Evlilikte erkek bencilliği ve spor salonu krizi: bu durumda ne yapmalıyım?

6 aylık bir evliyim, eşimle birkaç defa ayrılık, kopma noktasına geldik ama daha çok benim çabamla ve olgunluğumla toparlandık ama insanım, kalbi kırıklarla dolu zor devam ediyor. Her neyse ben şu an çalışmıyorum, evimiz kira, eşimin aylığı her şeye yeterli gelmiyor haliyle zor bir durumdayız. Hal böyleyken eşim spora yazılacağım diyor. Eridim bittim, evlenmeden önce böyle değildim, saçlarım bile kökü oldu seninki evlendikten sonra dedi. Ben spora tamamen karşı değilim, evde aletleri var onlarla yap dedim, yapamıyorum diyor. O zaman beraber gidelim dedim, ben çalışmaya başlayınca olur dedim, yok benim gitmeme yeter şu an dedi. Dedim daha evin geçimini sağlayamıyoruz, bu öncelik olamaz dedim. Sevgiliyken de spor salonlarından hoşlanmadığımı biliyordu, beraber gideriz öyle olur dediğimde kabul etmişti ama kriz çıktı, benden boşanmak istediğini söyledi. Yemin ederim seni sevmiyorum dedi. Bir gün önce de sarılan adam evin içinde. Sonra ben ağladım baya, hiçbir şekilde teselli etmedi beni. Ben ailemin yanına geldim dayanamadım, gururuma dokundu, bana çok ağır sözler söyledi. Ne yapacağım bilmiyorum, benim amacım evimi yuvamı, eşimi sahiplenmekti, beni hiç anlamadı.

Evlilikte erkek bencilliği ve spor salonu krizi: bu durumda ne yapmalıyım?