Yakında 21 olcam. Normal gelmiyor. Bi iki arkadaşça konuştuğum var arkadaşça. Kendimi çirkin buluyorum. Onlar ciddi düşünüyor ama çirkin buluyorum kendimi ya ☹️
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhabalar öncelikle 🎈 Yaşınız 20 ve sevgiliniz yok ; ki bence gayet normal bir durum. Sevgiliniz olması için illa gerekli bir yaş aralığı yok zaten. Belki hazır değilsiniz bir ilişkiye, belki öncelikleriniz var, belki aşka ayırcak vaktiniz yoktur. Belki aşka inanmıyorsunuzdur. Aşk yaş olaylarına pek bakmıyor açıkcası. Ne zaman hangi yaşta, nerede sizi bulacağı hiç belli olmaz. Anormal bir durum ben görmüyorum. Olabilir, herkesin hayatı, hayattan beklentisi farklı. Kendinizi çirkin bulmayın ayrıca bence. Aşk demek öyle görselliğe pek takılı kalmıyor çünkü. Gerçek bir ilişkide görsellik bir yere kadar. Siz emin olun; kendinize güvenirseniz, kendinizle barışık olursanız, söylenenleri kafaya takmazsanız size hayranlıkla bakan bir çok insan olur. Kendiniz gibi olun; erkekler yapmacık kadınlardan etkilenmez açıkcası. Sevgiliniz yoksa kendinizde suç değil; şimdiki insanların aşkı sadece görsellikten ibaret görmesinden kaynaklanıyor. Siz kendinizi sevin, gerisi önemli değil. Gün gelir illa ki sizi siz olduğunuz için seven bir sevgiliniz olur..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Önyargılarını ve kendini karalamayı bırak ! SUS ve dinle !
Bir erkekler karmaşık değiliz.. Gerçek hayatta sokakta orda burda biryerde sana bakan bir erkek varsa beğendiği için bakıyordur, tekrar tekrar bakıyorsa ! İNSAN olmak bunu gerektirir.. bakarsın onu beğendiğin için bakarsın (normal bir erkek böyle yapar) ama kızların çoğunun beyniyetersizdir.. bu erkek neden bana bakıyor diye sormaz anlamaz algılayamaz beynibasmaz! beni beğendiği için bana bakıyor DEMEZ ! çünkü çoğunu beynierimiştir aptaldırlar. Bu yüzden çoğu erkek bakar bir karşılık görmezse çeker gider.. normalde erkek karşısındaki kızdan 1yeşil ışık bekler, oda beni beğeniyorsa 1 çabası olsun "insan" gibi bana karşılık versin doğada ETKi-TEPKi mantığı vardır der ama Türkyiede öyle bir tepki olmadığını bilmez (!) insanlar suratına küfreder gibi bakar ya da hiç bakmaz telefonla oynayıp dururlar.. AŞK pizza değildir, pizzayı bile sen sipariş edersin öyle gelir. Sen eğer hoşlandığın erkeğe bakmıyorsan TANIŞMAK İÇİN HİÇBİR ÇABAN YOKSA , zaten sen kimseyle tanışmak falan istemiyorsun demektir. Sen bakmıyorsan ilgilenmiyorsan MAL gibi bekliyorsan düzgün hiçbir erkekle tanışamazsın. Çoğu beynsz kız böyle yapıyor erkeğin yüzüne bakmıyor ilgilenmiyor MAL gibi hareketler yapıyor ve o erkeği kaçırıyor sonrada "erkekler hep çrikin kızlarla çıkıyorlar" diye bir yalan uydurmuşlar ! Beee mal kızlar , siz karşınızdaki düzgün erkeğe bakmaz ilgilenmez onu ADAM yerine koymazsanız nedne gelip sizle tanışsınlar? kims eistenmediği yerde durmaz. Gerçek hayat YALAN-UYDURMA-SENARYA yerli dizilerdeki gibi değildir. O uydurma dizilerde erkekler zorla kızların peşinden koşuyorlar ! bunu gerçek hayatta yapan bir erkek POLİSLİK olur bu ülkede , çoğu beyni yanmış kız bunu anlayamıyor bunu düşünemiyorlar çünkü beyin YOK.
