorum
- 1 yıl
İlgin var diye yanlış anliyorsun ya benden yaşça küçük biri böyle birsey yapsa üstelik yas farki da bayağı var bende iyi niyetle algıladım cocukluguna veririm yakistiramiyorxur bile belki aşk derken ona karşı hissettiğin büyük sevgiden bahsetmiştir belki de üstelik kadın dindar birisi yani hiç zannetmiyorum
Soran1 yılOnu bir adamdan kıskanmıştım gömleğini ütülemişti Kadın eli farklı olur ütüyü test edebilir misin demişti buna şirket sahibi bizi umreye götüren adamı diyorum.. o da ütüyü alıp ütülemişti o an biz o adamın evine gitmiştik Toplantı için her neyse sonra otele geçtik ben kıskançlığım yüzünden çok ağlamıştım hatta onun karşısında neden ütüledin seni kıskandım o Adamdan demiştim o da bu şekilde beni daha çok üzüyorsun dediydi o an ne deseydim falan dedi bana… bende onu kadın erkek herkesten kıskandığımı dile getirmiştim
- 1 yıl
Bence ona karşı yoğun Sevginin olduğunu falan djsunuhor ya madem bu kadar çok sorun ediyorsun git açıkça konuş benim hissiyatkm farklı dihe
- 1 yıl
Belki de farkındadır anlamamazliktan gelihor
Soran1 yılhatta demiştim ki içimdekileri bir bilsen sana karşı o da benimde içimdekiler sana karşı bir bilsen demişti ben o anda onu söylerken aşkımı dile getirmeye çalışmıştım
- 1 yıl
Soyle ne uğraşıyorsun
Soran1 yılCesaret edemem işte o yüzden size anlatıyorum siz ne anlıyorsunuz onun bu dediklerinden
- 1 yıl
Ya ben çok temiz düşünüyorum ya da kadın da benim dediğim şekilde düşünüyor hen hiç aksini düşünemedim kadın belki farkında bile değil tamamen yoğun bir sevgi zannediyor ya da biliyor ama salağa yatıyor ama böyle bir ilişki asla istemez tam tersi ondan uzaklaşmak zorunda kalırsın
Soran1 yılBende ilişki falan istemem ki.. sadece onun da o hislerle bana karşı ilgisini bilsem benim için yeterli olur yani mesela birbirimize çok yakınız aşırı samimiyiz ama bu samimiyet normal değil de flört gibi düşünmek isterim onun da öyle düşünmesini isterim. Dile getirmeyelim ama hislerimizle onu söylemeye çalışalım bu birbirimize olan aşkımız böyle gizli olsun özel olsun bi o hissetsin ilgimi bir ben dile getirmeden
- 1 yıl
O zaman böyle devam et şu an bu durumdasınız ahahhaha
Soran1 yılAma onun yakınlığından ilgisinden emin olamadım kiii emin olmak istiyorum :(((
- 1 yıl
Sorarsan onu kaybededebilirsin birinden birini seçmek zorundasın
Soran1 yılEvet işte… bazen öyle bir şey yapıyor ki kesin diyorum o da beni seviyor
- 1 yıl
Ya spyle gitsin eğer varsa vardır istediğin olur yoksa da boşuna vakit kaybetme
Soran1 yılNe diyeceğimmm
- 1 yıl
Sana karşı hislerimin farkında mısın de bu herhangi bir his değil normal bir his de değil de
Soran1 yılSanırım bunu söyleyemem ama aşırı belli ediyorum anlamıyor mudur ya ya da o da mı emin değil benden
- 1 yıl
Bence emin degil emin olsa kesin bir tepki verir tepkisiz kalmasi mümkün değil
Soran1 yılOnunla uyumak hayalim olduğunu nerden biliyor Hayalin gerçek oldu falan demesi ne bileyim ya… ona bir ezgi dinletmiştim otobüste giderken hatta wp den mesaj atmıştım bunu senin için açtım diye Bluetooth’a bağlanmıştım kalp koymuştu ezginin ismi “Dem bu demdir” sözlerini anlayabilir misin bilmiyorum dinleyip yazabilir misin bana o sözleri anlamamış mıdır hislerim olduğunu
