Benı hangi erkek ister diye düşündüğümde zzxarı takıntı yapanlar zaten istemez. Diğer türlü zzrarı önemsemeyen erkek de benı kabul ettiği için mantıken daha kötü şeyler yapmış hatta benden daha beter bir erkek olmalı ki zihniyeti itibari ile kadında bu konuya önem vermiyorsa kendisi daha beter olmalı. Bu mantıktan yola çıkarak ben 2 erkek türünü de beğenmiyorum. Hepsı yalancı zaten. Onlar bizde zrara bakarken biz onların sadece agzına bır tane yapmadım lafına bakmak zorundayız. Dunyanın her yerınse böyle akıllı kadınlar harıc erkeklerin elşlerini temizim diye kandırdığı ama her şeyi yaptıgı bır dünyadayız. Yani zarra önem veren erkeklerin bile ne halt olduğu belli değil, istiyorlar sadece. Önem vermeyen erkek de mantıken g, vt olduğu için veya kendisi daha kötü pislk bir hayat yasadıgı için evlenecegı kadının zaxarını önemsemez. İki erkek tıpı de iğrenç. Erkek kalmıyo gerıye seçecek. Ne olacak peki
Erkekler ikiye ayrılıyor zzxarı ego problemi yapan aşırı takıntılılar ve umrunda olmayanlar, ne yapmalıyım bu durumda?
Güncellemeler
1 yıl
Aralara harf koyarak yazmak zorunda kaldım anlarsınız
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hahahah ya kızma ama güldüm cevresel etkenler yüzünden Şu an durduk yere suclu olduk
Çevresel degıl tercıhten bahsettim 2 erkek tipi var demek 2 türlü düşünen var demek
Bu çevresel olmali bu durumda ben dışarda kalıyorum galiba iki turde değilim
Arkadaşım çevresel olan ancak zarı önemseyen erkekler olabılır. Dıgerı neden çevresel olsun? Buna önem vermeyen erkek düşünmüş olan erkektır bunun üzerinde.
Erkeklere yalanci demen senin cevreden etkilendigin durumu yansitir sadece
Hayır bu bir mantık kurmak. Zarı önemseyen yalancıdır çünkü kadına ben de ilişkiye girdim ama seni bakire istiyorum diyecek hali yok ya?
Aynı şekilde zarı önemsemeyen erkek de kim bilir neler yapmıştır da o yüzden önemsemiyordur bu da bir yalan çeşidi. Bakire olmayan kızdan daha pslk demek ki o yüzden kabul ediyor. Bu da bir yalan cesıdı. Ben bakırim ama zara önem vermem diyen biri ne kadar mantıklı? Azmıs kudurmuş derım ben ona ancak sadece tecrübeli kadın istiyordur o anda. Yoksa uzerınde düşünmüş her erkek bakire ister.
Ya zaten öyle her erkek her kadın günümüzde degissede ilki olmak ister bu konuda kisiden kisiye değişir ama buda onu yalancı yapmaz tercih sahibi yapar
Kadınlar da çok şey yapmış olsa bile bakır erkek istiyor biliyorum her iki cinsiyettte de oluyor bu tercihler. Fakat şu var kadının ne istediği fark etmiyor çünkü erkegin zaten yapıp yapmadığı belli olmuyor. Ağzından çıkan tek bır yapmadım lafına güvenmek zorundayız. Bu da onları yalancı potansiyeli yapıyor. Ben sadece bu konuyu düşünüyorum. Yanı bu da demek ki erkekler kendisinde seçme hakkını daha çok buluyor ve kadınlar da erkeklere göre kendısını koruyır veya korumuyor. Ama ben şunu fark ettim kadın kendisini korusa da korumasa da erkeklerin tek baktıgu şey zar. Çünkü kendimden biliyorum ben bile bu kadar çok şey yapmışken bakır erkek istiyorum. Erkekler ile empati yapıyorum ve gördüm de bunu zaten. Erkekler de bakire istiyor. Ama bu istekleri karşılayabılen sadece erkekler oluyor istediğini bulabılen onlar. Çünkü bızım anlamamız mümkün değil zarınız yok bakır istiyorum diyerek istegimizle kalıyoruz böylece etkisiz bir tercih olmuş oluyor anladın mı
Yanı şuanda bana göre erkek yok bence. Önceden bunları bılmıyordum çünkü. Yalancı olma potansiyeli erkekte var. Kadın ise yalancı olabılmek için 20 bin vermek zorunda dıkıme
Erkegin yapmadığı nasıl belli olmuyor hahahaja abla tam tersi kadinlarda o bakir bir adami ben kandiran cok insan gordum bir kere birlikte oldum diyor birden fazla birliktelik yasamis cinsiyetci yaklaşıyorsun
Bakır erkek 1 kere birlikte olmuş kadını nasıl kabul edıyor kadının 1 kere yaptım deme şansı bile yok ki bakır erkeğe. Nası hikaye bu.
İnanmaz ki zaten yalan olmasına gerek yok bunun
Yav siz kadinlari bilmiyor muyuz ki bakir erkekler daha saf hemen güveniyor 1 dese de inanır 10 da diktirme diyorsun gene belli ha erkekte de anlaşılıyor bosalma sorunu sertlesme cart curt yani bunlar her iki gruptada var
Seven düt sorun yok seni seveni al
Zara önem veren temizim ayaklarındaki erkeğe bile güven olmuyor. Benı sevecek erkek mantıken çok kötü olmalı ki benı seviyorum diye kandıracak.
Zara önem vermeyen erkeğe mi güvencem? Sevıyor sanıp?
Diktir 20 bin
O aslında sevıyor taklidi yapacak zarı olmayan kızı alçak keyfıne bakacak daha tecrübeliyim dıye sonra aldatır her seyı de yaparlar.
Doğru düşünmüşsün
Bence seven erkek yok o zara kodlusunuz siz kadın demek o demek isteseniz de istemesenşz de.
Evet kandırılmak zorundasınız işte. durustugun işe yaramadığı bir cinsiyetsiniz çünkü yalancısınız doğuştan beri.
Hahahahga
Anlamsızsın