İstediğin , hoşlandığın sevdiğin erkeği kendine çekecek adımlar atacaksın ! çabalayacaksın iki tarafta çabalayacak ve konuşup iletişim kurup tanışacaksınız.
Bir erkek sevdiği hoşlandığı kızı görünce tutulabilir konuşamaz aptallaşır, gerekirs eonu sen konuşturursun biraz havadan sudan günlük olaylardan birşeyler sorarsın anlatırsın vs vs.. oda ozaman konuşur ama etraftaki "ALFA" denilen sapık yalancı ittler öyle değillerdir, bu yüzsüz itt sapık alfalar sen çağırmadan bakmadan ilgilenmeden durup dururken sana gelir o senle konuşamayan utanan düzgün erkek seni sevdiği için tutulup konuşamazken alfa sapık senlşe 40yıllık sevgilisi gibi rahar rahat konuşur utanması ıskılması yoktur çünkü her kıza aynısını yaptığı için aldatma profesöürü olmuştur o itt.. kızlarda bu ittleri seviyorlar namusu şereffi olmayan aldatan yalancı bu ittleri !
Düzgün bir erkek kimdir esas önemli olan mesele.. onada gelelim öğren !..
Alkolik olmayan, uyuşturucu kullanmayan gecehayatına baracluba takılmayan , dini imanı olan güvenilir erkek düzgündür, o erkeğin utanması sıkılması vardır yüzsüz itt değildir.. onlar çok konuşmazlar hatta sessizdirler konuşma uzmanı gibi yeni tanıştıkları biriyle rahat konuşamazlar.. senin gibidirler, aklını kullanıp bunu çözebilirsin.
Ciddi düşünen birini bulursan görüş.. iyidir.. kendinde söylemişsin
Ama kimin ciddi kimin yalancı olduğunu onu karakterie bakarak anlarsın..
ALFA erkek denilen herkıza yazan herkızla rahat rahat utanmadan konuşan gülüp duran saçma sapan espriler yapan sapık ittlerden uzak durmanı öneririm sana.
Buarada sevgili = geçici insan demektir. Karşındaki erkek kocan değilse siz birbirinizin hiçbirşeyi değilsiniz demektir bunu unutma. Sevgili yapmak içinden geliyorsa artık sevip birbirine bağlanıp aile kurmak yüzük takmakta aklına gelmeli ! dinen böyle.. insanlar aşkla oyuncak gibi oynayıp atmamalı ! Gerçekten seven insanlar birbirne sahip çıkar yüzük takar ve evlenirler birbirlerine bağlanırlar bu böyle.. şimdiden öğren. Sürekli sevgili hayatı yaşayıp ayrılıp sürekli sevgili değiştiren kızların birsüre sonra psikolojileri bozuluyor ve erkek düşmanı oluyorlar.. buna dikkat etmeni öneririm.13 Yorumla- +1 yıl
Kopyala yapıştır
- +1 yıl
@Andromeda_1453 _____Kopyala yapıştır mı? Burda 1 sayfa yazı yazıyor.. sanırım sana göre yazıyı XEROX'la Mozambik Cumhuriyeti Belediye ilan panosundan kopyaladım. Samanyolu_1453
- +1 yıl
Doğru bildin aferin apim
+1 yılMerhaba,Durumumuz için yersiz bir üzüntü içinde olduğunuzu belirtmek isterim ki bir insanın hayatında sevgilisi olması bir avantaj ya da olmaması dezavantajlı anlamına gelmez.
İnsanlar sevmek sevilmek hayatında birinin olmasını ister çünkü insan doğası gereği buna ihtiyaç duyar ama şunu hiç bir zaman unutmamak gerekir ki nasip ederse Allah olur yoksa illa ki birisi olsun derseniz belki de belli bir zaman sonra eski halinizi özlersin onun için herşeyin hayırlısını isteyin...
