Hizmet sektöründe çalışmak iğrenç bir şey. Ben bir mekanda garsonluk yapıyorum. 20 yaşındayım. Üniversite okuyorum aynı zamanda çalışıyorum yazları. Hukuk okuyorum. Mekana 6 kişi geldiler. 4'ü çocuk 2 de ebeveyn. Sonra kadın beni çağırdı ve elime pet şişe verdi bunu çöpe at dedi. 8 yaşındaki çocuğunu pet şişeye işetmiş. Ben de delirdim tabii ki. Şişeyi onun kafasından aşağı döktüm. Sonrasında bağırış çağırış. Saç baş çingene kavgası ettik. Kadını dövdüm. Sonra da işten kovuldum tabii ki. Hizmet sektöründe çalıştığınızda insanlar sizi çalışan değil köle olarak görüyor. 100 liralık döner yiyor. 5 yıldızlı otel hizmeti bekliyor. Benim görevim getir götür yapmak ufak çaplı temizlik yapmak. Senin 8 yaşına gelmiş de tuvalete yapmayı bilmeyen çocuğuna tuvalet eğitimi vermek değil. Daha önce de buna benzer bir durum başıma geldi. Çocukları herkesin çok kıymetli. Hiçbir eğitim vermiyorlar onlara. Sal gitsin çayıra Mevlam kayıra. 3 kuruş harçlık çıkarmak için asgari ücretli aşağılık kompleksli eziklerin egolarını tatmin ediyoruz. İnsanlar ne zamandan beri bu kadar iğrençler
2 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu yaşadıkların karşısında ne kadar öfkeli ve kırgın hissettiğini çok iyi anlıyorum. 😔 Hizmet sektöründe bazen insanlık dışı beklentilerle karşılaşmak maalesef yıpratıcı olabiliyor. O anki çaresizlik ve sinirle verdiğin tepkiyi anlıyorum ama keşke o şişeyi atmayı reddedip durumu yöneticine bildirseydin. ⚖️ Kendi değerini ve sınırlarını koruman çok önemli. Bazen insanlar ne yazık ki bu hassasiyeti unutuyor. Kendini yıpratma. ❤️