21 yaşındayım ve artık yavaş yavaş evleneceğim erkek bulmak istiyorum. Bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı, çünkü okul herzaman benim için önemliydi. Sevgili işi bana göre boş yere oyalanmakti. Bu sene çok şükür son senem insallah allah nasip ederse. Diplomami alinca çalışmak istiyorum. Hiç isteyenim olmadi evleneceğim erkeki nasıl bulurum? Ben vazla gezmeyi sevmem böyle carsı velan arkadaş çevremde pek geniş değil. Sosyal medya güvenmiyorum. Yurtdışında yaşıyorum.
Doğru olanı yapmışsın hersey vaktinde güzeldir meyve bile olgunlaşmadan düşmez yere. Ailene sorabilirsin cevrede gözüne carpan vardır illa ki ama yurtdışı dini boyutta önemli. Ama helal olsun iyi yetişmiş aile olarak sen takdir ediyorum
Sanırım almanyada yaşıyoruz. Burasıyla orası çok farklı olabilir yanlış yönlendirmek istemem ama sadece yakışıklılık ya da para pul arama. İlmi açıdan yeterliliğini de sorgula manevi açıdan tabi ki. Dünyevi açıdan değil.
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tek isteğim var oda imani yani diyaneti güzel olsun
Ne güzel. Buna senin adına çok sevindim. İnşallah inanan bir kardeşim inanmayan birinin bahçesinde solup giden bir . çiçek olmaz. Rabbim gönlüne göre allah inancı olan birini nasip eder inşallah
Vallaha bak tanışalım istersen ben 25 yaşındayım evim arabam var bu yazda yazlığım olcak inş istersen tanışalım
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Benim için mal mülk önemli değil çok şükür durum iyi benim istediğim evleneceğim kişinin diyaneti güzel olsun benden daha bilgili ve dini ilmimi olsun istiyorum
Kizz ahaha onlar bu zamanin geleceğini biliyorlardi e bu da senin en doğal hakkın ama tavsiyem oralardan olsun sakin Türkiye vs gelin gelme olaylarina Girme ailenin yakınında ol yani usulünce konuyu ac gerisini annecigin halledecektir :-)
En İyi Cevaplar