Biz 4 kişilik bir aileyiz ve 8 yıldır 1+1 evde yaşıyoruz dolayısıyla abimin ve benim ayrı odamiz yok. 8 yıldır koltukta yatıyorum, koltukta ders çalışıyorum, sabahları misafir geleceği zaman beni apar topar kaldırırlar. Evde bir tek babam çalışıyor inşaat işiyle uğraşıyor abim ve ben okuyoruz. Bir gün canıma tak etti "Biz niye küçücük evde oturuyoruz niye bir oda fazla yok, siz bu eve 8 yıl önce taşındınız abimle ben sonradan doğmadık siz bu eve taşınırken bu çocuklar nerede yatacak diye düşünmediniz mi? Hadi şu an kiralar pahalı anlıyorum taşınamıyoruz ama 8 yil önce hayat bu kadar pahalı değildi niye bizi düşünmüyorsunuz" diye isyan ettim. Beni nankör olmakla suçladılar. Babam kendi kardeşlerine yegenlerine her türlü desteği verir hatta amcamın oğlu başka şehirde üni okuyor diye düzenli olarak harçlık gönderirdi fakat bize yegenlerine verdiği değerin %1 ini bile vermedi. Konudan bağımsız olarak amcamlar, babannem, dedem zamanında annemi hep ezmişler babamın yanında anneme ağıza alınmayacak küfürler etmişler annem sırf bu olaylara canını sıktığı için kanser olmuştu ama babam onlarla hicbir şey olmamış gibi konuşmaya devam ediyor hatta annemin hicbir suçu olmamasına rağmen anneme şiddet uygulamıştı. Neyse ben böyle isyan edince param yok, İnşallah senin çocuklarında ileride senden alamayacağın şeyler isterler diye beddua etti. Babam bu konuda haklı miydi ben mi üzerine gittim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer