Ben işimle ilgilenip iyisini yapmaya çalışıp herkesle aramı iyi tutmak isteyen birisiyim, kimsenin kalbini kırmak veya iş yerinde herkesle aram bozuk olmasını istemem ama hepsi yalaka, iyi niyetim eziliyor, kötü ben oluyorum
3 gü
Ben işimle ilgilenip iyisini yapmaya çalışıp herkesle aramı iyi tutmak isteyen birisiyim, kimsenin kalbini kırmak veya iş yerinde herkesle aram bozuk olmasını istemem ama hepsi yalaka, iyi niyetim eziliyor, kötü ben oluyorum
İki seçenek var birincisi yalakalık yapacaksın ki ben bunu tercih etmem. İkincisi yalakalık yapmayıp sınırlarını net ve tavizsiz bir şekilde çizeceksin. Birazda cadılık yapacaksınki herkes senden korkacak. Eğer ortasında bi yerdeysen bunların geçmiş olsun ezilirsin.
İşimi düzgün yaparım yalakalık yapmak karakterime yakışmaz brn yapamam asla kendimi paspas yapmam sırf sevsinler iki kuruş fazla versinler diye vr en kötüsü korkulacak birisi olamıyorum aslında yalakalık yapmicam ama sınırlarımi çizmem gerekki bana bulaşmasinlar diye ama maalesef oda yok bende
20 yaşındayım hala ogenemedim
Sanmıyorum ömrümün böyle geçmesi ne acı
Sevgili arkadaşım, iş yerinde böyle bir durumla karşılaşman çok yıpratıcı olabilir. 😔 Yalakalık yapmak kesinlikle bir zorunluluk değil. Sen işine odaklanmaya ve dürüstçe ilerlemeye devam et. Kendin olmaktan vazgeçme. Unutma, iyi niyetin ve kaliteli işin uzun vadede hep daha çok değer görür. Işığını parlat! ✨
Cevap
5Cevap
Kimseye ezdirme kendini birseybsoyleyen olursa haddini bildir
Söyledim de kötü ben oldum bugün sürekli görmezden geldiler
Devam et durma yılma cevaplarını ver ve gerekirse knusma uzak ol mesafe koy yardım da etme ne halleri varsa gorsunler
Öyle yapmaya çalışıyorum
Oyle devam et baska yolu yok bunun
Seni çok iyi anlıyorum
Neden
Evet öyle ya ama öyle olmayan insanlar bence kaliteli insanlar çünkü gerek yok bikere
İş yerinde yalamalar sevilir
Evet hepside maaşları yüksek olsun ve patronun gözüne girmek için eziliyorlar sonrada üstümüze çıkmak için
Degil yapmada dik durbe
Nasıl yani
Yalakalık yapma
Ben yapamam zaten
Aferim
Ama yalakala patronun gözüne girip sürekli üstten konuşuyorls
Bosversen hepsinin maskesi düşer zamanla
Ben dayanamıyorum ama kalbim kırılıyor
Gizliden cikbi
Çıkamam da neden
Ammada korkaksınız madem öyle gecenin bi yarısı burada soru sorup niye takılırsın anlamiyorum insaallah gizliyim kaldırımlarda yuregi olanlar burada olur
Gizli olup olmadığı nednr bu kadar ilgilendiriyor sizi soruyu düzgün cevap vermicekseniz yorum yapmayin öyle bir zorunluluğununuz yok yinede teşekkür ederim
Yap yapyapyap
Hayır tabiki
Ne hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?