Çirkinim 21 yaşındayım demişsiniz güzellik algısını bir kenara bırakıp kendinize bir hedef bir özgüven oluşturun, çünkü hiç kimse televizyonlar da olduğu gibi mükemmel değil hatta o televizyon internet ortamında gördüğünüz bir çok insan filtre fotoğrafları oynanan video görüntüleri sayesinde güzel oluyorlar, henüz 21 yaşında bir adama değil ulaşmak istediğiniz mesleğe aşık olun, mesleğiniz hayat garantiniz ve kazandığınız para olsun.
Bugün kadınların çoğu yakışıklı erkek parası olan erkek ve erkeklerde mükemmel kadın peşinde olduğu için mahkeme salonları boşanma davası ile doldu taştı ve klasik bir söz vardır, yanlış bir kalpte olmaktansa yalnız olmak iyidir. Bu nedenle gerekirse uzman yardımı alarak daha detaylı fikir sahibi olabilirsiniz, ben buradan yazmam bir nevi şahsına tavsiye olur ama unutmayın ki asıl önemli olan aşk değildir gelecek ve Allah'ın nasip kısmet ve kaderine güvenmektir.
Sağlıcakla kalın 🤗10 Yorumla
+1 yılHer zaman söylediğim gibi yine söylüyorum bu işlerin yaş ile alakası sıfır bunu bir anlayın. Bir de özgüven eksikliği var sizde... daha kendiniz bile kendinize çirkin diyorken başka biri sizi nasıl sevsin neden sevsin... kimse özgüvensiz insanlarla birlikte olmak istemez. Önce bu çirkinim düşüncesini aklınızdan çıkarmalısınız. 20 yaşında sevgilinizin olmaması gayet normal ama kendinizi çirkin bulmak anormal.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
85
Cevap
102Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBenimde hiç sevgilim olmadı. en kötüsü hiç bir kız bana aşık olmadı
00 Yorumla
+1 yılUlannn bu soru bir hafta icinde üç kez karşıma çıktı. Benim de moralimi bozuyorsunuz😂😂 ben de 21 yaşındayım benim de sevgilim yok.. Yoksa seninde mi benim gibi hiç mi sevgilin olmadı? 😂 Benim bir tane konuştuğum oldu bu zamana kadar sadece. Hep dersler öncelikli diyip red ettim herkesi şimdi de sap kaldık skslsjd durum vahim şimdiden evde kalmış gibiyim😐 olay çirkinlik güzellik değil kesinlikle. Herkesin hoşlandığını tip kişiler farklı oluyor. Beni çevrem çok beğenir daha doğrusu erkekler, kızlar sinir olur cevremden çok fazla ilgi gördüğüm icin tanıştığım herkes beni tanımadan once sanki herkes ile sevgili olan bir tipin var çok güzelsin ama hiç olmamis diyip çok şaşırıyor. Ben sevgilim olacak insanin tipine pek dikkat edeceğimi sanmıyorum karakteri daha önemli. Bir kişi ile konuştum dedim o da çok çirkindi, bana göre dünyanın en yakışıklısiydi ama cevreme göre aşırı çirkin bir çocuktu herkes bu kiz bu çocuğa nasıl bakar diyordu şimdi üstünden seneler geçti tabii lise de kaldı o 😂 dönüp bakınca gerçekten de çok çok çirkindi bu yüzden alay konusu olmuştuk hatta tüm okula 😊 ama onun ile konuştuğuma hic pişman olmadım her ne kadar alay konusu olsak da çok efendi çocuktu. Kendimi övmüş gibi oldum ama amacım o değildi ornek vermekti herkes tipe dikkat etmiyor. Benim bir tane uzak erkek akrabam var adam çok yakışıklı ya. Adam yengem in kardeşi oluyor, birlikte dolasmistik üçümüz adama bakamiyordum yanlış anlar diye. Yolda yürürken bir kac kız kızlar ona bakarken takılıp düşmüştü. O kadar yakışıklıydı yani😂çok yakışıklı, ağırbaşlı, zeki, olgun her kızın istediği erkek tipi. Geçen haftalarda aklima geldi bu adam ne yaptı acaba diye , instagram da kendisine istek attım, evlenmis ilk aşkı olan lise aşkı ile hem de. Kiz çok cirkin. Çok ciddiyim çok çirkin ağzım açık kaldi nasıl yani diye. Esmer, kalın bacaklı, adamin giyimi çok iyiydi bir kaf yerde daha görmüştüm. Kızın giyimi de çok kötüydü ama ilk aşkı lise aşkı olmuş kiz ve evlenmis demek ki her şey tip degil.
