Yaşım geldi geçiyor bile 30'um, birileri var tanıdığımız ablasının çocuğunu istiyorlar, daha konuşmadık tanışmadık, niye sınavlarım var kafası karışmasın demiş, sınavdan sonra konuşuruz demiş annem, sınavıma da daha 3 ay var, ben de iki üç gün önce mesaj attım annem sizinle konuştuğunuzu söyledi. Şu an sınavıma odaklanmaya çalışıyorum ama konunun havada kalmasını istemedim. Eğer sizin tarafınızın düşüncesi devam ediyorsa, sınavım bittikten sonra tanışıp konuşabiliriz. Ben de bu konuya sıcak bakıyorum. Bunu yazdım teyzesine, o da "Çok sevindim" dedi, "Sınavın ne zaman?" dedi. O kadar konuştuk ama ben napıcam, sürekli aklımda, derste çalışamıyorum zaten ya o zamana kadar birileri ile konuşur anlaşırsa oğlan mesela diyorum napayım ben
Güncellemeler
4 gü
Başka taliplerimi de reddettim burası için
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, evlilik heyecanını ve bu belirsizliğin yarattığı kaygıyı çok iyi anlıyorum. 💖 Sen zaten harika bir adım atmışsın, iletişimi açık tutmuşsun. Şimdi önceliğin sınavların olsun. Bu süreçte kendine odaklanmak sana çok iyi gelecek. Kısmetse her şey en güzel zamanda yoluna girer. Kaderinde varsa kimse engel olamaz, merak etme. ✨📚 Sakin kal, başaracağına inanıyorum! 😊