Soran1 yılHatta bir tek ona karşı ilgili olduğumun o da farkında başkalarına o bensiz yapamaz benden ayrılamaz falan diyordu
- 1 yıl
Ay çok garip hisler ezgiyi dinliyorum şu an
Soran1 yılValla bende garibim hislerim de garip o da garip
- 1 yıl
Ezgi de bir garip degisk birsey anlayamadım xkrnwkkf
Soran1 yılDiyor ki sen yokken Viraneyim seni gören gözlerim hayran kalır mest olur yakma canımı varlığın mutluluk bana yokluğun acı… bu onun dinlediklerinden sözlerini o anlar o yüzden bende dinlemeyi seviyorum bu ezgiyi
- 1 yıl
Hmmmm garip birsey böyle diyince sanki o da biliyormuş gibi düşünüyorum
Soran1 yılHatta ilk o göndermişti bana bu ezgiyi dinlemem için
- 1 yıl
Ya bu kadar dindar birinin bu şekilde davranması da ayrı garip ahbahshhaha kafam karıştı vallahu
Soran1 yılBenimde karışıyor işte Bende helale harama dikkat eden birisiydim bu kadın beni mahvetti hislerime engel olamıyorum ve belli ediyorum onun da ilgisi beni şüphelendiriyor işte birine daha anlatmıştım o demişti ki sen ona kadınsılığı hissettiriyorsun hoşuna gidiyor seninle olan ilişkisi Ama bende bazen diyorum sonuçta dikkat ediyor ya hislerine de dikkat edebilir mi ki
- 1 yıl
Edebilir yanlış olduğunu bildiği bur hisse
- 1 yıl
Sende dikkat et bencr çünkü
Dogru değil
Soran1 yılİçimde yaşıyorum🤷♀️ sevgim çok fazla onun da beni öyle sevmesi beni mutlu eder sevgimiz eşit değil midir ya?
- 1 yıl
Eşit bence ya anlattıklarına göre bayağı eşit karsilikli
Soran1 yılEşit olsun ben daha fazla seviyorsam ne yalan söyleyeyim çok üzülürüm
- 1 yıl
Eşittir bence bariz belli
Soran1 yılSonu ne olacak merak ediyorum
1 yılBence aranızda lezbşyen ilişki var
06 Yorumla
Soran1 yılBazıları kızı gibi seviyor demiş ama
- 1 yıl
Sanmıyorum sarılıp uyuma falan illa bi şeyler hisseder cinsel olarak
Soran1 yılBilmiyorum uyurken bile rahatsız olur düşüncesiyle uzak durmadım ve o da izin verdi koynunda uyudum
- 1 yıl
İzin verdiyse onun da hoşuna gitmiştir. Memelerine temas ettin mi ordan etkilenir
Soran1 yılHayır ama sarılırken hissettiriyordu o
- 1 yıl
Senin meme uçların hassaslaşmıştır sarılırken
1 yılHala devam ediyor musunuz
04 Yorumla
Soran1 yılGörüşmeye evet
- 1 yıl
Kadın evli mi bekar mi peki?
Soran1 yılEvliii
- 1 yıl
Kocası evde olmadığı gece size eşlik edeyim mi der misin? O cesaret var mı sende? Yanlış anlarsa tek kalmayın diye dedim dersin eğer kabul ederse o gece sabah olmaz size ❤
1 yılsenin gibi değildir hisleri
016 Yorumla
Soran1 yılOna şakayla karışık aşık olduğumu söyledim hatta temas etmeden duramıyorum o da izin veriyor rahatsız olmuyor
- 1 yıl
sen ciddimisin?
Soran1 yılCiddiyim ya
- 1 yıl
memesine dokunmana izin ver dimi
Soran1 yılDoğrudan temas etmedim tabii ki o kadar da değil
- 1 yıl
:) senin gibi düşünmediğine eminim. cinsel hoşlantın olduğunu düşünmüyordur.
Soran1 yılİlgimden şüphe etmiyor mudur
- 1 yıl
yok. senin gibi samimi olmak isteyen hatta diğer öğrencileri dahi kıskanan yapışık gibi dolaşmak isteyen öğrencileri hep olur. o iyiye yormuştur hep.