10 YorumlaMerhaba,
20 yaşında ve sevgilinizin olmaması normaldir. Sevgili olmanın yaşı yoktur. Herkesin sevgilisi olacak diye bir kaide de yoktur! 😅
Kendini çirkin bulma, güzel bak güzel gör, çöplükte bile güzellik vardır görülmeye değer görmesini bilirsen senindir. Hem insan Allah'ın yarattığı en üstün varlıktır. İnsan olan herkes güzeldir. Önemli olan kişilik ve karakter kalp güzelliğidir. Tip ve fizik geçici her an değişebilir, estetik olabilir olur da olur! 😅
Kendini sev, kendini beğen, kendinle gurur duy, şu hayatta senden daha değerli daha önemli daha güzeli yok! Önce sen! 😍
Sevgili mi istiyorsun? 😅
Boş boş beklemek istemek ile olmaz. Armut piş ağzıma düş yok. Çaba lazım, sosyal atık atılgan ve özgüvenli olmalısın. Şans al ya da ver, adım atmaktan korkma, her şeyi erkeklerden bekleme, elinden geleni yap olur, olmalı! 😅
Ben mesela hiçbir kıza durup dururken adım atmadım. Bir şeyler lazım! Işık görmem lazım ki adım atayım! 😅10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yıl20 yaşında sevgilinin olması normal bir durum ama senin kendini çirkin bulman anormal bir durum..
Önce senin kendini sevmen lazim sevmediğin sürece kimsenin seni sevdiğine inanmyacaksin
Bir insan çok güzel olduğunda sevilmez göz hoşlanır gönül sever.
Gülüşünü sever bakışını sever merhametti sever inadını sever sevmek için birşey bulur belkide çok güzeldir ya da değil ama mühim olan nasıl baktığın10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Benimde 10 senedir yok ama bu bi eksiklik değil ayrica guzellik kismina gelirsek takma kafana guzel ya da deilsin cidden hayat arkadasi isteyen biri icin bu hic onemli değil mesela gecen gun bi kizce gordum evet guzel deildi ama tam bi kadin durusu vardi yani resmen al kizceyi evinin yuva kurani olsun bole bazi insanlara bakarsin tam anne baba durusu vardir ilk kez gordugum birine nasi yaklascagimi bilemedigim icin ses edemedim bakistik ve gitti seninde ruhunda aile olma duygusu varsa bosver gec olsun dogru kisi olsun
10 Yorumla
+1 yılBebiş herkesin sevgilisi olmak zorunda değil doğru kişiyi bulamamışsındır. bekle “normal” olmak için seni beğenen biriyle birlikte olmak kendine ve karşındakine yapacağın büyük bir haksızlık olur. Senin için doğru kişiyi bulduğunda bunu hissedersin ve bu karşılıklıysa bir adım atarsınız normal olan şey bu..
