Sizce babama söylemekle hata mı yaptım?

Merhaba hepinize ben şimdi 3 yıl önce İstanbul'a bir amcamın evine gittim yani bir amcam beni kandırıp zorla evine gönderdi orada bir gün kuzenlerim ve abim 1 abim ve 6 kuzenim beni dışarıda parkta öldüresiye dövdüler ve beni kafa üstü yere atıp sürüklediler beni ondan sonra beni binalarının bodrumuna kilitlediler karanlıkta hatta beni bodruma kilitleyip kaçtılar sabaha kadar ve bende o zaman çok korktum hatta bodrumda sürekli karanlık gölgeler gördüm ve sesler duydum sonra korkudan altıma kaçırdım ondan sonra o olaydan sonra da bende hem beyin tarvamsı oldu hemde konuşma bozukluğu ve kekemelik oldu o olaydan sonra şimdi ben 7 ay önce bu olayı babama anlattım sonra babam o amcam gili ve kuzenlerimi arayıp onlara kızdı onlarla kavga etti sonra onların numarasını da engelleyip sildik telefonlarımızdan onlarla konuşmuyoruz bu 7 aydır ama o beni döven kuzenlerim gidip tüm akrabalarımıza bizi kastedip onlar yalan söylüyor inanmayın biz suçsuzuz diyorlar ve suçlarını kabul etmiyorlar yani birde onlar bana hep bu delidir yalan söylüyor diyorlar. Sizce ben bu olayı babama anlatmakla ona söylemekle hata mı yaptım? Sizce Ne yapmalıyız?
Sizce babama söylemekle hata mı yaptım?