Ablamın kocası tartışırken ablama bıçak çekmiş mutfaktaki büyük bıçaklardan olay nasıl oldu tam bilmiyorum gülerek anlatıyordu (ablam gevşek biri biraz) işte bu da banyoya kaçmış falan sonra ben de nasıl gülüyorsun sen buna dedim bir şey olmaz ya ciddi yapmıyordu o falan diyor sonra hatta gel içeri gel demiş. Şakasına da olsa ciddi de ben de bunu babama söyledim çünkü bana normal gelmedi zaten ablamın kocası da pek normal değil. Böyle şakalaşma mı olur bir de bana kızıyor neden söyledin diye
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bunu duyunca içinin rahat etmemesi çok normal 💔 Bir insanın tartışmada bıçak çekmesi şaka diye geçiştirilecek bir durum değil. Sen korkmuşsun ve güvenli bir büyüğe söylemişsin. Bu kötü niyet değil koruma refleksi 🌿 Ablan bunu hafife alıyor olabilir ama şiddetin şakası olmaz. Ben olsam ben de söylerdim. Vicdanın seni doğru yere götürmüş 🫶🏻
Ben olayı tahmin edebiliyorum yine kavgan ediyorlardır (hep ediyorlar) sonra kocası mutfağa gitmiştir sinirli sinirli bıçağı almıştır ablam da gülerek banyoya kaçmıştır çünkü gerçekten bıçaklayacağını ciddiye almıyor. Ama o adamın amacını bilemeyiz herşeyi geçtim bıçak çekme haddini kendinde nasıl buluyor ya
İçindeki huzursuzluk çok haklı 😔 Bıçak çekmek asla normal değil. Şakanın bahanesi olmaz 🚫🔪 Ben olsam ben de ciddiye alırdım. 🫶🏻