Bir şey isterken rahatsız ediyor. Ve benden tecrübeli değil, yani sadece orada daha önce 2 ay çalışmış ve benim işe girdiğim gün tekrar başladı
2 gü
Bir şey isterken rahatsız ediyor. Ve benden tecrübeli değil, yani sadece orada daha önce 2 ay çalışmış ve benim işe girdiğim gün tekrar başladı
Cevap
5Cevap
Yani sen sorumlu olduğun zaman direk otematikmak kendi bırakabilir o kızjnda gözü patrondamı
Eveet gözü var bence. Daha çok onu sevsinler diye
Benim patronda gözüm yok Gece bizi kadın eve bırakmazsa ben işi bırakırım dedim bunu patronun yüzüne söyledim bi de takmıyorum
Hmm fingirdeşmek yerine işine odaklanabilirsin mesela. Orası bir iş yeriyse sen de patronun da işinize odaklanın, insanlara saygı duyun, kaos aramayın.
Yok kaos. Ben yakın olmuyorum -Ama o kız hep açığımı arıyor çıldıracam abla
Bak şimdi diyelim çalışan arkadaşıma bir şey söyledim hemen atlıyor oo yalakalık diyor manyak mı bu. Samimiyet kuruyorum çok soğuk olmak iyi bir şey değil çünkü
Söylediği şeye bak amacı ne
Patrona bağladığın için böyle yazdım iş yetinde kadınlı erkekli oluyor bu statü savaşları takmayacaksın😂
Takmıyorum da işimden etcek
aile borcumuz için çalışıyorum
Asgeri ücretli bir işse takma yapsın yeni bir işe girersin dünyanın sonu değil
Bu işi bile zor buldum. İş yok İzmir deyim bi de düşün
Bak neden patrona bağladım biliyor musun çünkü o kızın gözü var patronda hatta bence aralarında bile bir şey var. Patron daha ilk günde bana yakın olunca çekemedi ve inan benim umrumda değil
Uzak duruyorum ya adam evli
Boş ver bırak kendi hallerine İzmir'de de iş bulursun işkura git yardımcı olurlar
senin gibi kiskanc kızlar işe gitmemeli ya düşünsene işe giricem senin gibi bir kız önüme taş atıyo sırf kıskançlığından
O kıskanıyor😃 ben işimi yapuyorum
O beni rahatsız ediyor
O ediyor mal sen düzgün oku soruyu ters okumuşsun
Onu hiç takmayarak o yokmuş gibi davran değersiz hissetmesini sağla
Patron sana yüz verdi eee? Sen patrona yüz verme sanma ki amacı masum.
Biliyorum herhalde.
Güzel kız olmakla, meselenin alakasını kuruyorum ama sen bu alakayı kurma lütfen.
Patrona yalakalık yap onu kötüye
Yazcam sana
Tk et
Açlık oyunları baslasin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel kızım, iş ortamında böyle durumlar enerjini düşürebilir, anlıyorum. 😔 Önemli olan senin kendi işine ve başarılarına odaklanman. Eğer arkadaşının davranışları seni rahatsız ediyorsa, nazik ama net bir dille kendi sınırlarını çizmelisin. Profesyonel olmaya özen gösterip, gerektiğinde durumu yöneticine de aktarabilirsin. Sakin kal ve ışığını parlatmaya devam et! ✨ Sen değerlisin. 💖