Keyfim yok ciddi kararlar alma süreci uzadı mi işkence olmuyor mu sizce de?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
7 sene boyunca bekletmişsin oda beklemiş şimdi neden bu ayrılık? Sadık ve karakterliyse seni seviyorsa neden ayrılmak istiyorsun. Bu kadar bekleyen birinin beklentileri birikmiş olur ve agresif tavırlar sergileyebilir. Kızla konuş gönlünü al bunca zaman beklettim halkını helall et de. Bundan sonra ikimiz için çabalıcam ama bana saygısızlık yapman beni üzüyor bunlara dikkat etmelisin de. Onu anladığını söyle
Söylüyorum ama değişmiyor hiçbir şey
Sen hala sevdiğine emin misin?
Hayır
İşte tüm sorun bu. Kızda kusur aramayı bırak. O bitirelim diyormuş sen düzelelim diyormuşsun demkki bunu söylerken bile aslında onu sevmiyorsun. Onun düzelememe sebebi senin onu sevmemen. Mert ol. Seviyor-muş gibi davranma. Bitirmek istediği zaman yalandan uğraşıyor gibi yapma. Benim sana karşı hislerim bitti eskisi gibi sevemiyorum özür dilerim de usulünce açıkça konuş ve tamamen arkanı dön. Senin sevmediğin halde uğraşıyormuş gibi tavırların onu daha da kötü yapar daha agresif yapar. Sorsan kız içindeki huzursuzluğun nedenini bile açıklayamaz halbuki herşeyi hissediyor. Açık net ol. Saygı duy azcık
Bunu da denedim kapıma dayandı inatçı aşırı şekilde öyle defolup gitmek yok diyor sana mesaj atılmıyor mantıkli yorum yapıyorsun
Senin yüzünden? İkiyüzlü davrandığının farkında değil misin. Seni onu seviyorsun severek vazgeçiyorsun sanıyor. Bu yüzden uğraşıyor. Sevmiyorum dedin mi? Elimde değil yok artık hislerim gelecek düşünmüyorum ayrılmak istiyorum bitirdim kafamda bunları söyle.
Söyledim zaten vaktimi çalıp gitmek yok diyor çok saçma değil mi bu
Kapına dayansa dahi sen salabet göster geri vites yapma. İstemiyorum de sözünün arkasında dur. Tartışmalara girme mesaj atma arama. Gerçekten ayrıl
Peki deneyeceğim
Saçma değil demekki o halâ seviyor. 7 sene az değil. Seni de seviyorsun sanıyor. İçten içe inanmıyordur. Duygusal davranıyor. Sevmediğini anlamasını sağla
Onu suçlama. Suçlamak içten içe karşı tarafa umut veriyor. Demekki bana kızgın ondan ayrılıyor hissi oluyor. Ayrılıyorum çünkü artık sevmiyorum istemiyorum tek sebebi bu de. Onu suçlama onda kusur bulma. Sen iyisin ama ben yapamıyorum seninle de. O seni suçlayacak şeyler söylerse de kendini savunma zahmetine girme buda psikolojik olarak karşı tarafta umut yeşertiyor. Beni önemsiyor benim onu kötülememden rahatsız oluyor gibi düşüncelere kapılıyor. Nötr ol. Sevmediğini anladığında seni ışık hızıyla bırakır
Son cümlen o kadar güzel geldi ki
Evlimisin
Hayır çok uzun ilişki arefesi diyelim
Neden ayrılmayı düşünüyorsun peki özel değilse tabi
Ailemin borcunu ödedim ilişki 7 senelik bu sene evliliğe hazır imkâna geldim onu ve ailesini de güzel işlere sahip ettim.
Onun dediği şey ena. yisn sen bunca yıl seni bekledim destek oldum artık aileme su versem hakaret etmeye başladı travmadir çok bekledi diyedir diyorum ama tahammül edememeye başladım saygı falan kalmadı neredeyse
Dostum bana düşmez ama biraz haddini aşmış galiba ya da biraz fazla beklediğinden psikolojisi bozulmuş olabilir
Kiz hakli
Neden haklı
Canindan bezmis senin ailen yuzunden travma olmus
Şimdi işin içeriğini bilemeyiz ikimiz de ama o da olabilir
Ben ailemin borcunu önderken ona normalde aldığı maaşın beş katını kazandıran iş bir de babasına ayarladım onlar da borç ödüyordu hep beraber kalmışken bana saygısını yitirmesi mi daha çok saygı duyması mi gerekirdi?
Hep beraber kalkınmışken*
Belki de artık sana ihtiyacı kalmadı
İyi de ben vura vura ittire ittire sağladım bu imkanlari kendi benden istememişti ama sayemde olduğunu biliyor vefasızlik saygısızlık değil mi bu sence?
Bence öyle peki sordun mu neden böyle olduğunu
Sordum bazen çok baskı kurunca artık ben de travma oldu değişmem bitirelim diyor bitirmeye gerek yok düzelelim diyorum yine başlıyor ertesi gün
Bence bitir dostum ilerisi yok
Sende de benzer durum var sanırım paylaşır mısın sen de
Ben evliyim benimki biraz farklı
Dinlemek isterim çünkü bir yanım evlen en azınadn nişanlan belki birşeyler olur diyor en kötü boşanırım daha mı zor olur
Bence tabii ki de daha zor olur evlenince her şey daha kötüye gider biz de olduğu gibi
kaç yıl sevgiliydiniz ne kadardır evlisin sorun nerden kaynaklanıyor
Biz dört sene sevgili kaldık yedi senelik evliyiz bence aramızdaki ilişki bitti diye düşünüyorum yani birbirimizden sıkıldık sanki
heyecan yok tek başınayken daha keyifli hissediyorsun gibi durumlar var mı
Aynen şu an mesela annesinde ve gayet iyiyim ama bir yandan da bitsin istemem yani
benle aynı durumda gibisin ne desem bilemedim gerçi ben de hakaret falan da var kafasına göre sizi heyecan kurtarır da bizi ne kurtarır bilemedim
Bir heyecanla bilsek olacak da sizde Allah kurtarsın ne diyim
amin hepimizi sağolun çocuk var mı çocuk yapsanız değişir belki sizin durum
Var bitane
çocuk olmasa boşanır mıydın yaşın da genç
Belki bilmiyorum
Sen heyecan yarat ne Bencilsiniz
Insallah terk edilirsinjz
@Pozitifbirenerji sen okuduğunu anladığına emin misin neresi haklı pardon da?
Neden terk edilelim şimdi
Dogrulari soyledim ya kizarsinn
Gerçekten kızmıyorum ben sadece konuşuyoruz bunu tartışıyoruz yaNi tabii ki fikirlerini söyleyebilirsin