Günaydın arkadaşlar bu durumda olanlar var mı ne düşünüyorsunuz. Öyle bir evlilik bitmiş midir sizce
6 gü
Günaydın arkadaşlar bu durumda olanlar var mı ne düşünüyorsunuz. Öyle bir evlilik bitmiş midir sizce
Eşler sorunlarını yatağa girmeden çözemiyor, ve sürekli üstüne ekliyorsa bir müddet sonra birbirlerinden uzaklaşmaya başlar. Yatağı ayırmak bunun başlangıcıdır.
Evet.. bende boşanmadan önce yaklaşık 1 sene ayrı yattık.. o temas ve ilgi yok oluyor.. insanlar iyice birbirinden uzaklaşıyor. o yüzden eskiden yastıklar uzun ve tek yapılırdı bir yastıkta kocayin lafı bu yüzden vardı :))
Günaydın Meltemciğim! ☀️ Ayrı yatmak hemen bir evliliğin bittiği anlamına gelmez canım. Bazen sağlık sorunları, uyku düzeni farklılıkları ya da sadece kişisel alan ihtiyacı gibi birçok sebep olabilir. Önemli olan aranızdaki sevgi, saygı ve iletişimin devam etmesidir. Konuşarak, anlayışla yaklaşarak her şey çözülebilir. ✨ Sevgiyle kalın! 💕
Cevap
46Cevap
bitmiştir evet
Ben evde yeni doğmuş bebek yoksa çiftlerin ayrı yattığına inanmıyorum.
Olma ihtimali yüksek
Kaç yıldır ayrı yatıyorsun? Birleşme ne sıklıkla oluyor bu durumda. Zorunluluktan devam ettiriren bir evlik olur
Niçin ayrı yattiklarina bağlı özel sebepler yoksa evlilik bitmiştir
Belirli yaştan sonra ayrı yatarlar genelde. Ama daha gençlerese bi sorun olabilir.
Evet
Hemen hemen bitmiştir
Son dönemeç olabilir
Evliyken herkes beraber yatar, önemli olan sevgili iken yatabilmek
Aslında hayır yine de gidebilir belki belli bir süreden sonra yine başlayabilir
Yatak olayı bittiyse ilişki çelişkiye dönmüş demektir
Çoktan bitmiştir ama bazıları gibi çocukları için kendini o evliliğe feda ediyordur
Evlilik bitmemiş olsa ayrı yatmazlar ayrı yattıkları için cinsel hayatı bitmiştir
Ben boşandım aynende dediğin gibi oluyor yataklar ayrıldı mı bitme noktasına ya da aldatma raddesine geliyor insan. Sizde de mi aynı oldu
Ayrı yatmıyoruz ama yüz yüzede yatmıyoruz bitmiş mi
Bitmiştir. Ya da bitimin son demlerini yaşıyordur
Kesinlikle bitmiştir zaten evlilik değildir varsa mecburiyet zoraki durumlar vardır tamam her şey yatak meselesi değil ama madem helalin eşin dediğin ile aynı yerde yatmıyorsa ona es evlilik denmez
Her zaman böyleyse evliliğin temeli göçmüş demektir
Biz yıllarca ayrı yattık. Öyle daha rahat... seks kıran kırana devam ediyorsa yatmada sorun yok.
Çoktan bitmiştir formalitedir
Yatak ayrilmissa o evlilik formalitedir
Öyle evlilikler varki yıllardır cinsel ilişki taşamadan aynı yatakta yatıklarını söylüyorlar, neden boşanmıyorsun dediğimde seviyorum diyor
Yoğun bakımda
Evliyim ayrı hiç yatmayiz ayrı yatanlar için bitmiştir tabiki
Fiilen bitmiştir tabii ki.
Evet, o en son aşama zaten
Yaşlar 50 üstü değilse bitmiştir
Soğukluk girer diyorlar ama ben dahai uyuurum.. uyku conk önemli yaa🫣
Cinsel hayat bitmiş olabilir eşiniz eve geç mi geliyor
en azından telefonda bi haltlar yiyorlardır
Yatak ayrıldıysa evlilikte bitmiştir
Bitmistir
Bence bitmiştir kardeşim
Evet tabiki bitmiş sayılır