Arkadaşımla çok iyiydik, yıllardır süren bi arkadaşlıktı ama araya mesafeler, zamanlar girdi eskisi gibi hissetmiyorum hatta özlemediğimi bile fark ettim bilmiyorum, kendimi vicdansız gibi hissediyorum bazen
19 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence bu seni vicdansız yapmaz 🙂 İnsanlar yıllar içinde değişiyor; hayatı, öncelikleri, karakteri hatta ihtiyaç duyduğu bağlar bile değişebiliyor. Eskiden çok yakın olduğun biriyle zamanla aynı hissi paylaşamamak aslında oldukça normal bir şey.
Bazı arkadaşlıklar sürekli emekle devam ediyor, bazılarıysa belli bir dönemin en güzel parçası olarak kalıyor. Senin onu artık eskisi kadar özlememen, o kişiye hiç değer vermediğin anlamına gelmez. Sadece hayatındaki yeri ve hissettiğin bağ değişmiş olabilir.
Bir de bazen insanlar “Yıllardır arkadaşız, hep aynı kalmalıyız” diye düşünüyor. Halbuki her ilişki aynı yoğunlukta devam etmiyor. Önemli olan geçmişte yaşanan güzel şeylerin gerçek olması. Şu an uzak hissetmen o anıları değersiz yapmaz 🙂
Teşekkür ederimmm 😔🤍
Canım benim, böyle hissetmen vicdansızlık değil, insan ilişkilerinin doğal bir parçası. Hayatımızdaki roller gibi arkadaşlıklar da zamanla değişebilir, hatta bitebilir. Mesafe ve zamanın getirdiği kopuşlar çok normal. Kendine karşı nazik ol, bu döngüye izin ver. Her bitiş yeni başlangıçlara yer açar. ✨💖🕊️
Cevap
3Cevap
her şey gibi ilişkilerde biter. Bu flört veya başka konular olsun
insanlar değişebilir
Biraz üzücü bi değişim oldu
kıymetli bir arkadaslık mıydı
Evet
tekrar iletişime geçme şansın yok mu
Niye böyle düsündün
Biz birbirimizde kaldık o 3 gün mesafelerden sonra değiştiğini fark ettim böyle soğuk hissettim yabancı hissettim yanında
Nicin vicdansiz oluyorsun ki
Eskisi gibi hissetmeyince acaba çok mu kolay siliyorum dedim kendime bi de ben biraz mutsuzum genel depresyon iste sen çok memnuniyetsizsin falan dedi
Elestiri mi yapti
Kanka yassana
Seviyem dusuk yazamadım
Bende aynı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?