Gerçekten bunu sizinle yüzleşmek istiyorum
Sebebini yazar mısınız
Sevilmiyorum ama neden
Sebebini yazar mısınız
Sevilmiyorum ama neden
Cevap
54Cevap
Bilemiyorum ama bitkaç defa sorularına denk gelmiştim. Ateist olabilirsin ama sen sanki tek özelliğin buymuş gibi davranıyorsun. Yani nor al hayatta biz insanlarla iletişim kurarken dinin ne diyr sormayız, o özel bir inançtır bizi ilgilendirmezki ama sen sürekli bunu göze sokar gibi yapıyorsun.
dindarların tam zıttıyım öyle düşünebilirsin beni
Anlıyorum ne olduğunkmseyi ilgilendirmiyot işte. Soeun da bu.. sürekli bunu vurgjluyorsn. Ne fine iannaırsan ünan istersen dağa taşa tap. İnsan ilişkilerind ebu bir hiç yani.. karakterini ön plana çıkar. Güzenilir misin, iyi misin vicdanlı mısın sever misin saygılı mısın.. yani bunla rönemli.
Sana kurban olsun kültürlü olmakta suç
Ne alaka ayrımcılık yapıyorlar
Yalan söylemek bir şeydir, gerçekleri aslından saptırarak gerçekleri söylediğini iddia edip insanları kandırmak başka bişeydir. Ama ikisi de özünde doğruları söylemez. İkinci grupta ki insanlar ise gerçeklerle geldiği için yani sunumunda gerçekler de olduğu için yaptığı manipülasyon doğrudan anlaşılmaz, konu hakkında detaylı bilgi ve bu tip durumlara tecrübeli insanlar farkedebilir ancak ama insanların çoğu bu konularda bilgisiz olduğu için genelde büyük başarı sağlarlar.
Sen bilgili bir ateist de değilsin zaten. Sen söylediğin şeylerde ki hataları göremiyorsun. Sende manipüle edilmişsin. Ama sende artık seni manipüle edenlerin dilinden konuşuyor ve bilgisiz gençlerin aklını çeliyorsun.
Benim gibiler tarafından sevilmeme nedeniniz budur. Yoksa inanmamanız değil mesele.
Cancazım ben severim ben herkesin inancına bana zarar vermediği sürece saygı duyuyorum, bahsettiğin sevilmemek, bu sadece sana özel değil hatta sen değilsin sevilmeyen , bu toplumun önyargısı , toplum hiçbir zaman kendisi gibi olmayanı kabul etmez, ama senin tercihinin ana kaynağını kimse sormaz
Bence mesele ateist olman değil, insanların kendinden farklı olana karşı ön yargılı olması. Bazıları inanç meselesini karakter ölçüsü gibi görüyor, oysa insanın iyiliği, merhameti, dürüstlüğü sadece inançla ölçülmez. Sevilmemek değil bu; yanlış insanların seni kalıba sokması.
Konu senle alaklı değil toplum böyle seylere henüz hazır değil sende buna göre kendi tedbirlerini alacaksın her yerde ilan etmenin anlamı yok bu tür şeyler sadece seni yorar kimseye anlatamazsın derdini din ve vicdanı bütünleştirmişler din yoksa vicdanda yoktur sonucuna varıyorlar halbuki çıkarsız iyilik yapıyorsundur yapınca uzar gider kırmızı saçlı kız 😂 konusmak etmek istersen beklerim
Yani ben de agnostiğim ancak bunun için sevilmediğim falan olmuyor.
Belki insanlar ile inanç konusuna çok dalıp tartışma yapıyorsundur. Ben kimsenin inancı ile tartışmıyorum.
