Mali müşavir'in yanında işe başladım sabah 8 akşam 5 ve masadan kalkamıyorum.. Hep bilgisayar üzerinden. Üniversitede işletme okuyorum ne memur olabilirim ne de masa başı iş yapabilirim :// İşletmeden mezun olup hareketli canlı enerjik renkli zevk alacağım sürekli kendimi yenileyeceğim ve bilgi yükleyeceğim ne iş yapabilirim?
Cevabın nedir?
mali piyasalar hakkında temel bilgin vardır işletme okuyorsan borsada takıl.. küçük yatırımla başla kendi portföyünü oluştur evindeki bilgisayardan hisse senedi alım satım yap.. ilerde. iyi nakit bulursanda bono ve tahvile gir illa sabit getirili iş istemiyorsan..
onun dışında e-ticareti kullanabilirsin pazarlama ve piyasadaki marjinal ürünleri ve sezonluk ürünleri takip ederek.. marjinal ürünler daha kısa sürede ve hızlı ve yüksek kar getirebilir.. ama tabi biranda olacak işler dğeil bunlar senelerini alır..02 Yorumla
En İyi Cevaplar
hangi vasıfla çalıştığına bağlı olarak değişir. ben memurum inşaat teknikeriyim bazen masa başında bazen sahadayım.. sivilde nasılsam işyerindede öyleyim önyargıyla yaklaşmamak lazım ama bölümün işletmeyse ne özelde nede devlet dairesinde masadan fazla uzaklaşamazsın. d yinede memurluk iyi bence ön yargıyla yaklaşma derim ;)
07 Yorumla
+1 yılakademisyenlik derimm bende memnun degilim yillardir ugrasiyorum akademisyenlik icin dr. bitersee bakalimm
04 Yorumla- +1 yıl
Bu yasta nasil doktora yapiyosun
- +1 yıl
hareketli degil mi kismen hareketlii ben doktora ogrencisiyimm tara babam tara o kutuphane senin bu kutuphane benim cografyaciyimm araziyede giderim
- Eğitim & Kariyer konusunda 929 cevap paylaştı.
+1 yılMasa başında çalışmak sıkıcı evet :) o yüzden yaşasın ambulans :D
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
35Cevap
+1 yılDesene rahatlıktan memnun değilim diye... Benle holding sahibi falan olmak istiyorum ticaret işi falan ama herkez her istediğini olsaymış şuanda türkiye uzayıda geçmişti... masa başı daha rahat git memur ol bence daha iyi aynı okulda okurmuş gibisin tatillerin bol bol bayram, hafta sonu cumartesi, pazar v. s gibi yani :)
04 Yorumla- +1 yıl
:D:DD işte şimdi burada böyle diyosun ama aslında o kadar kolay değil krize sokarım falan çünkü senin geçimin ordan kaynaklanıyor. Mümkün değilki sokamazsın krize fln. Ama ne var her işin zorluğu var :)
- +1 yıl
Ozaman oto yıkamacı olabilirsin ama bayan gerçi dalga geçmiyorum ama bayan oto yıkamacı vardı yani :)
+1 yılİşletme bitiripte söylediğinin dışına çıkabilmen çok zor. Ama bitirdikten sonra 2 yıllık sağlık bölümlerinden okuyabilirsin anestezi , paramedik vs. gayet heyecanlı işler farklıı şeyler görürsün sürekli oturma sürende bir insanın yaşayabilmesi varis olmaması için ancak yeterlidir :) hem öncesinde 4 yıllık bölüm bitirdiğinden maaşına ek biraz daha ücret alırsın
06 Yorumla- +1 yıl
:) yeni başlayan herkes öyle alışıyorsun zamanla. Hatta bir süre sonra çok acı çeken ve sonunda ölecek olanlar için ölse de kurtulsa kıyamam diyebilecek kadar soğukkanlı oluyorsun
- +1 yıl
Sende hiç bir şeyi beğenmiyorsun :D o zaman orta gelirli bir koca + bahçeli bir ev bahçede bir şeyler yetiştir uğraş + çocuklar flan vakit geçer :)
- +1 yıl
evet bulduk sanırım :) botanik işletme :D
+1 yılben tam masa başı işi elemanıyımdır severim önümde pc çayımı getirsinler klimalı ortam tamam tam memurluk insanım
03 Yorumla- +1 yıl
severimm ama beni 1 saniye bile boş koymicaklar sürekli iş yapıcam
+1 yılDaha çok para rahat iş emeklilik vs * aben memur olmam, ben aşçı olucam tabi tembelliğimden kurtulup çabalamaya başlarsam.
