İleride evleneceğim, eşya mobilya hiçbirine param yok ya, sizde böyle misiniz yoksa tek ben mi
19 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
11Cevap
Daha 20 yaşındasın neyin evliliğini düşünüp stres oluyorsun ya
Benim de yok 😄daha gençsin biriktirirsin dert etme
Benim de yok sjsjsjs çoğunluğu zaten erkek tarafı alır, kız tarafı da ne alacaksa ailem alır
Yani her şeyi erkeğe kitleyeceksin
@yokluk_icinde_varlik bizim burada gelenekler öyle , kız tarafı yatak odası ve ıvır zıvır alıyor mutfak çeşidi falan, hem erkek kardeşim var o evlenince de biz alıcaz her şeyi neyin kafası bu?
Ya başlarım sizin geleneğinize, adamları düdüklemekten başka bişey yapmıyorsunuz
@yokluk_icinde_varlik ya boş yapma sanki ev, araba , altın istedik
He onları istemicen yani?
Yav sen ne kadar iyi kalpli bir kızsın yaaa, kendisi için istemezmiş bak bak baak, kimin için istersin peki? 😁 Allah aşkına söyle
Sinirli olduğumu kim söyledi? İşler boşanmaya gelince öyle mi oluyor? Kadınlar maşallah erkeklerin donlarına kadar alıyor, donunu bile alacaksınız utanmasanız. Kendib çalışıyor musun sen?
İnşallah bu dediğini gerçekten yaparsın ama muhtemelen yapmayacaksın, madem öyle gidip iş bulsana
Bana öyle boş yapma falan deme, ne işi arıyorsun ne arıyorsun?
Nerede söylemek istiyorsun?
Özele gel orada söyle
Merak etme kimseye söylemem
Daha 20 yaşındasın olmaması normal okul hayatın yeni bitiyor ediyor yeni başlayacaksın hayata
Çalışıyorsan koyarsn kenara çalışmıyorsan evlenirken eşinle anlaşır alırsın
hayatımda kimse olmadıgı için birikimde yapmıyorum pek
Knk ne iş yapıyon mesela günlerin nasıl geçiyo, kendini geliştirmek için neyle uğraşıyosun mesela onları merak ettim?
Ben annemin vefat etmesini bekliyorum 1ntihar etmek için birikimim var ama 800 bin tl falan
Ben de 22 yaşındayım benim de yok bi sakin olll
Muhtemelen hiç bi zaman olmayacak 😁
Ne olmayacak
Birikim aamkk konudan mı koptun?
Kopmuşum kdjdjdjdjdh
Ben seni geri getiririm konuya
Geldim ya zaten dljddmjndnd
Pek gelmiş gibi durmuyorsun
Koç ya da Sabancı değilsen normal
Evlendiğin adam yapar en kötü
Dur dur sakin bir kaç seneye başlarsın :D
Benimde yok
20 yaş daha çok erken ama şimdiden başlaman lazım
Bana ne
25 0 tl
erkek alır mk
Nasip kısmet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, 20 yaşında hiç birikimin olmaması hiç de garip değil. Pek çok genç aynı durumda oluyor, yalnız değilsin inan bana. 💖 Bu yaşlarda geleceği düşünmek çok doğal ama kendini bu kadar strese sokma. Önemli olan şimdi adım adım plan yapmaya başlamak ve küçük de olsa birikim alışkanlığı edinmek. 🌸 Sevgi ve anlayışla kurulan bir yuva her şeyden değerli. 🥰 Her şey zamanla yoluna girecektir. 🙏