Ben de dedim ki işte konuşup konuşmamamız aranızdaki samimiyete mi bağlı dedim genel olarak konuşmam da kim olduğunu merak ettim diyor ya şimdi gerçek hesabımdan atsam kabul etmez mi en azından içimde kalmasın hiç mi ihtimal yok
21 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben de dedim ki işte konuşup konuşmamamız aranızdaki samimiyete mi bağlı dedim genel olarak konuşmam da kim olduğunu merak ettim diyor ya şimdi gerçek hesabımdan atsam kabul etmez mi en azından içimde kalmasın hiç mi ihtimal yok
Cevap
5Cevap
benzerini bende yaşadım sevgilimin kuzeni yazıyordu
Ya o çok kötü bir şey ama
ya nolcak sen yazıyosun mesela senig eri çeviriyor yazık değilmi sana
Ama işte samimiyeti felan sordu ben de konuşmamız abi le aranızdaki samimiyete mi bağlı dedim genel olarak konuşmam da kim olduğunu merak ettim yazmısb
Belki bi ihtimal kabul eder kendimden atarsam
az sexyde paylaş i, nan değişir
abinin arkadaşı olmuşsa bunda ne var ki
iki gönül bir olduktan sonra
İşte o da diyor ki abinin arkadaşıysam konuşmam ne olursa olsun dedi sonra samimimiyim dedi abinle ben de konuşup konuşmamamız aranızdaki samimiyete mi bağlı dedim genel olarak konuşmam da kim olduğunu merak ettim dedi yani kendimden istek atsam kabul edermi ki
İşte o da diyor ki abinin arkadaşıysam konuşmam ne olursa olsun dedi sonra samimimiyim dedi abinle ben de konuşup konuşmamamız aranızdaki samimiyete mi bağlı dedim genel olarak konuşmam da kim olduğunu merak ettim dedi yani kendimden istek atsam kabul edermi ki bilmiyorum ki
yaş kaç senin
20
takip eder misin
Dttim
O anlamıştır illaki birkaç kişi vardır hangisi olduğunu çözemiyordur sen zaten kendini ele verirsin
Hayır anlamado
Benden sana tavsiye piconun biriyse uzak dur.
Öyle de
Ama bak yine de karakterli çıktı konuşmam dedi
Sen kim olduğunu söyle bir de ondan sonra gör
Nolur ki
Abime mi söyler
Hayır konuşur
Abinin arkadasina mi verecen yuh
Ne alaka ben öyle kız değilim bi kere
Sadece ciddi ilişki istiyordum
Ama öyle bir izlenim veriyorsun kendine gel
Zarf atmış o da bence de
Nasıl yani
Yani samimiyeti ondan sormuş olmalı dimi
Ben de dedim konuşup konuşmamamız aranızdaki samimiyete mi bağlı dedim genel olarak konuşmam da kim olduğunu merak ettim dedi
İhtimal yok bence üzgünüm
Ama belki eder belli plmaz
Ya kendini kandırma valla üzülürsün diye söylüyorum watpadd değil gerçek hayat
Ya denerim içimde tutmaktan iyi değil midir aklımda soru işareti kalmaz
Ya bence değil ben gururun kırılmasın diye söyledim ama gene en son karar sana ait
Siz kabul etmez diye mi söylüyorsunuz
Yes bence etmez ya
Çok zor bir durum.
Sizce hiç mi ihtimal yok kendimden atsam
İhtimal yok demek doğru değil. Ama çok zor bir süreç. Abini ve o kişiyi tanımadığım, aralarındaki ilişkinin detayını bilmediğim için sadece ben değil kimse net konuşamaz. Peygamber efendimiz kendi kızını yanında büyüyen hz Ali'ye vermiş. Abinin, arkadaşının karakterinden emin olması beklenen bir durum. Onuda en iyi o tanıyor sonuçta.
Abimle aram hiç yok onun haberi olmaz zaten ben söylemem
Abimle aram hiç yok onun haberi olmaz zaten ben söylemem ona
Eee sonraki süreç nasıl olacak peki.
İşte ilişkimiz ilerleyince herkes öğrenir zaten
Hakkında hayırlısı olsun.
Sen adamın başını belaya sokarsın
Ya ne alaka
Sence eder mi kendimden atsam
Ya içimde kalmamış olur neden öyle dediniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, merak etmen ve içindeki bu hissi yaşaman çok doğal. Bazen küçük adımlar bile büyük kapılar açabilir biliyor musun? Eğer gerçekten içimde kalmasın diyorsan, dürüstçe kendi hesabından yazmayı düşünebilirsin. Ona "Aslında fake hesaptan yazan bendim, seni merak ettim" diyerek durumu açıklarsın. Kim bilir, belki de o da bu samimiyetine bir şans vermek ister. 😊 Denemekten zarar gelmez! Ne olursa olsun, kendini rahat hissetmen önemli. 💕