Soran1 yılYa manyak mısınız bir tek ben ilgili davranıyormuşum gibi konuşuyorsunuz kadında benimle Samimi diyorum bir tek ben yapışık gezmek istemiyorum kendisi de bana ilgi veriyor zaten bu yüzden şüphelenmişim Benden rahatsız olmuyor
- 1 yıl
seni suçlamıyorum. yanlış anlıyor olabilirsin. ama cinsel bir temas olmamış. belki seni sevilmeye ilgiye muhtaç olarak görüyor
Soran1 yılGece uyurken yatağa yanıma gelmişti geldiğini hissedince gözlerimi açtım bana doğru yanaştığını farkettim ama oda karanlıktı o an uyanık olduğumu bilmiyordu sonra uzandı ve elini elimin üstüne koydu çok yakın durmuştu bana bu ne anlama geliyor bu da mı normal?
- 1 yıl
belki çok tatlı sevimli bişeysin sende benim gibi.) illaki cinsellik düşünmeden sevesi gelmiş olamaz mı :)
Soran1 yılTamam ben yanlış anlamışım sevmiyor beni ilgisi de yok sağol cevap için
- 1 yıl
aa küsme. sen daha iyi bilirsin tabi.
kaç yaşındasın?
Soran1 yılYazmıştım okumamışsın bile
- 1 yıl
işlk yazdığında okumuştm. nerede yaşıyorsun *
- Aşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı.
1 yılCanı seninle şey yapmak istiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYazmayın şöyle şeyler psikolojimi bozdun
11 Yorumla
Soran1 yılNiyeeeee öyle dedin üzüldüm vallahi
1 yılbence 3 lü deneyin
02 Yorumla
Soran1 yılNe diyon ya
- 1 yıl
niye ki kötü mü olur sence
1 yılbromanve gibi bisi bu ayni hannibal ve will
012 Yorumla
Soran1 yılO ne ilk defa senden duyuyorum
- 1 yıl
bir dizi var hannibal diye orada iki basrol adam hannibal ve will sonra supernatural dean ve castiel karakterleri vs ayni sizin gibiler aralarinda yakinlasma, ilgi var ama asla gay mi degil mi dizide işlenmiyir sadece yakinlasma gerceklesiyor yani, izleyicilerin de icinde onlarin kavuşması kalıyor bu durumda "bromance" VE SİZ ASİRİ OYLESİNİZ
hatta fırsatın olursa tiktoka gir hannibal will türkçe edit, castiel dean türkçe edit yaz ayni sizin gibi bir cekimleri var askim
Soran1 yılHadi ya izlerim büyük ihtimalle bizde öyleyiz kimse benim hemcinsimden hoşlandığımı düşünmez ama hislerim olan kişi anlar aşırı bağımlısıyım uzak duramıyorum ondan İlgisi var mı yok mu bilmiyorumm
- 1 yıl
BAK VARYA SENİN HOCAN DEAN KARAKTERİ GİBİ SENDE CASTİEL GİBİSİN DAHA COK SEVEN GİBİ OLANSİN, BİR DE HANNİBAL İLE BENZİYOSUN İNSALLAH KAVUŞURSUNUZ COK TATLİ 😭💞💖💖🎀🎀
- 1 yıl
ne medyumu canim bende astrolog falciyim
- 1 yıl
hahaha 🙂
- 1 yıl
sende gulmussun ya
- 1 yıl
hee şimdi anladım 😭💖
Kafayı mı yedin baban yaşında adamlasin
09 Yorumla
Soran1 yılKadın o
Soran1 yılEvet
Soran1 yılYazdıklarımdan yola çıkarak bir şey söyle
Soran1 yılHayalin gerçek oldu diyor bana nerden biliyordu onunla uyumak hayalim olduğunu
Soran1 yılVar ne diyecektin
Gizli Üye(25-29)1 yılSana ilgisi var
03 Yorumla- 1 yıl
Oylemi
Soran1 yılNasıl vardın bu kanaaate
Cevap sahibi1 yılBu kadar ilgi yakınlık söylemler normal değil
3 ayBurdamısın
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri