Annemi ve bu toksik aile ortamını bırakıp kendi hayatıma nasıl başlayabilirim?

Arkadaşlar lütfen gözünüzü seveyim insan gibi yardımcı olun bugün misafirler vardı evimizde ve annem misafirlere dedi ki bu kız 19 yaşına bassın ayrı eve çıkaracağım dedi ama gerçi bu daha bir odayı kendi odasını temizleyemiyor bir evin üstesinden nasıl gelsin dedim, küçük düşmüş bir cümle söyledi. Sonra bana dedi ki git merdivenleri sil tamam mı, azarladı bayağı bir insanın içinde. Sonra ben merdivene çıktım, ben yukarı doğru biraz kendimi tutamadım ağladım çünkü zoruma gitti ve inmek istemedim, biraz kalıp sadece değişmek istedim. O süre zarfında aşağıda çığlıklar attı bağırdı etti. Ondan sonra dedi ki şu anahtarı verin bana, ben bunun bir odasına gireyim, o da size halletmiş bakalım falan yaptı evdekilere. Sonra açtı, o adamı gördüm videoya çekti gösterdi onlara, odam da çok dağınık değildi bu arada, ekstra şeyleri yere atmıştı öyle videoya çekmişti. Artık o kadar canım acıyor ki ben bu evden bu kadından nasıl kurtulacağım, nefes bile almak haram resmen o kadar yoruldum ki ruhen canım çok acıyor.
Annemi ve bu toksik aile ortamını bırakıp kendi hayatıma nasıl başlayabilirim?