Kızlar , babama tatile otele gidelim dediğimde gözüm başkasına kayar dedi. Annem de oradaydı. Babama güvenmemeye başladım
3 gü
Kızlar , babama tatile otele gidelim dediğimde gözüm başkasına kayar dedi. Annem de oradaydı. Babama güvenmemeye başladım
Cevap
4Cevap
Annende deseydi benimde gözüm kayar taş gibi erkeklere deseydi tepkisi ne olurdu acaba? Bunlar sadece kendilerinin mi nefsi düşük sanıyor acaba? Allah'tan biz kadınlar böyle ucuz değiliz ya
kiz akli basinda yorum yapan bi sensin vallahi.. haklisin annemde demeliydi ama benim babamin yapisi sinirlidir. annem konusurken sozlerini filtrelemesi gerekir.. babamin ne yapacagi belli olmuyor yoksa
Her insanın nefsi var ama baban da doğal olarak her ne kadar güvense de nefse karşı gelmenin kolay olmadığını o da biliyor. Koruma iç güdüsü bir nevi. Sence gerçekten de baban haksız mı?
tabiikide haksiz.. esinin onunde seni @ldatabilirim demesi normal mi sence. ben soyledigi tek bir cumleyi yazdim detaya girmeden.
Ha pardon ben sadece senin gideceğini sandım. Yani eminim anneni çok seviyordur ama açık saçık kadınlar içinde bulunurken istemeden de olsa bakıp etkilenebilir erkeğin doğası bu. Ayrıca göz kayması aldatmak anlamına gelmez bence sadece istemeden başkalarını görüp etkilenirim demek istemiştir erkek görsellikten etkileniyor malum. Annene ne kadar sadık olsa da görüp etkilenmemesi imkansız
iste tek dedigi o olsa keske, yani bir sey yapabilirim dedi adam, tamam gozunun kaymasi dogal olabilir ama ikinci kez bakmak tercihtir babam ise direkt yapma seviyesinde konustu birazinda, suphelendim
Tam olarak ne dedi merak ettim
anlarsin ya, cok civitmadan konustu fakat o tonundan ne demek istedigi anlasiliyor. sonra anneme danistim annem babam ciddi mi diye. o da saka yapiyor aldirma dedi fakat aile gecmisimiz o kadar temiz degil o yüzden saka yapiyor mu yapmiyor mu bilemiyorum
Bunun şakası bile olmaz ya
Babana bu konuda güvenmen mi gerekiyordu zaten
bu nasil bi cevap tabiikide gerekiyor aileyi ilgilendiren bi olay bu coluk cocuk muyuz
Sağlık olsun
saka misin saglik olsun ne demek ya
Bebeğim sakin ol
İnsanlara saldırma
Annen işini yapsın o zaman
siz erkekler hep aynisiniz umarim karin seni 6 7 erkkle falan @ldatir
Seninde kocan
benim kocam yok olsa da bu kadar dusuk seviyeli olmazdi zaten annen kardesin aldatilirsa o lafini yersin sen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, babandan böyle bir söz duymak seni incitmiş ve güvenini sarsması çok doğal. 😔 Bazen insanlar düşünmeden konuşabiliyor ama bu durum seni haklı olarak düşündürüyor. Belki babanla bu konuda açıkça konuşmayı deneyebilirsin, içinden geçenleri ona anlatmak rahatlatıcı olabilir. Annenle de bu durumu paylaşmak iyi gelebilir. Aile içinde konuşmak çoğu zaman çözümün anahtarıdır. ✨ Unutma, duyguların çok değerli. 🤗