01 YorumlaOrganizasyon işleriyle kıpır kıpır yaşayabilirsin.
Oturarak para kazanmak kadar güzel bir şey yok la.08 Yorumla
+1 yıl-Anketör olabilirsin.
-Animatör olabilirsin.
-Halkla ilişkiler gibi bir iş bulabilirsin.
-Tercüman olabilirsin.
-Bankacı olabilirsin.
cut.01 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yılTam benlik... Nefret ediyorum esnek çalışma saatlerinden...
Ama memur zihniyeti asla bana göre olamaz...02 Yorumla- +1 yıl
Biyoloji mezunu olup kitap çevirmeni olan kuzenim var...
Kendinizi geliştirdikten sonra iktisada paralel, dinamik bir işte çalışabilirsiniz...
onu dedim seneler evvel ve uyguladım dirayetle. bikaç iş teklifini sırf gömlek kravat zorunluluğu yüzünden kabul etmedim... tüm gün masabasında oturup potansiyel hemoroid adayı olamam ve tekhayali emeklilik olan biri olamam
13 Yorumlasen herhalde hiç sabah 8 akşam 10 mesai yapmadın, kıymetini bilmiyorsun memuriyetin.
07 Yorumla- +1 yıl
canım benim hareket yok da 5'ten sonra hayat sana kalıyor, kendine eğlence bul işte. Ne bileyim al sevgilini ramazan eğlencelerine gidin, sahil varsa sahilde gezin, parklara gidip Kamikaze, Balerin, Tren vs binin, aksiyon dolu bir film seansına gidi, bir akşam dışarda yemek yiyin... Bir sürü seçenek var. Sadece yaratıcı olun biraz o kadar. :)
Denetçilik derim bnde yeni memur oldum ankaradym çalıştığıom kurum denetcilerin olduğu bir kurum ve hayatı yaşıyorlar maaş 7 bin ortalama , savcı ve hakim statüsündeler
04 Yorumlaİş hayatına bir girin de sonra düşünürsünüz masa başını :)
06 Yorumla
+1 yılBen de memurum ama, öğretmenim. Masa başında sabit oturmak ne mümkün.
Akademisyenlik yapabilirsin. Ya da alanından tamamen farklı alanlara yönelebilirsin.00 Yorumla
+1 yılSatış danışmanlığı düşündünmü hiç:) ya da sette çalışmayı
05 Yorumla- +1 yıl
Hımmmm.. Sana İkea Mağazası'nda satış danışmanlığı iyi gider orası çok hareketli bence.. Bir dönem çalışmıştım orda
- +1 yıl
Kendi reyonunda gezicen biten ürünleri depodan isticen felan.. Ama bölümünden günde en az 10.000 kişi geçer:D
- +1 yıl
Ozaman film setinde çalışçaksın ya da üniversitede msp olmaya çalışacaksın ve Microsoft etkinliklerine gideceksin
Millet masa başı için oluyo oluyo
02 YorumlaBen liseden beri olamam diyordum. Olmadım da istediğim iş girişimci oldum :)
03 Yorumladiplomayı okula iade et sonra da git evinde otur :D
01 Yorumlaheh işte öyle diyenler istifa etsin ben onlar için kendmi ateşe atar memur olurum :(
03 YorumlaKliman ve internetin varsa hic kimildama dur orda isten sonra hareketli zamanlar gecirmeye bak
03 YorumlaO zaman baska meslek sec yol yakinken. Isletmede hep masa basi maalesef
010 Yorumla
+1 yılBize buyrun. Size full akbil vereyim. Sabah 10 çıkın gidin İstanbul da istediğiniz yere modanın nabzını bana ölçün yeter. yani giyim aksesuar😁
04 Yorumla- +1 yıl
Bana bağlı ama kimseye haksızlık olmasın 1800 içe başla gerisi senin elinde 😁 2500 yolun var 😁
- +1 yıl
Tercih seninn 😁 bekleriizz
eğitim görevlisi olabilirsin :D masa heryerde var ama eylencelidir
00 Yorumla
+1 yılBen istemedim hiç memur olmayı dediğin gibi akşama kadar masa başı bana göre değil esnaflık iyidir.