20 Yorumla
+1 yılYahu anormal olduğunu mu düşünüyorsun? Tabi ki normal. Ayrıca illa hayatında birisi olmak zorunda değil ki. İlla sevgili olayım diye itle köpekle de sevgili olma. Seni çok iyi anlıyorum ama yaşın cidden çok küçük azıcık yaş alınca bu düşüncelerine güleceksin 😊❤ sevgiyle kal sen kendini güzel gör başkasından seni güzelliğini yorumlamasını bekleme 💫
10 Yorumla
+1 yılNormal Çünkü Bende Senin durumdayım benim de maalesef sevgilim yok 😔 Gerçekten Benimde sevgilim olsun Beni seven kız olsun çok istiyorum sevgiye aşka çok ihtiyacım var 😥 sevgili olmaması yaşla alakalı olan bir şey değil pek kaderinde varsa olursun Üzülme Seni de seven olur İnşallah Kalbin gönlün yeter ki güzel olsun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıl22-23'den önce sevgili yapmak zaten sevgililik pek sayılmıyor, evcilik oynuyormuşsun gibi bir şey oluyor. Dünyanın önde gelen tıp dergilerinden Lancet'in yayımladığı yeni bir araştırmaya göre ergenlik artık 10 ve 24 yaşları arasında yaşanıyor. Yani beynin hala çocuk gibiyken, ergen iken hayatın tadını çıkarmaya bakmak lazım, çirkinliği de halledersin bir şekilde :D
01 Yorumla- +1 yıl
Merhaba ben sana bişey diyebilir miyim. Ben 26 yaşında bi kızım çok sakinim sessizim özgüvensizim bu yüzden bu zamana kadar kimse beni sevmedi hiç çıkma teklifi almadım. En üzüldüğüm şey de kimse beni sevilmeye layık görmedi. Ve evlenebileceğimi hiç sanmıyorum kimse sevmiyor çünkü beni😭
Yaşa göre sevgililik yapman normal bir durum değildir ama
10 Yorumla
+1 yılHayata yeni yeni gözlerini açıyorsun diyelim hemen herşey olmayacak tabiki ünide biri çıkar karşına illaki arkadaş vesilesi ayarlanan sevgili muhabbetlerine girme kendinden 2 3 yaş büyük olsun ki seni taşıya bilsin arkadaşım
10 YorumlaÖncelikle daha 20 yaşındasın elbet olur diyer konu ise kendini çirkin bulmam eminim öyle diyilsindir kilona dikkat et bakım yap daha da güzel olursun üstelik kendine güvenin olsun, sen kendini sev öncelikle.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yıl21'im bende ama bende de yok bu kadar kasmıyorum, kasıyorum ama fazla değil 😅😆
İtin birine denk gelmektense böyle kalmayı tercih ediyorum...41 Yorumla
+1 yılHer şeyden önce kendini sev sevgilin olur ama bu doğru kişi olsun yani yanlış birini sevipte sonra karartma kendini üzme sağlam seni olduğun gibi seven ve mutlu olman için tebessüm etmen için uğraşıp çabalayan biri
00 YorumlaArkadaşça konuşuyorsunuz , onlar ciddi düşünüyor , sen kendini çirkin buluyorsun. Şimdi durum şu. Sen de her insan gibi normal olarak ilgi görmeyi seviyorsun ama sanırım ilgi gördüğün insan sayısını azaltmamak için birini seçmek zorunda kalmak istemiyorsun. Çirkin olduğunu düşünmüyorsun bence sadece ulaşmak istediğin noktada değilsin ama öyle hissetmek istiyorsun. Sevgilin yok diye üzülme arkadaşım. Bu psikoloji sana çok yanlış kararlar aldırabilir.
10 Yorumla
+1 yılOhooo ne kadar çok takıyonuz bunları kafaya abi bi kere de şuna da denk gelmedim sizi tenzih ediyorum 24 yaşındayım ama bi kitap dahi okumadım bi iyilik dahi yapmadım bi insanı dahi mutlu edemedim sizce normal mi bi defada böyle sorularla gelin yaaa kalp bu ya sever ya sevmez bu kadar basit bu kadar takmayın bunları kafaya
12 Yorumla- +1 yıl
@Reyhan62 yapacak bişey yok hayırlısı
23 yaşındayım ve sevgilim yok. O zaman benim kendimi de sorgulamam gerekiyor... Yalnız olmanın yaşla bir bağlantısı yok. Doğru insanı bulamayan her insan, her yaşta yalnız kalabilir.
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle haklısın 26 yaşında bi kızım hişbir zaman bana kimse aşık olmadı sakin hanım olduğum için sevmediler beni.