Ya da çok muhafazakar bir şehirde yaşıyorsundur bilmiyorum. 🤔
Sevilmemek değil de endişeye neden olman... İnancımıza göre Allah katında her şeyin bir çözümü varken imansız ölmek maalesef bungee jumping yaparken ipi bağlamayı unutmak gibi telafisi olmayan bir felaket... Belli ki hassas bir kızsın; kalbini, iç dünyana kulak versen ''Allah Allah'' dendiğini hissedeceksin. İyi günler dilerim.
seni aşırı dinciler sevmez. senin gibi düşünenler sevebilir. burada zamanunda benimde sevdiğim ateist arkadaşlarım oldu ama din muhabbeti yapmadık sen çok islama sataşıyorsun o yüzden inanclı kimselerin sevmemesi normal. bırak herkes kendi inancını yaşasın
Bu Allah ile senin aranda bunu yapanlar yapıyordur. Dinimizide zaten zorlama yoktur. Bize düşen İslamiyeti sana anlatmak kararı sana bırakmaktır. Sen kimseye bakma bu konu inşallah en kısa zamanda doğru yolu bulursun
aslında senin tercihinle değil, toplumun norm takıntısıyla ilgili insanlar genelde kendilerine benzeyeni sever, benzeyeni güvenli bulur senin inançsızlığın, onların kendi inançlarını sorgulamalarına neden olan bir ayna görevi görüyor
Cahil insanlar çıkmıştır karşına inançlarından seçimlerinden dolayı sevmemek yargılamak gibi bir durumu kültürlü insanlar yapmaz sadece sen beni anlayamazsın ben seni anlaşmak içinde çabalamayız böyle durumlarda çünkü senin hayatın senin seçimin
Söylemediğinizde insanların haberi bile olmayacak şeyleri kimliğiniz gibi herkesin gözüne sokup sonra mağduriyet yaratma çabanız şov için oruç tutanlarla yarışır.
cinsellikte malum yerin boyunu sorunca rahatsız olmuyolar ama
Örneğin benzer olması için durduk yere benimki şu kadar bu kadar diyen erkekleri örnek göstermelisin. O zaman da benim dediğim yere gelir konu.
Sorulan kişi ideal ölçü sahibi bir erkek değilse herkes ondan da rahatsız oluyor.
Cinsel organı sorduktan sonra ateistim de, tepki almazsın.
ateistsin diye kimse seni dislamaz, tavrin degisikse ve diğer dinlere bi nefretin varsa dislanmanin alasini yasarsin. büyük ihtimalle oyle bir sey vardir.
Ateistim ateistim diye geziyorsan itici görünüyor olabilirsin. İnsanın inancını da inançsızlığını da kendine.
ben farkındalık yaratmaya çalışıyorum
Her şeyi dini inanca bağlaman troll mü yoksa hastalıklı mısın güzelim
trol ya da hastalık bana neden cevap vermiyosunuz
Bence sen sevilmiyor değil sevilmediğini iddia ediyorsun dil din ırk veya inanç farklılıklarından kimse kimseyi yargılamayada hakları yok ama senin arkadaş çevren veya bulunduğun ortam dindarsa ya da oyleymiş gibiyse normal yani
Sürekli bahsetmenin bir anlamı yok şahsen ben inanmayanla inanmıyorum inananla inanıyorum biraz hayatı kolaylaştırmak lazım nereye kadar tartışacaksın
Herkesin inancı kendine
İnancı olanın inancına saygısızlık yapmadığın sürece sevilmeme durumun saçma
Sen öyle hissediyorsundur
Kimse kimsenin inanışına karışamaz
Insan ol yeterli, bu tarz paylaşımlarla etkileşim almak sizi mutlu ediyorsa buyrun devam edin.
Yaww bizene neysen nesin beynin yok ondandır ateistlikten kaynaklı değil.
Çünkü Allahsızlık böyle bir şey bütün nurun sevimliligin gider
İnanmıyorsun diye dışlanıyorsan o insanlar kendi vicdanları bir gözden geçirmeli sen takılı kalma
Dini inancın senş bağlar, sevilmşyırsan başka sebepler vardır
Bence önemi yok. Hatta hoşuma bile giderdi saçma sapan şeylere takılmıyor olması.
Tuğçe iki kelimeyi
Bir araya getiremeyenlerde sevmesin biz bize yeteriz
İnanç benim için bir insanı sevme ya da sevmeme kriteri değil.
