Yengemi babasının evine yolladım, abimle aramız bozuldu sizce hatalı ben miyim?

Abim yeni evlendi. Yengem sürekli bana laf sokup benimle kavga etmeye çalışıyordu. Her işime karışıyordu. Ben de artık yaptıklarına dayanamadım. Herkesten gizli annesini aradım ne varsa saydım, alın artık şu kızınızı istemiyoruz, ortalığı karıştırıyor gibisinden şeyler söyledim. Biraz da ağır konuşup tehdit ettim. Dün babası evlerine gidip yengemi götürmüş. Abim de o gün akşam bize geldi, kapıyı bir açtık ağlıyor. Beni tanıyamadığını, vicdansız olduğumu söyledi. Nasıl öyle bir kötülük yaparsın senin gözün dönmüş, bana bunu nasıl yapabilirsin dedi. Dünden beri benimle konuşmuyor, hâlâ kendini toparlayamadı. Sürekli ağlayıp duruyor. Annem yüzüme bile bakmıyor, beni suçluyor. Bence yengem suçlu. Çünkü biz abimle birbirimize çok sevgi dolu büyüdük, çocukken hep beraber uyurduk, ikiz gibiydik, her şeyimizi paylaşırdık. Şimdi o elin kızı geldi, bir de çok uyuz birisiydi. Beni abimle görüştürmemeye, bizi ayırmaya çalışıyordu. O kim oluyor da beni abimden uzak tutmaya çalışır. Dağdan gelip bağdakini kovamaz. Sizce ben haklı değil miyim?

Yengemi babasının evine yolladım, abimle aramız bozuldu sizce hatalı ben miyim?