Erkekler ikiye ayrılıyor zzxarı ego problemi yapan aşırı takıntılılar ve umrunda olmayanlar, ne yapmalıyım bu durumda?

Benı hangi erkek ister diye düşündüğümde zzxarı takıntı yapanlar zaten istemez. Diğer türlü zzrarı önemsemeyen erkek de benı kabul ettiği için mantıken daha kötü şeyler yapmış hatta benden daha beter bir erkek olmalı ki zihniyeti itibari ile kadında bu konuya önem vermiyorsa kendisi daha beter olmalı. Bu mantıktan yola çıkarak ben 2 erkek türünü de beğenmiyorum. Hepsı yalancı zaten. Onlar bizde zrara bakarken biz onların sadece agzına bır tane yapmadım lafına bakmak zorundayız. Dunyanın her yerınse böyle akıllı kadınlar harıc erkeklerin elşlerini temizim diye kandırdığı ama her şeyi yaptıgı bır dünyadayız. Yani zarra önem veren erkeklerin bile ne halt olduğu belli değil, istiyorlar sadece. Önem vermeyen erkek de mantıken g, vt olduğu için veya kendisi daha kötü pislk bir hayat yasadıgı için evlenecegı kadının zaxarını önemsemez. İki erkek tıpı de iğrenç. Erkek kalmıyo gerıye seçecek. Ne olacak peki

Güncellemeler
1 yıl
Aralara harf koyarak yazmak zorunda kaldım anlarsınız
Erkekler ikiye ayrılıyor zzxarı ego problemi yapan aşırı takıntılılar ve umrunda olmayanlar, ne yapmalıyım bu durumda?