+1 yılBende 20 yasina gircem su ana kadar ciddi olarak 5 sevgilim oldu ve hep sonunda agladim iliskide yiprandim su anda da biri var seviyorum ama onun kendine göre sorunları var bana yansitiyor ve çok yoruldum yiprandim o yüzden doğru kisi elbet bir gün çıkar ondan kafani takma hiç zaten şu süreçte olsa da görüşmek zor
10 Yorumla
+1 yılEn azından seni beğenen olmuş ben 26 yaşımdayım asla kimse bana aşık olmadı sevmedi hiç çıkma teklifi almadım bu zamana kadar. Sakin hanım olduğum için
13 Yorumla- +1 yıl
Normal olmayan 20 yaşına kadar 10 tane sevgili değiştiren tipler...
40 YorumlaBir yaşa veye duruma göre sevgililik durumunu değerlendirmen yanlış. Kendine olan öz güvenini artırmalı ve çevreni geliştirmelisin. Bu duruma hiç kimse normal veya anormal diyerek bir yorum yapamaz.
00 YorumlaŞu yasta sevgili olunur diye bi şart mı var karsindakilere şans vermeyi dene ayrıca sen kendini nasıl görürsen öyle gözükürsün güzellik üzme kendini insan sevgili olacağı kişinin sadece güzelliğine bakmaz akıllısındır anlayışlısındır eğlencelisindir bi şekilde birinin dikkatini çekersin gençsin çıtırsın bekarsın sen bu işi yaparsın ama önce özgüven abisi
00 Yorumla
+1 yılgayet normal daha çok gençsin illa biri hayatınızda olacak diye bir kaide yok. zamanı gelince olur ayrıca kendine güven kendini beğen, böyle düşündüğün sürece kimse seni de beğenmez.
00 Yorumla
+1 yılKendini bu durumdan yana şanslı hissetmelisin, keşke hiç sevgilim olmadaydı diyorum bazen senin yaşına geldim sayılır o yaşlarda yaşayacağım herşeyi tek bir kişiyle yaşardım ama maalesef işte.
02 Yorumla- +1 yıl
Ben mesela 26 yaşımda bi kozım bu zamana kadar beni seven bana aşık olan biri olmadı hiç çıkma teklifi almadım. Kimse beni sevilmeye layık bulmadı bu çok üzücü
- +1 yıl
Sevildiğini hissetmeden girdiği her ilişkide zarar görerek ayrılırsın bence bu üzücü bi durum değil mesela ben de hiç çıkma teklifi almadım sadece bazı şeyler için kullandım veya kullanıldım ama kimse tarafından sevildiğimi hissetmedim bi aşkta yaşamadım bence özgüvensiz davranıp kendini yıpratma derim
kendini çirkin bulabilirsin. ama demek ki onlar bulmuyoor
30 YorumlaAman en iyisi no manita no dırdır yes fıldır fıldır gezmece 🥳🥳🥳
30 Yorumla
+1 yılNeden ki? Elbise, kıyafet ya da makyaj malzemesi eksikliği mi? Bana kalırsa sadece duygusal bir düşünce sizin ki...
10 YorumlaBen 22 yaşındayım benimde hiç olmadı normal olarak görüyorum. sevdiğim beni sevmedi. Beni seveni ben sevmedim ah kara bahtım djdj
10 YorumlaBunu normal ya da anormal olarak değerlendirmek doğru değil. Aşk ve sevgi yaşa bakmaz. Henüz karşına çıkmamıştır demek ki. Bi sorun aramana gerek yok
12 Yorumla- +1 yıl
Valla awww
- Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılOtuz yaşındayım sevgilim yok çok normal. Kendini çirkin görme , sadece güzellikle veya yakışıklılıkla sevgili bulunmuyor.
