Garsonluk yaparken kadın çocugunun sidikli pet şişesini atmamı soyledı. Insanlar hizmet sektorunu ırgat sektoru olarak mı goruyor?

Hizmet sektöründe çalışmak iğrenç bir şey. Ben bir mekanda garsonluk yapıyorum. 20 yaşındayım. Üniversite okuyorum aynı zamanda çalışıyorum yazları. Hukuk okuyorum. Mekana 6 kişi geldiler. 4'ü çocuk 2 de ebeveyn. Sonra kadın beni çağırdı ve elime pet şişe verdi bunu çöpe at dedi. 8 yaşındaki çocuğunu pet şişeye işetmiş. Ben de delirdim tabii ki. Şişeyi onun kafasından aşağı döktüm. Sonrasında bağırış çağırış. Saç baş çingene kavgası ettik. Kadını dövdüm. Sonra da işten kovuldum tabii ki. Hizmet sektöründe çalıştığınızda insanlar sizi çalışan değil köle olarak görüyor. 100 liralık döner yiyor. 5 yıldızlı otel hizmeti bekliyor. Benim görevim getir götür yapmak ufak çaplı temizlik yapmak. Senin 8 yaşına gelmiş de tuvalete yapmayı bilmeyen çocuğuna tuvalet eğitimi vermek değil. Daha önce de buna benzer bir durum başıma geldi. Çocukları herkesin çok kıymetli. Hiçbir eğitim vermiyorlar onlara. Sal gitsin çayıra Mevlam kayıra. 3 kuruş harçlık çıkarmak için asgari ücretli aşağılık kompleksli eziklerin egolarını tatmin ediyoruz. İnsanlar ne zamandan beri bu kadar iğrençler
Garsonluk yaparken kadın çocugunun sidikli pet şişesini atmamı soyledı. Insanlar hizmet sektorunu ırgat sektoru olarak mı goruyor?