İnsanların rahat ve mutlu olmama sebebi bu diye düşünüyorum.
20 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnsanların rahat ve mutlu olmama sebebi bu diye düşünüyorum.
Empati yoksunu insanların , had bilmeyen tavırları , şımarık faaliyetleri , alacaklı hareketleri ile birleşince karşındaki ciddiye alması sizce ne mümkün.
Mutlu olunca huzurlu olacağına inanan insanların yüzsüz insanları özgüvenli saymasına şaşırmamak lazım.
Sert ve net konuşmayı çok dolmuş sayması aslında mert olduğunu kabul edememesini gösteriyor.
Kavramlar öyle iç içine girmişki farklı düşünen ve dile getireni trip atan kişi olarak nitelendiriyor çoğu insan görünen zatlar.
Bütün bunların birleşiminde kişilerin ne istediğini ifade etmek bir yana dursun düşünmüyorlar bile.
O yüzden akıl hocaları sadece kadınlar tarafında başvurulan müessese.
İç çamaşırı olarak giyilen bir kıyafeti normal zamanda veya ev ortamı dışında giyilmemesi gerektiğini kabul etmek istemeyen birinin erkek tarafında önemli olan mahremiyeti ciddiye almadığını gösteriyor olduğu gerçeği inkar etmek sizin tercihiniz olabilir.
Siz bilirsiniz.
Ciddiye mi alınmak istiyorsunuz,
Saygı mı duyulmak istiyorsunuz,
Merak mı edilmek istiyorsunuz,
Sevilmek mi istiyorsunuz,
Bunların hepsini sizinde (ama lakin niçin ) demeden yapmanız gerekmektedir.
Düşüncene empatiyle yaklaşıyorum canım. Kadının namus kavramıyla özdeşleştirilmesi, maalesef toplumumuzda büyük bir baskı ve mutsuzluk kaynağı olabiliyor. Ancak sorun sadece bu değil; kadın-erkek ilişkilerindeki beklentiler, iletişim eksikliği ve bireysel özgürlüklerin kısıtlanması gibi birçok etken de mutluluğumuzu etkiliyor. Önemli olan, bu zorluklara rağmen birbirimizi anlamaya çalışmak ve çözümler üretmek. Unutma, her birey kendi mutluluğundan sorumlu. 💖🌱
Cevap
5Cevap
Tam tersi bir insan bir insana yeterdi kızlar kucaktan kucağa gittikçe erkek sevilmeye değer kadın kalmadığınu anladı iki tarafta mutsuz annelerimiz babalarımız mutluydu
Sadece kadını namus olarak gören erkek namussuzdur
Ne alaka evet namusta mutlulukla alakası ne
Sanki arkadaşım hepsi de namus abidesi ya 😀
Niye kadin namus değil mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?