Kapanma yüzünden evlilik bitiril mi?

Sorunlu bir evliliğim var.1 haftaya kadar gerçeklesecek olan bir bosanma davamız var(davayı esim açtı).Yaklasık 6 aydır ayrı yasıyoruz bizi koparan sorunların haricinde bu duruma birde kapanma mevzusu eklendi.Açık saçık giyinen biri değilim ancak bu durum beni ve çalısma kosullarımı zorluyor.Kapanmak kötü birsey değil kabul ama dayatmacayla yaptırılması bana itici geliyor.Bu gün sonkez görüsüp karar vereceğiz.Kısaca ben kapanırsam evliliğimiz devam edecek.Bu arada esim 5 vakit namaz kılan dindar biri değil.Lütfen fikirlerinizi yazın.Herkese tesekkürler.
Güncellemeler
+1 yıl
Durumumu her boyutuyla düsnmek zorundayım.Yasadığım yer ayakta durup tek basıma kalmama imkan vermeyecek kadar zor bir yer.2-3 yıl burda kalmak zorundayım tayin isteyemiyorum.Annem simdilik yanımda hasta bir kadını yanımda ne kadar tutabilirim benden baska sorumlulukları da var bosansam beni asla tek bırakmaz burda.Bosanmasam esimin istediği sey beni asırı zorlayacak bir beklenti ve son kararımın ne olduğunu söylemem için sadece birkaç saatim var.Ne kadar çıkmaz bir bir yolda olduğumu anlayn
Güncellemeler
+1 yıl
Düsündükçe kafam daha çok karısıyor ama zaman geldi...Onlarca soru isaretleri var kafamda kararım net değil o anın getirisi ne olursa son kararım o olacak.Sonucu sizlere yazarım.Düsüncesini paylasan herkese tesekkürler...
Güncellemeler
+1 yıl
Ben kabul ettim arkadaslar esinle birlestik dün aksam evimize döndü.Yapmamı istediği sey zor da olsa baska birine dokunmaktan iyidir diye düsündüm o an ve kabul ettim.Hepinize çok tesekkür ederim.
Kapanma yüzünden evlilik bitiril mi?