00 Yorumla
+1 yılben gelgordu masadan kopamıyosun nese ıkıcı ısten yırtıyoruz azıcık
00 Yorumlagel seni memur yapalım deseler kırk takla atarsın yeme bizi
04 YorumlaMsa basi mi hayır !!! :) benim gezip göreceğim çok yer var daha :)
04 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGel beraber çalışalım action bol gezme tozma da var :)
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVeteriner im pet değil yalnız :)
Cevap sahibi+1 yılGel sen ben sana hayvan sevgisi aşılarım
Cevap sahibi+1 yılÇok kolay tecrübe konuşuyor önce neden korktuğunu öğreniriz gerisi gelir
Cevap sahibi+1 yılOhooo keşke ona sorsaydin ne anladım ben bu isten
+1 yılben varım ama memur olmam lazım çünkü benim için bir basamak
00 YorumlaBen de sevmiyorum ama işsizlik ya...
02 YorumlaYok ole bir dunya burasi turkiye
08 Yorumla
+1 yılsonrada sıkılırsın masa başı iş gibisi yok dersin.
01 YorumlaGit turizm de rehber ol aksiyon lazım sana.
02 YorumlaAhahaha ben misin sen? Mami? Lan?
00 Yorumlabenden de memur olmaz
hayalperestim lan ben.03 YorumlaEv hanımı ol çok renkli gökkuşağı gibi
07 Yorumla
+1 yılMaaşı iyi olsun tuvalet bile temizlerim :)
08 Yorumla- +1 yıl
Paraya ihtiyacın varsa yaparsın İnan istisnai durumlar hariç :)
- +1 yıl
Bana bunlarla gel :)
- +1 yıl
Insanın ısı onu sitresli hale sokarken diğer yandan mutlu olucağı farklı seyler varsa erken yaslanmazsin. Ben memurtsniyorum o kadar bir tanesi erken yaslanmadı bendem genc gösterenleri bile var :)
- +1 yıl
Memur olsam daha ne isterim :) kulağa sanki ücretsiz tatil kazanmissim gibi geliyor muhabbet hemde :)
+1 yılBende hayatta oturamam saatlerce.
01 Yorumla
+1 yılBana bu süreci anlatır mısın?
03 Yorumla- +1 yıl
Mali müşavir' in yanında başlaman? Müşavirliğe heveslenip mi başladın? Neden özel sektör değil ya da eden kamu değil de bu?
masa başı hayatta ban göre değil. sıkılırım
00 Yorumla
+1 yılturizm
03 Yorumla- +1 yıl
Ben turizm okuyorum. Hayatımın hatası olarak görüyorum. İlk sene f&b alanında staj yaptım anam ağladı koşturmaktan. şu an resepsiyonistim. En güzeli masa başı iş. Sen de ilk başta f&bde çalış sonra hevesini alıp anlıyacağını düşünüyorum masa başı işin ilahi bir şey olduğunu
Gizli Üye(36-45)+1 yılsizin genelde oyle diye biliyorum bence alısın :)
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılorası oyle monoton bir hayat olur ne yapalım:)
+1 yılBen varim
00 Yorumla
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Ben memur olamam masa başı çalışmak bana göre değil diyenler?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler