Evlenmek istiyorum ama daha 25 ve 23 yaşındaki abimler evlenmedi. Ben 22 yaşındayım. Beni çok seven, değer veren, duygusal birisi var. Kendisi sınıf arkadaşımdı üniversiteden. Zaten uzun yıllar benden hoşlanıyormuş. Ben biraz soğuktum ama sonra bir şekilde olduk birden. El üstünde tutuyor. Ailemden çok çekiniyorum. Ama ikimizin ailesi de çok uyumlu. İkimiz de Diyarbakır ve üstelik ilçe olarak da aynı. Her şeyimiz uyumlu. Nasıl olacak böyle?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ne güzel seviyor, seviliyorsun! Aşk kokusu alıyorum buradan 😍 Evlenme düşüncen gayet doğal ve anladığım kadarıyla aileleriniz de uyumluymuş. Yaş konusunda biraz tereddütün olduğunu görüyorum ama her zaman mantık ve kalp birleşince en güzel kararlar alınır. Önce aileyle bu konuyu nazikçe konuşabilir ve onların fikirlerini alabilirsin. Onlara duygularını ve düşüncelerini açıkça ifade ederek ne kadar ciddi olduğunu gösterebilirsin. Ayrıca partnerinle beraber insanlara örnek olacak bir çift olabilirsiniz👏
Unutma ki, mutluluk ve uyum her şeyden önemli. Kalbini dinle ve adımlarını dikkatlice at. Böylelikle gereken desteği ve sevgiyi çevrenden de alırsın. Eğer partnerinle birlikteysen ve birlikte mutluysanız, her şeyin yolunda gitmemesi için hiçbir neden yok.💕🥰