00 Yorumla
+1 yılNormall ve kendinizi çirkin bulmayın büyük ihtimalle güzelsinizdir çünkü çirkin olarak adlandirdigimiz kızlar kendilerine onu demezler
02 Yorumla- +1 yıl
Bu yüzden sevgilinin olmaması daha iyii
Guven kendine sen kendini nasıl gorursen etrafada oyle enerji yayarsın
10 YorumlaNormal yaw ben de 19 um hiç olmadı çünkü niye olsun ne gerek var mk bı de onu mu çekecem
10 Yorumla
+1 yılOlur ya acele etmene gerek yok tam zamanların bence
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılUmarım normaldirr 😅benim de senden farkım yok çünküü😌😌
10 Yorumla
+1 yılNormal görende 30 40 yaş zanneder tabikide 20 yaş için normal
10 YorumlaBen 25im benim de yok çünkü evden 2 senedir hiç çıkmadım
111 Yorumla- +1 yıl
Pandemi
- +1 yıl
Pandemi olmadan öncede olmamıştı nıcgk
- +1 yıl
Kimse benim ilk sevgilim olmazsa kim olacak
- +1 yıl
Ne ışi
- +1 yıl
Öyle bir şey istemdim uydurdun
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılBende 22 yaşındayım hiç sevgilim olmadı ne var bunda
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılMillet 28-30 olmuş hâlâ hiç sevgilisi olmamış, gelmiş burada hiç olmadı normal mi diyorsun
10 Yorumla kafayı bozmuşssun sen gerek yok sevgili zaman kaybı
00 Yorumla
+1 yılSenin de yüreğini sevecek biri çıkar mutlaka hiçbir şey için geç değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 318 cevap paylaştı. Ne sevgili meraklısınız ya olsa nolcak ne fayda getirecek sana
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 915 cevap paylaştı. Bir dönemler olur bir dönem olmaz her an hayatında birinin olması gerekmiyor
00 Yorumla
+1 yılSevgilinin olmuş olmamış olması seni normal dışı biri yapmaz. Biraz kendine yatırım yapmalısın
00 YorumlaSeni anliyorum cunnu ayni durumdayim20üm hic olmadi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılBenim kuzen sizin yaşlarda bu ay nişan var kendin bulursun arkadaşların bulur annen bulur
00 Yorumla
+1 yılBırak karşı taraf seni yorumlasin sen kendini yorumlama.
00 Yorumla
+1 yılNormal değil sevgilisi olmayan hiç kimse normal olamaz kardeşim tamam kazandın sen
00 Yorumla
+1 yılDaha gençsin bekle bi illa ki çıkar birisi karşına.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılHerşey anını bekler bacım hiç ummadığın anda karşında olur o seveceğin insan az sabır
00 Yorumla
+1 yılKızım moruk olmuşsun sen daha bu yaştan sonra sevgili yapılmaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılYaşım 23, benim de yok. Olur zamanla takmamaya çalış bu kadar (=
00 Yorumla Normal bende senin yaşlarındayken yalnızdım hayatımda birisi yoktu Ha şimdi de yok o ayrı :)
00 YorumlaBenim de olmadı gayet normal bir durum zamana bırak
00 YorumlaGayet normal hayatında birisi olacak diye bir kaide yok 😊
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılAlakası yok. Özgüven eksikliğine devam edersen hiç olmayacak.
013 Yorumla- +1 yıl
Neden? İlla yılışık cilveli kibirli egolu havalı mı olmak lazım sevilmek için. Edepli namuslu hanım kızları neden sevmiyorsunuz?
- +1 yıl
Benim görüşümle bu söylediklerinin ne alakası var acaba? Kendine güvenirsen olur ama sende ciddi anlamda özgüven eksikliği var. Ayrıca on yargı da eklenmiş oldu buna. Edepli namuslu kız karşımıza çıktı da biz mi sevmedik? Sakin ol biraz.
- +1 yıl
Değersiz oluşumun sebebi özgüvensizlik mi? Tek sebep bu yani? Ben kendimi beğendiğimde pozitif olduğumda dışarıdaki insanlar da beni beğenmek zorunda değil ki. İstediğin kadar özgüvenli pozitif olayım dışarıdaki insanlar beni nasıl görüyorsa onların gözünde öyleyim
- +1 yıl
Hâlâ özgüvensiz konuşuyorsun. Sen pozitif ve özgüvenli olduğun sürece hal ve hareketlerinle çevrende her zaman dikkat çekersin. Boy ve kilon ne senin?
