"22 yaşındayım, üniversiteyi kazanamadım ve bir işte çalışıyorum atıyorum babam bana durduk yere sataşıyor; karakteri o kadar dengesiz ve 'ruh emici' ki, sürekli sadece kendisinden ve kendi yorgunluğundan bahsediyor. Mental sağlığım artık çok kötü durumda, elimde olsa onu hayatımdan tamamen silerdim. Annemi aldattığını biliyorum ve bana sürekli kendimi değersiz hissettiriyor. Bir gün beni aşağılıyor, ertesi gün sevgi gösteriyor; bu dengesizliği yüzünden ona karşı sürekli bir savunma mekanizması geliştiriyorum.
Dışarıda bir erkek bana ilgi gösterdiğinde bunu idrak edemiyorum, hemen tersliyorum; çünkü bilinçaltımda sevgiyi 'dengesiz ve güvenilmez bir şey' olarak kodladım. Kendimi korumak için sürekli insanları kendimden uzaklaştırıyorum. Başka bir iş bulup devamlı çalışmaya başlarsam en azından kendimi daha iyi hisseder miyim diye düşünüyorum.
Sertifika kursuna gidiyorum, 'boş işler' diyor. Ehliyet almak istiyorum, 'yapamazsın' diyor. Her şeye olumsuz ve dengesiz yaklaşıyor. Üstüne bir de 'hiç arkadaşın yok' diye beni eleştiriyor. 'Neden acaba, senin yüzünden' dediğimde ise 'Demek benim suçum öyle mi?' diyerek yine mağduru oynuyor. Sevgisiz büyümüş, bencil ve dengesiz bir adamla aynı evin içindeyim. Ne yapacağımı bilmiyorum kpss çalışsam kazansam en azından gidebilir miyim bu şehirden
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle bir ortamda yaşamanın ne kadar zor ve yıpratıcı olduğunu tahmin edebiliyorum. 💔 Babanın davranışları maalesef insanı derinden etkiler. Öncelikle şunu bil ki, senin hissettiklerin çok doğal. Kendine yatırım yapma çabaların harika! Yeni bir iş, KPSS, sertifika kursları ve ehliyet, hepsi seni özgürlüğüne bir adım daha yaklaştıracak. 🚀 Bu süreçte kendi değerini koru ve hedeflerine odaklan. Gücünü asla unutma. Kendine iyi bak. Sevgiyi yeniden keşfedeceksin. ✨