Evli adamlarla imtihanim? Cok acil cevap?

Ben 37 yaşındayım. Boşanmış bir kadınım. Ayni yerde çalıştığım adam evliymis ben bunu sonradan öğrendim ama duygularıma engel olamadım ve 2 yıl birlikte olduk. Sonra onunla beraber olmak yetmedi çünkü bana ilgi gostermiyordu. Bunun en yakin arkadaşına mesaj attim tanışmak istiyorum diye. Buda o adama gidip biri var benle tanışmak istiyor yeri yeni değişen biri demiş. Oda içlerinde benimde ismimi saymış. Ama adam diyorki ben seni solemedm. Cunku tanışmak istedgim adama 1 numaralı adamla olduğumu söyledim. Sonra bu aşık olduğum adam beni terketti senin neler yaptığını biliyorum diyerek. Öğrendimi bilmiyorum. Sonra bu 2. adam da normalde çapkın biri ama benimle 8 ay devam etti vazgeçemedi. Ama smdi 1 haftadır aramiyor beni. Cunku ben onu zora sokuyormusum. Simdi sizce beni ararmi?1. adamin doğum gününde mesaj attim ona hediyem olduğunu soledim. Almayacagim teşekkürler yazmis. Ama her beni gördüğünde bana etrafına hissettirecek kadar bakıyor.2. adam ise beni tekrar ararmi sizce nolur? İkisi ile de birliktelik oldu.

Güncellemeler
+1 yıl
Aslında ben yeni sayfa açtım bosluktan onlarla oldum aklım başıma geldi sadece merak ediyorum bundan sonrasini
Güncellemeler
+1 yıl
1. adam neden beni bıraktı
2. adam ararmi
Evli adamlarla imtihanim? Cok acil cevap?