- +1 yıl
Boyum 1.53 kilom 52 de ne alaka ki boyum ve kilom
- +1 yıl
Minyonsun yani. Buda güzel. Eeee o zaman neden senin sevgilin olmuyor? Çok mu soğuk görünüyorsun acaba?
- +1 yıl
@Kitaproman12 Çok pardon, soru soran arkadaşla karıştırdım. Ayrıca özgüven eksikliğini falan da hep onun detayına göre yazdım. Sen üzerine alınma sakın çok pardon yine.
- +1 yıl
Evet minyonum ama bu tabikide kötü bir durum erkekler çünkü uzun boylu kızları daha güzel buluyorlar. Ve evet çok sakin soğuk duruyorum
- +1 yıl
Hayır çevremde nedense minyon kızlar hep daha şanslı oldu sevgililik konusunda. Kendinize bu kadar haksızlık etmeyin bence.
- +1 yıl
Bilmiyorum ama beni seven biri gerçektende hiç olmadı
- +1 yıl
Senin yaşında 20 mi? Elbet olur merak etme
- +1 yıl
Hayır 26 yaşındayım. Belkide kaderimde evlenmek yoktur bu yüzden kimse beni sevmiyordur
- +1 yıl
O şekilde düşünme işte, hiç ummadığın anda biri karşına çıkar.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen kendini çirkin buluyo olabilirsin ama seni güzel bulacak milyonlarca insan var öyle düşün ve herşey nasip 20 tane sevgilin olmuş olsa ne olacak karakterli ve sadık 1 kişi bulunca 100 kişiye bedel
010 Yorumla- +1 yıl
Sen haklısın ama bazı insanların nasibinde kaderinde hiç evlenmek yok tercihle alakalı değil bazı insanların kaderinde yok
Cevap sahibi+1 yılÇevrenle de alakalı okumuyorsan çevrende çok erkek genelde olmaz tek tük olur onlarda begenmeyebilir ciddi düşünmeyebilir sevgilisi olabilir oyüzden sosyal olman daha yararlı o konuda
- +1 yıl
3 tane üniversite bitirdim iş yerinde çalışıyorum ve 4. üniversiteyi okuyorum şu an
Cevap sahibi+1 yılBenim tanıdıgım cansu abla var bitane nide o çıkmıyormusun 😬😂
Cevap sahibi+1 yılProfilindeki yaşına baktım ben pardon yazdığını unutmuşum bian 21 zaten küçük daha ve 21 yaşında 4. Üniversiteyi okuman imkansız 18 yaşında üniversite de oluyorsun 2 senelik okusan bile 3 üniversite imkanı yok 17 de başlamış olsan bile kurtarmıyor
- +1 yıl
Çok ciddi söylüyorum 3 üniversite mezunuyum ve 26 yaşındayım. Ve zaten çift dal yaptım aynı anda iki tane 4 yıllık bölüm bitirdim 18 yaşında başlayıp 22 yaşımda bitirdim 23 yaşımda da 2 senelik okul okuyup 25 yaşında mezun oldum
Cevap sahibi+1 yılSoruyu okusana bi yakında 21 olucam yazmışsin ne alaka bi okuduğuna bak önce
- +1 yıl
Hayır hayır soruyu soran kişi değilim ben. Başka bir insanım sadece buraya yazılan yorumlara fikirlerimi yazmak istedim çünkü bende soruyu soran kişi gibiyim sevilmedim değer görmedim
Cevap sahibi+1 yılAaa çok pardon ama bence üzülmeyin sahte sevgilere ihtiyacın yok bence birisi gelir karakteri, kişiliği okadar iyidirki 100 kişiye bedeldir hiç sevilmediğin kadar sevilirsin size takip atıyorum ne olursa olsun sorabilirsiniz tekrar kusura bakmayın
Cevap sahibi+1 yılBen bian için soran kişi sandim sizi 😔
+1 yılya bosver ne sevgilisi basina ismi alacaksin hayatina bak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok boş konular ya neden normal olmasın ki benim 25de oldu sevgilim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal değil. Evde kalmışsın. Ben 5 aylıkken talibim vardı
10 Yorumla- Devamını Gör (127)
Devamını Gör(172)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem