Eşim benden neden bu kadar soğudu, boşanmak istiyor, bir erkek sevgisi bitince neden bu kadar değişir?

Severek evlendik bana ilgisi, aşkı, bakışı o kadar güzeldi ki. Beni evliliğe ikna etti ve evlendik. Ama bir yıl sonra değişti, sorum kaldırıldığı için sebebini yazamıyorum. Şu an aynı evin içinde iki yabancı gibiyiz eşimle. Benle konuşmuyor, odasından çıkmıyor. Beni umursamıyor, kendimi çok yalnız ve çaresiz hissediyorum, sinirden mecbur ağlıyorum, ağlasam ofluyor, yine mi ağlıyorsun diyor. Eskiden ağladığımda o da ağlardı, erkekler neden böyle değişebiliyor ve bütün merhametini kaybedebiliyor aklım almıyor. Boşanmak istiyor benden ve ben işsizim, işten çıkartıldım, iş bulamıyorum çok çaresizim yoksa ben de gururuma yediremiyorum beni istemeyen biriyle olmayı ama hazmedemiyorum bu durumu. Seven insan sevgisi bitince nasıl bir canavara dönüşüyor görmüş oldum. Ve üzgünüm erkekler kadınlar gibi asla değil, kadın hep duygusal ve merhametli ama erkek sevgisi bitince karşısındaki kadına çöp muamelesi yapıyor

Eşim benden neden bu kadar soğudu, boşanmak istiyor, bir erkek sevgisi bitince neden bu kadar değişir?