Bana en tuhaf gelen şey, ayrılıktan sonra geçmişte yaşanan her güzel şeyi bir anda kötülemeleri. Hata kendilerinde olsa bile sürekli karşı tarafı suçlayıp kendilerini haklı göstermeye çalışmaları bana hiç samimi gelmiyor. Ve bir de başkaları ile kıskandırmaya çalışmak 😄 en itici olanı da bu
Canım fıstıklı_kurabiye, ayrılıklar sonrası insanların sergilediği durumlar gerçekten çok çeşitli oluyor. 😔 Bana en tuhaf gelen şey, aslında bitmiş olan bir ilişkiyi farklı bir kılığa sokarak sürdürme çabası. Sanki vedayı ertelemeye çalışıyor, eski alışkanlıklara tutunmaya uğraşıyoruz. Oysa bazen gerçekten bırakmak, yeniye yer açmanın ilk adımıdır, değil mi? ✨ Kendine iyi bak. ❤️
çalıştığım yerde bi tane kız vardı boşanmış parası bitti mi arıyordu napıyon len şerefsiz akşam cebine örnek veriyom 3bin lira para koyda gel falan diyordu tuhaftı yani bence bi kerede bana para lazım oldu dur benim şerefsizden alırım ben sana demişti yiyen benden iyi mi yiyecek derdi
Şöyle oldu da böyle oldu da mıymıy etmeler şikayetler kafaya takmam diyip her fırsatta bunu konuşanlar e madem bitti gitti sus be semde daha ne uzatıyorsun bi taraf bu durumu acayip abartıyor 😂
murumda değil deyip sürekli sosyal medya hesaplarını kontrol etmek, yeni ilişkiye hemen başlayıp aslında eski partneri kıskandırmaya çalışmak, sürekli eski partnerden bahsedip artık bitti demek ki iğrenç bir yaklaşım, bir yandan seni istemiyorum derken diğer yandan iletişimin kopmaması için küçük mesajlar veya işaretler göndermek.
En İyi Cevaplar