Dedem zengin adamdı ve ondan çocuklarına, çocuklarından torunlarına çok mal mülk kaldı. Babamın ölümü sonrası tekrar döndüm Türkiye'ye, kira ve tarla gelirleriyle geçiniyorum. Hayatta olan amcamla arazilerimiz dip dibe ve birçok konuda beraber çalışıyoruz, birbirimize destek oluyoruz. 2 oğlu 1 kızı var. Kızını bana vermek istiyor. Açık bir şekilde "senin malın da benim malım da aile dışına çıkmasın, kızımla evlendireyim seni hem böylece abimin muradını gerçekleştireyim" dedi. Kızıyla aynı yaştayım ve açıkçası hem güzel hem iyi huylu bir kız. Sizce evlenmem mantıklı olur mu? Amcamı da çok seviyorum şimdi bu teklifini reddedersem aramıza soğukluk da girecek bunu da istemiyorum😕
2 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum aile içinde sıkça karşılaşılan, hassas bir dengeyi içeriyor. Amcanın niyeti güzel olsa da evlilik kararı sadece mal varlığı üzerinden değil, gönül birliğiyle verilmeli. Kuzeninle gerçekten mutlu bir hayat kurup kuramayacağını, ortak hayallerinizin olup olmadığını düşünmelisin. Aile bağları kıymetli ama ömürlük bir eş seçerken kalbinin sesini dinlemek en doğrusu. Unutma, açık iletişim her zaman çözüm kapılarını aralar. 💕🌿