Benim için karşımdaki kişinin din, dil, ırk ya da inancı önemli değil
Ecnebi çüklerine meraklı oluyorrmuşsunuz bir de grup falan her şey serbestmiş sizde tam özgürlükçüymüşsünüz öyle duydum
ateistleri daha çok seviyorum ben sorgulama yetisi var. ama günün sonunda kabulleniyorsunuz işte. körü körüne sağlam olmayan ipe sarılmaktan vazgeçiyorsunuz. seni seviyorum insan olduğun için
sen hayatın boyunca cumalar bayram ve cenazeler dahil kaç vakit namaz kıldın
bende hafızdım
Ateist olman önemli değil devamlı sorularında bundan bahsetmen herkesi bunaltıyor.
devam açık vgin a bunaltmıyo ama şöyle yaptım böyle yaptım
Hiçbir şey anlamadım şu yazdığından.
cinsel soru işte
Her neyse işte burada sorularının konusu ateizm olduğu sürece ne cevap gelir ne de gelen cevap senin istediğin cevap olur benden söylemesi.
Aynı düşüncede olduğun biri tarafından seviliyorsundur
Kalk iki rekat namaz kıl, Rabbine Yönel. Şüphesiz ki, o çok affedicidir.
Bende öyleyim çok fazla bahsetme insanlars boş ver
Sevilmeme sebebinin ateist olmak olduğu kanatine nerden vardın. Belkide başka bir kararkter problemin var.
Ben de senin gibiyim ama hiç umursamıyorum. Takmamak lazım.
onlar 3 günde 1 vakit namaz kılsalar bile razıyım aslında ama beni eleştiriyorlar
Ateistsen araştırmacı ruhun vardır diye düşünüyorum varsa da okuyan birisindir. Doğru mu?
Daha kac kere yazacaksin kizim bunu :D
onlar anlayana kadar
dewam et
iyi yoldasın..
istek atar mısın
Seni Allah sevmiyor
Kulları nasıl sevsin...
öyle mii hahahaha sanki kulları 5 vakit namaz kılıyor Tanrısının dizinin dibinden ayrılmıyor kulları da beni ateist diye sevmiyolar lafa bak ya
Şiir sakin
Sordun cevap verdim.
ben 1 vakit kılarsa bile razıyım aslında
3 günde bir
o bile yok
Peki , uzatmayalım.
Her neye inanıyor isen mutlu Kal.
Ateistliğinden değildir o
neyimden o zaman
Ne bileyim gardaşım, ne bileyim. Çabalamaya devam💪
İnsan ların dini inaçları kendilerini ilgilendirri
sevmeyen ölsün amin ecmain
Aradığın şeyi yanlış yerde arıyor olabilirsin
Ateist olduğun için değildir başka şeyler vardır.
Seni ben seviyorum boş ver gerisini
Bir baksınlar işlerine kardeşim ya
Tanımadığım için bilmiyorum
Saaklara denk gelmişsin.
Cunki herkes hayatinda inancli birini ister
Çünkü sapkınlıklar içerisi de ondan
Baska bisy olabilir ateistlik le. alakasi yok benc
bence yok
Sen takintilisin bence
sen 5 vakit namaz kılıyor musun
Evet
kesin
ondan mı ismin Frankenstein
kendin gib bul
yok ki
korkamı düşüncelerin herkes özgürce söyleyemiyormu bak hocalar diyorki ülkenin %99,5 müslüma denlen yede 99 geç 05 çıksın bu kafi
oda senin kararın yapacak bir şey yok
Dinle sevginin alakası var mı ya
Sevmeyi bilmediklerinden
Öyle bir önyargım yok
Seni sevmeyen ölsn ölsün
Sıkıntı yok olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
TuğçeNaz'cım, sevilmediğini düşünmen içimi acıttı. 😔 Herkesin inançları kendine özeldir ve bu, seni asla daha az değerli yapmaz. Önemli olan senin kalbinin güzelliği ve insanlara nasıl yaklaştığın. İnsanlar bazen farklılıklara karşı ön yargılı olabilirler ama seni sevenler, inancından bağımsız olarak sevecektir. Kendine değer vermeyi unutma. ❤️🙏