Merhaba. Benim (24) bir arkadaşım (24) vardı. 7 senedir tanışıyoruz. Ben evlenince onun olduğu bölgeden farklı bir bölgeye taşındım. Bu yüzden görüşme sıkıldığımız azaldı. Görüntülü görüşme ya da telefon görüşmesi yapıyorduk. Fakat kendisi müsait olunca da gelebilecekken benim olduğum yere gelmiyordu. Sevgilisi ile görüşüyordu. Bu yüzden insan ister istemez üzülüyor. Ben de en son 17 Mayıs'ta aradım kendisini. Kapattı telefonu. Ben de müsait olmadığını düşündüm. Aramadım. O müsait olunca mesaj atar arar diye. Fakat 21 Mayıs'a kadar 3 gün boyunca beni aramadı ve mesaj atmadı. Ben de buna çok üzüldüm. Çünkü o günlerde WhatsApp'a girdiğini biliyordum. Bana bir şekilde haber verebilirdi. Ama o bana haber vermek yerine sevgilisiyle konuşmayı görüşmeyi seçti. İnanın abartmıyorum en son 2021 Haziran ayında görüştük. O görüşmemizde de ben gittim yanına. İşe başlayacağım, müsait olmam diye gelmek istedim. Fakat bir yıl geçmesine rağmen ve benim evime 5 dakikalık alışveriş merkezine, yakındaki gezmelik yere gelmesine rağmen benimle görüşmeden evine döndü. Bana gerekçe olarak annesinin müsaade ettiği zamanın kısıtlı olduğunu, benim evim Anadolu yakasında diye müsaade etmediğini söylüyordu. Ama kendisi sevgilisiyle gezerken muhtemelen yalan söylüyordu. Ailesi haftada 1-2 gün çıkmasına müsaade ettiğini söylüyordu. Düşününce doğru olabileceğinden şüphe ediyorum. Farklı bir vakitte geleceğini iletti. Ama o vakit hiçbir zaman gelmedi ve tek fark ben Anadolu Yakası'nda oturuyorum kendisi Avrupa Yakası'nda oturuyor ve bunu sebep gösterdi. Halbuki toplu taşıma çok gelişti bir metrobüsle, otobüsle benim evime 2 saatte gelebilir aslında. Ben de 3 gün boyunca aranmayıp sorulmayınca artık dayanamadım. Kendisini engelleyebileceğim neresi varsa akrabalar dahil olmak üzere engelledim. Ben de bir insandım. Benim de bu duyguları vardı ama o 3 gün boyunca beni hiç düşünmeden yaşayıp hareket etmesi gerçekten beni üzdüğü ve bana zarar verdiği için artık kendisini hayatında istemedim. Sevgilisinin hesabını engellemeyi unutmuşum. Instagram'dan bana yazdı. Ben de bir tek uzun bir mesaj yazıp onu da engelledim. Aşağıdaki ekran görüntüsünde bulabilirim. Şu anda hiçbir şekilde görüşmüyoruz. Sizce ben yanlış mı yaptım?

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer